• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Redken (marka ) saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sunademir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Edirne
Saç kreminden sonra yıpranmış kısımlara veya saçın tamamına eşit bir şekilde uygulanan ve durulamanyan Redken saç bakım ürünü var. Redken markasını daha önce kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim ?

Bahsettiğin redken-anti snap ise ben kullanıyorum bir işe yaramadı açıkçası gerçi o kadar yıpranmış bir saça hangi ürünü kullanırsam kullanayım yaramayacaktı, ürünlerin kabahati olmayabilir :) Redken iyi bir markadır...

Son düzenleme:
Cevap için teşekkür ederim. Tam bilemiyorum aynı üründen mi bahsediyoruz ama Redken i hiç denememiştim. Bakalım denemeye karar verdim ama biraz pahalı gibi. Sen kaç liradan almıştın ?

Cevap için teşekkür ederim. Tam bilemiyorum aynı üründen mi bahsediyoruz ama Redken i hiç denememiştim. Bakalım denemeye karar verdim ama biraz pahalı gibi. Sen kaç liradan almıştın ?

Canım redken firmanın adı bu firmanın yüzlerce ürünü var ve hepsinin fiyatları farklı :) ben strawberryden almıştım orda daha uygun oraya bak derim.

Back
X