Redüksiyon yaptıran arkadaşlar bakar mısınız lütfen?

Nerde yaptırdın arkadaşım kaç bebekten kaca düştü. Bizi çok zorladilat[/QUOTE

CAnım,benimde üçüzdü,birçok riskleri olduğu için bebekler ve anne açısından redüksiyonu yaptırdım.Riskleri şunlar:düşük riski,bebeklerin henüz gelişimlerini tamamlamadan çok erken haftalarda özürlü veya ölü doğması,annenin sağlığının bozulabilmesi...gibi olasılıklar fazlaydı.Zaten bu bölümün geçmiş sayfalarını okursan benimde nasıl bir süreçten geçtiğimi az çok anlarsın... Bana özel bir hastanede dr üçüz olduğunu ve bana bırakarak işlem yaptırmam gerektiğini söyledi.Özel muanesinden çalışan bir doç dr ye de işlemi yaptırdım.
Seni hala zorladılar mı?Şİmdi ne yaptınız?Bu konuda uzman olan,iyi isim yapmışı seçmeni tavsiye ederim.Sağlıkla kalın,hayırlısı olsun ....

Ben de 7+7. Dorduzlere hamileyim gittigim 3 dr da reduksiyon dedi. Ayrica astim hastasiyim cok zor nefes aliyorum tedavi ile Hamile kaldim kullandigim hormon ilaclari cok etkiliyor . Ankara da reduksiyon yaptiran arkadaslar hangi dr a yaptirdiniz bilgi verirmisiniz.

Ben de 7+7. Dorduzlere hamileyim gittigim 3 dr da reduksiyon dedi. Ayrica astim hastasiyim cok zor nefes aliyorum tedavi ile Hamile kaldim kullandigim hormon ilaclari cok etkiliyor . Ankara da reduksiyon yaptiran arkadaslar hangi dr a yaptirdiniz bilgi verirmisiniz.
Ya yasak oldugu halde 4 embriyo konur mu ya ..belli ki hepsi kaliteli 4 ü de tutunmuş..doktorlar tahmin ediyo aslında transferde tutuncaklarını sırf başarıya ulaşmak adına garantiliyolar güya..şimdi bu 4 minik canın günahı ne 2 si gitcek çok üzücü yani ben anlamıyorum..siz mecbursunuz tabi ama çokkk zor..

Arkadasim Ankara da prof.Ahmet Erdem'i tavsiye ederim.gazide prof.ozel muayenehaneside var.guvenle gidebilirsin.cogul gebelik konusunda uzman.ben ücüz bekliyorum kendisi doktorum.sagolsun cok memnunum..Allah yardimcin olsun

Her anlamda oldukca zor. Nerde yasiyosunuz ? Ona gore eger ankara ise kendi dr.umu onerebilirm. Yani fiziksel aci fazla olmuyor. Tabi islemden sonra rahimde belli belirsiz kasilmalar oluyor ama dr. Igne veriyor onun icin de. Ne dicem psikolojini hazirla kendin ve diger bebekler icin yapacagin en iyi sey bu olur. Sana sadece bunlari soyleyebiliyorum islemin ilk bir hafta icinde yuzde bes riski var 1 hafta bittiginle 2,5 a dusuyor ve 6-8 hafta icinde vucut trafindan emiliyor. O yavrucuk icin cok agladim hem tedavi ile sahip olduk hem boyle bir isleme girmek zorunda kaldim. Ama fikrimce en dogrusunu yaptim Allahim ve evladim beni affetsin. Suan 18. Haftamizdayiz rabbim insallah iki oglumu bagislar Allah kimseyi evlatlari ile sinamasin..
Ankarada ki dr unuz kim acaba ?

