Redüksiyon yaptıran arkadaşlar bakar mısınız lütfen?

Tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum. Geçen hafta 11+4 de üçüz gebeliğimi 2 ye indirgediler. Gelişim geriliği olan, karna en yakın, doktorun söylediğine göre hiç bir plasentadan geçmeyeceğimiz bebeğim sonlandırıldı. Sonlandırmanın hemen akabinde suyu geldi. Doktor kontrol ettiğinde sonlandırılan bebeğin suyunun geldiğini söyledi. 2-3 saat gözlem altında kaldım, tekrar baktığında bir sıkıntı olmadığını söyledi. Bugün 5. Gün ben oturduğumda ve ayağa kalktığımda karnım acıyor. Diğer bebeklerime zarar vermiş olabilir mi gidip baktırmalı mıyım normal mi bu süreç

Kızlar 4üz gebeliğim vardı ve dün redüksiyon işlemiyle 2 tanesi sonlandırıldı. Haftalardır bu duruma kendimi alıştırdım üzülmem, kalanlarım sağlıklı olsun diyordum ama dün ultrasyonda görünce onları çok üzüldüm. Sonuç itibariyle işlem yapıldı..
Benim sormak istediğim; redüksiyondan sonra doktor 1 saat hastanede kalmamı istedi. 1 saat sonrasında tekrar bebeklere bakmak için ve o 1 saat içinde birden kanamam geldi su gibi. Doktor hemen ultrasyona aldı. Ultrasyonda her şey normaldi kalanların suları falan olduğu gibi duruyordu. Hatta sonlandırılanlarda da herşey normaldi kalp atımları hariç :KK43: Ama doktorum kanamam olduğu için yaşayan bebeklerimle alakalı hiç iç açıcı konuşmadı :KK43: Sürekli yatıcam veya oturucam. Sadece lavaboya kalkma iznim var. Gün içinde de azar azar devam etti kanamam..Acaba redüksiyon sonrası kanaması olan arkadaşlar oldu mu? Yoksa gerçekten çok riskli bi durumda mıyım? :KK43:

Allah diger 2bebegini sagl8kla kucagina almayi nasip eylesin insallah.iyi dusun iyi olsun.rediksiyon islemini dr mi onerdi cnm dusuk tehlikesi falanmi olustu yoksa

Allah diger 2bebegini sagl8kla kucagina almayi nasip eylesin insallah.iyi dusun iyi olsun.rediksiyon islemini dr mi onerdi cnm dusuk tehlikesi falanmi olustu yoksa
Amin inşallah. Redüksiyonu doktor önerdi. Sonlandırılan bebeğim diğerlerine göre küçük kalmıştı baya. Kalbinde çok fazla parlaklık olduğunu, kalp hastalığı olmasının Yüksek olduğunu, geciktirirsem tüm gebeliği kaybetme riskimin yükseleceğini, annemde Yüksek tansiyona bağlı preeklempsi geçmişi olduğundan üçüz gebeliğin çok daha riskli olduğunu söyledi. Bugün tam bir hafta oldu. Diğer bebeklerimiz büyümüş kalp atışlarını duyduk şükür.

Amin inşallah. Redüksiyonu doktor önerdi. Sonlandırılan bebeğim diğerlerine göre küçük kalmıştı baya. Kalbinde çok fazla parlaklık olduğunu, kalp hastalığı olmasının Yüksek olduğunu, geciktirirsem tüm gebeliği kaybetme riskimin yükseleceğini, annemde Yüksek tansiyona bağlı preeklempsi geçmişi olduğundan üçüz gebeliğin çok daha riskli olduğunu söyledi. Bugün tam bir hafta oldu. Diğer bebeklerimiz büyümüş kalp atışlarını duyduk şükür.
Benimde basimdan gecti malesef.moralini kesinlikle bozmani istemem yada onyargili olmani sadece dikkat et Allah korusun en ufak grip suphesi titreme vs dra git hemen .akinti yada kanama Allah gostermesin .benim 5izdi bebeklerim rediksiyonla 2ye indirildi .islem esnasinda mikrop kapmisim 5.ayinda hem bebeklerimi kaybettim hemde enfeksiyondan sepsis atak yani kan zehirlenmesinden coklu organ yetmezligine kadar goturdu .burda amacim seni uzmek degil ama dikkatli ol .ben bu krizi hastanede gecirmesem drlar kurtaramazmis dedielr.tamamen benim sansizligim arkadasiminda 9dan 2ye dusurduler cok sukur dogdu bebekleri saglikla.suan hamileyim tekrar bugunume sukur ediyorum yinede

Benimde basimdan gecti malesef.moralini kesinlikle bozmani istemem yada onyargili olmani sadece dikkat et Allah korusun en ufak grip suphesi titreme vs dra git hemen .akinti yada kanama Allah gostermesin .benim 5izdi bebeklerim rediksiyonla 2ye indirildi .islem esnasinda mikrop kapmisim 5.ayinda hem bebeklerimi kaybettim hemde enfeksiyondan sepsis atak yani kan zehirlenmesinden coklu organ yetmezligine kadar goturdu .burda amacim seni uzmek degil ama dikkatli ol .ben bu krizi hastanede gecirmesem drlar kurtaramazmis dedielr.tamamen benim sansizligim arkadasiminda 9dan 2ye dusurduler cok sukur dogdu bebekleri saglikla.suan hamileyim tekrar bugunume sukur ediyorum yinede
merhabalar aşılama ile mikaldınız ? bende sizn yaşadıklarınızı yaşadım 4den 2 ye indirgendi ve hepsinin kaybettim bebeklerim öldü bende zehirlenmişim ölmek üzereydim 3.ayda kaybetttim 1.5 sene hamilelik düşünmedim tekrar düşüdndüm kimyasal oldu tekrar düşnüyorum sizin normal mi oluyor ?

Allah'ım neler okudum ben böyle ? Hepinize tekrar tekrar çok gecmiş olsun. Okurken bile canım yandı Allah yavrularınıza sağlık sıhhat nasip etsin. İsteyenlere de yeniden nasip etsin. Zor şeyler yaşamışsınız.

Çok geçmiş olsun, inşallah sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız. İkizlerle yolculuğumuz devam ediyor, 33. Haftamıza geldik çok şükür Doktorum sayesinde redüksiyon sürecini kolaylıkla atlattık. Allah kimseye yaşatmasın yine de ☹️

Son zamanlarda redüksiyon işlemi yaptıran var mı acaba ? Ben istanbulda yaşıyorum bu işlem için iyi bir merkez arıyorum bir de fiyat ne kadar acaba?

Back
X