yok çalışıyorum. benimle hastanede kalacak kimse yok burdaHemsireler ilgilenir fakat yaninizda biri olsa cok cok iyi olur sizin icin zor olmazmi tek basiniza ogrencimisiniz?
sağolun ayrıntılı açıkladığınız için. bi yol düşüneyim öyleyse. umarım dediğiniz gibi eve refakat vardırMerhaba, çoğu burun ameliyatında bir gece hastanede kalınıyor. Ufak müdahelelerde aynı gün taburcu ediliyor. Ben de özel hastanede olmuştum, saat başı hemşire gelip kontrol etmişti ve yeni buz getirmişti. Refakatçi moral açısından iyi ama hastanede çok işlevi olmuyor. Hemşireler bayağı ilgilenmişti.
Yalnız hastaneden çıkıp eve gelirken refakat gerekiyor biraz. Kendiniz de taksiye atlayıp gelirsiniz de yüz alçılı, şiş, gözler şiş olduğu için tam göremiyorsunuz falan... etraftakilerle pek irtibat kurmak istemeyebilirsiniz.
Hastane çıkış saatinde bir arkadaşınızdan gelip size eve kadar eşlik etmesini isterseniz daha rahat edersiniz. Ya da hastane danışmaya eve kadar refakat etme gibi bir imkan var mı sorun bence.
evet haklısınız. düşünmediğim çok ayrıntı varmış. keşke olsa biri ama bi an önce olmak istiyorum.Merhaba canım.Ben kardeşimin yanında kaldım hastanede.Mutlaka gerekli refakatçi.Sık sık buz koymak lazım.Yoksa şişlik ve iltihap oluşuyor.Narkozdan uyanırken ..wcye giderken kalkarken falan illaki lazım biri..Burnun içindeki kanlar kuruyor.Gören biri kulak çubuğuyla dikkatlice temizlemeli.Yoksa hepten rahatsız oluyorsun.Narkozdan boğazın kuruyor vazelin yada dudak nemlendirici al dudaklarına surersin.Poset al kusabilirsin..Parmak buz yaptir mutlaka ama mutlaka..Umarım istediğin gibi olur herşey.Geçmiş olsun canım
.evet haklısınız. düşünmediğim çok ayrıntı varmış. keşke olsa biri ama bi an önce olmak istiyorum.
sağol canım not ettim söylediklerini. ameliyattan önce alayım..
Kardeşimin halleri aklıma geldi de elimde olsa gelirdim sana da canım..Allah kolaylık versin..Ameliyat sonrası okyanus suyu spreyi al.Burnunu onunla temizle mutlaka.
Düşünmen yeterli canım allah razı olsun. Sizin dediklerinizden sonra ihtiyacım olacağını düşünüyorum şu an mutlaka ayarlıcam birini inş.İstanbulda olsaydın geleyim müsaitim diyecektim. Çok gerekli ben çok iyi bir hastanede oldum hemşireler sürekli geldiker gittiler ama buz işinin takibi refakatçiye ait. Baş dönüyor ayağa kalkınca lavaboya giderken erkek kardeşüm var diye kadın hemşire götürdü hafif kıyafetimi sıyırıp oturttu hatta Allah razı olsun. Kıyafetlerimi giyidirdi ama keşke ablam falan gelseymiş dedim. O bile önemli. Mide bulantın olabilir narkozu anestezi doktorunun iyi ayarlamazsa kusmaya kadar yolu var çok şükür benim midem çok hassas olmasına rağmen kusmadım. Yani çok sıkıntılı bir süreç birini bulmalısın.
İnşaallah canım zaten ilk geceyi güzel atlatırsan gerisi çok rahat emin ol. Ben eve geldim hafiften temizlik bile yaptım canım çok sıkılmıstı sürekli yatmaktanDüşünmen yeterli canım allah razı olsun. Sizin dediklerinizden sonra ihtiyacım olacağını düşünüyorum şu an mutlaka ayarlıcam birini inş.
Ay inşallah rahat olur. Korkuyorum yine deİnşaallah canım zaten ilk geceyi güzel atlatırsan gerisi çok rahat emin ol. Ben eve geldim hafiften temizlik bile yaptım canım çok sıkılmıstı sürekli yatmaktan
Ömer berberoğluna olmayı düşünüyorum. Valla kimisi ilk gün kimisi tampon çıkana kadar zor diyor. Her türlü zor anlaşılanHangi doktora olacaksın? Aslında ameliyat zor değil alçıdan sonraki süreç cok zorlu psikolojik olarak .Yanında biri mutlaka olsun buz önemli ben önemsemedim aylardır şişliği geçmemişti yanaklarımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?