Merhabalar bende ucuz bekliorum banada reduksiyon yapılacak nasıl çok Can acısı oluomu işlem sirasinda

Slm arkadaşlar benimkilerde ucuz ve redüksiyon olucak,kafam çok karışık,işlemden sonra ne kadar dinlenmemiz gerekiyor

Slm arkadaşlar benimkilerde ucuz ve redüksiyon olucak,kafam çok karışık,işlemden sonra ne kadar dinlenmemiz gerekiyor
kime yaptıracaksınız eğer ankarada iseniz size kendi dr umu tavsiye ederim o istirahate bile gerek görmedi yani işlemine o kadar güveniyordu. ama bence 1 hafta çok temkinli davranın yatın uyuyun boll bol ve c vitamini alın mesela ben erik yemiştim mevsimidir bol bol yiyin çok geçmiş olsun Allah ikizlerinize sağlıkla kavuşmak kısmet etsin

Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. 10+6 haftalık hamileyim. İlk aşılamam da üçüz gebe kaldım. Redüksiyon yapılacak. Ama doğal olarak çok korkuyorum. Mersin de yaşıyorum, Adana da bir prof. var Cansun Demir , kendi doktorum ona yönlendirdi. Bu işlem sonrasında %5-10 diğerlerini kaybetme riski varmış. Hafif bir anestezi ile yapılacak işlem. Yorumlarınızı okudum bunu yaşayan çok sayıda kişiyiz anladığım kadarıyla. Benim merak ettiğim bu işlemi yaptırdınız tamam ama sonra bebekler doğdu mu kaç haftada doğdu. Ne bileyim kafayı yemek üzereyim. Bir yıl önce boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum. Bebeklerimi kaybetmek istemiyorum. Çok korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım aranıza. 10+6 haftalık hamileyim. İlk aşılamam da üçüz gebe kaldım. Redüksiyon yapılacak. Ama doğal olarak çok korkuyorum. Mersin de yaşıyorum, Adana da bir prof. var Cansun Demir , kendi doktorum ona yönlendirdi. Bu işlem sonrasında %5-10 diğerlerini kaybetme riski varmış. Hafif bir anestezi ile yapılacak işlem. Yorumlarınızı okudum bunu yaşayan çok sayıda kişiyiz anladığım kadarıyla. Benim merak ettiğim bu işlemi yaptırdınız tamam ama sonra bebekler doğdu mu kaç haftada doğdu. Ne bileyim kafayı yemek üzereyim. Bir yıl önce boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum. Bebeklerimi kaybetmek istemiyorum. Çok korkuyorum.

merhaba bende 3üz hamileyim 6.haftadayım neden yaptırıyorsun doktorun kim bende mersin deyim.

Merhaba
merhaba bende 3üz hamileyim 6.haftadayım neden yaptırıyorsun doktorun kim bende mersin deyim.
Merhaba. Ben işlemi dün yaptırdım. Hafif anestezi altında yapıldı.hiçbir şey hatırlamıyorum. anestezi olmasaydı yaptıramazdım. çok korktum. sanırım 5 dakika falan sürmüş.eşimin söylediğine göre. benim 3 bebeğimde de hiç bir problem yoktu. gelişimleri iyiydi. o yüzden doktor işlem için söylediğine göre üsttekini seçti.daha kolay olduğu için. şimdi 1 hafta yatıp kontrole gideceğim. %5-10 arası tüm bebekleri kaybetme riski de var. çok zor bir karar. şimdilik bir problemim yok. Öncelikle daha 6 haftalıksınız umarım bir tanesi kendi hakkından vazgeçer. ben çok bekledim ama maalesef olmadı. Mersindeki doktorum Barış Pilancı. Redüksiyon için Adana'dan bir prof. ayarladı. Cansun Demir adı. Bu konuda uzman. Başka da yokmuş sanırım bu bölgede. Fiyatı çok fazla geldi bize. ama mecburduk başka seçeneğimiz yoktu. muayene ücreti 350 tl işlem ücreti içinde 2500 tl ödedik. şimdiden bilin bunları bizim gibi şok olmayın. Umarım gerek kalmaz bu işleme. Ben işin vicdani boyutunu pek düşünmedim açıkçası. 1,58 boyunda 50 kilo bi bayanım. 3üz taşımam benim de hayatımı tehlikeye atacaktı. Önemli olan sağlıklı anne sağlıklı bebekler. 3 bebek olunca 30 haftadan önce doğma oranları çok yüksek. bu da doktorumun dediğine göre sakat, gerizekalı vb . sorunları olan bebekler demek. dünyaya getirip yaşamamaları da söz konusu. ya da erken doğumla hepsini kaybetme riskide var. işin psikolojik boyutundan bahsetmiyorum bile. Bünyenizin kaldırıp kaldıramayacağını da bilemezsiniz. bunların hepsi tabi ki olasılık, hiç problem olmadan 3üz de doğurabilirsiniz. ama ben o riski göze alamadım. evet şimdi acaba hepsi düşer mi işlemden dolayı diye düşünüyorum. ama umutluyum. kendimi bir şey olmayacağına inandırdım.

