- Konu Sahibi sevdelinka
mrb arkadaslar,ben aranıza yeni katıldım.benimde en basta besizdi.doktor önce ikisini sonlandırcaz,sonrada bi tanesini dedi tamam dedik.10.haftada ikisini sonlandırdı,karından yaptı,cok zor oldu,bir saat sürdü,3 saat hastanede kaldım...10 gün sonra kontrole gittik,diğernide sonlandırmak için,ama ilk yaptığı iki sonlandırmadan biri hala yasıyomus,üzerıne titresen bişey olur işte.sonlandırırsın,o küçücük can hayata tutunur,hersey nasip işte.neyse tekrar ikisini yine sonlandırdı,yine hastanede kaldım.iki hafta sonra kontrole gittik,bu sefer artık ikiye düşmüştü...inanın diğerlerine üzüldüm mü bilemiyorum çünkü elimde yeterki bi tane kalsın,bi şey olmasın istiyodum,çok şükür kanamam ağrım falan olmadı,ama 10.haftadan beri raporluyum,sürekli evdeyim,temizliğimi annem yapıyo,ben pek bişey yapmıyorum,böyle böyle 27.haftaya kadar gelebildik oğullarımla.ins.sonuna kadar saglıkla gelebiliriz.gercekten zor günlerdi.en basta çok dua edin,sonrada kendinize dikkat edin,bırakın iş güç herşey beklesin,yeterki sağ salim onlara kavusabilelim...
benim kanamalarım hem öncesinde, hem redüksiyon sonrasında çok yoğundu. Gittiğim her doktor redüksiyona kadar kalmaz bu 4üzler dedi. Ama çok şükür kaldılar. Redüksiyondan sonra bir sürü kanamam oldu yine yaşamayacak bu ikizler dediler. Şimdi artık herkes bebeklerime hayret ediyor bu kadar kanamaya kaldıkları için. Allahü teala dilediyse onların yaşamasını her türlü yaşıyorlar işte. Bizde 21. haftamıza geldik çok şükür. İnşallah 36. haftamızı da görürüz..