- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Mesela ben. Evden garip garip gaipten sesler geliyor yahu sonra9 ay boyunca tekim evde banada yazık. Hem bir keresinde yeni aldığım ve kontrol ettiğim çamaşır makinasının içinden yeşil tesbih çıkmıştı, Hataylılardan sonra bir İzmirli olarak banada geliyorlar galiba
just konunun giriş gelişme ve sonucu birbiriyle alakasız olunca insan hangisine yazacagını şaşırıyorBir de yapıcı eleştiri olsun saldırma amaçlı değil ama askimesim ben senin mesajlarından hiçbir şey anlamıyorum
Kafan çok mu dağınık
Düşüncelerini belli bir noktada tutamıyorsun sanki o kadar hızlı değişiyor ki fikirlerin yazıya dökerken yarım yamalak döküyorsun gibi
Sen istanbullusunda ne olmus yanihatay'lıysan yorum yapmamıza gerek kalmadı zaten demek istiyorum yani :))
reenkarne olmadım daha ne olsun !Sen istanbullusunda ne olmus yani
just konunun giriş gelişme ve sonucu birbiriyle alakasız olunca insan hangisine yazacagını şaşırıyor
ya hatayla ne alakası var ben bilmiyorum muhabbetini
Hayır o neden biliyor musunuz Hatay'da reenkarnasyon kültürün bir parçası yani inanan çok ama bu dmeek değil ki her Hatay lı inanır ve ayrıca Hatay lılar aşağılık ve kötüdürSen istanbullusunda ne olmus yani
Cık konudan o zaman asabımı sinirlerimi bozma bye ..reenkarne olmadım daha ne olsun !
Valla olayın kendisi zaten dinle alakalı.Konu dine baglandi. Hosca kalinnn.
çocuktan al haberi diye boşa dememişler demek ki :))Hıh tamam inandık artık, çocuk anlatıyormuş ya hu.
Ağzımdan aldın canım. Bağlanmaması zor bu konunun dine.Valla olayın kendisi zaten dinle alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?