Merhaba

Merhaba. Ben işlemi dün yaptırdım. Hafif anestezi altında yapıldı.hiçbir şey hatırlamıyorum. anestezi olmasaydı yaptıramazdım. çok korktum. sanırım 5 dakika falan sürmüş.eşimin söylediğine göre. benim 3 bebeğimde de hiç bir problem yoktu. gelişimleri iyiydi. o yüzden doktor işlem için söylediğine göre üsttekini seçti.daha kolay olduğu için. şimdi 1 hafta yatıp kontrole gideceğim. %5-10 arası tüm bebekleri kaybetme riski de var. çok zor bir karar. şimdilik bir problemim yok. Öncelikle daha 6 haftalıksınız umarım bir tanesi kendi hakkından vazgeçer. ben çok bekledim ama maalesef olmadı. Mersindeki doktorum Barış Pilancı. Redüksiyon için Adana'dan bir prof. ayarladı. Cansun Demir adı. Bu konuda uzman. Başka da yokmuş sanırım bu bölgede. Fiyatı çok fazla geldi bize. ama mecburduk başka seçeneğimiz yoktu. muayene ücreti 350 tl işlem ücreti içinde 2500 tl ödedik. şimdiden bilin bunları bizim gibi şok olmayın. Umarım gerek kalmaz bu işleme. Ben işin vicdani boyutunu pek düşünmedim açıkçası. 1,58 boyunda 50 kilo bi bayanım. 3üz taşımam benim de hayatımı tehlikeye atacaktı. Önemli olan sağlıklı anne sağlıklı bebekler. 3 bebek olunca 30 haftadan önce doğma oranları çok yüksek. bu da doktorumun dediğine göre sakat, gerizekalı vb . sorunları olan bebekler demek. dünyaya getirip yaşamamaları da söz konusu. ya da erken doğumla hepsini kaybetme riskide var. işin psikolojik boyutundan bahsetmiyorum bile. Bünyenizin kaldırıp kaldıramayacağını da bilemezsiniz. bunların hepsi tabi ki olasılık, hiç problem olmadan 3üz de doğurabilirsiniz. ama ben o riski göze alamadım. evet şimdi acaba hepsi düşer mi işlemden dolayı diye düşünüyorum. ama umutluyum. kendimi bir şey olmayacağına inandırdım.

geçmiş olsun inşallah kalan bebeklerini sağ salim kucağına alırsın. benim doktorum ahmet kaan koca akademi hastanesinde. baya yüksekmiş rediksüyon ücreti. yalnız yanlış değilsem benim doktorum 1000tl civarında demişti yarın kalp atışları için muayneye gidecem bi kez daha sorayım.

Kızlar baya olmis bu konular konusali.adanada yada anetpte.reduksiyon yapan.doktor biliyormusunuz yada tavsiye ettiginiz bizde.arastiritoruz.suan 7.haftadayim bana önerdiler ama.insallah gerek kalmaz.kendiliginden vazgecerler

Maalesef bende bu işlemi yaptırmak zorunda kalanlardanım henüz yaptırmadım haftaya yapılacak sanırım cmt kontrol var o zaman belli olacak ama son kontrol de hepsi çok iyiydi :(( 10. Tüp bebek denememde ilk defa 10 haftayı bitiriyorum 2 kaybım var
Ne dualar ettik şimdi birisi kendisi gitsin diye dualar ediyorum HAYAT !!!
Bursada yaşıyorum doktorum karar verecek kimin yapacağına kendisi yapmıyor.
Redüksiyon yaptırıp bebeişlerini kucağına alanlar şansım sizden yana olsun işallah

Back
X