• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

referans

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
kızlar bi sorum olacak aslında size cv mize yazdığımız referansları gerçekten arıyorlarmı?ben staj yaptığım yerdeki öğretmenlerimden birini yazdım ama bilgi vermedim önceden mezun olalı baya oldu zaten iletişimimz yok hiç ararlarsa beni hatırlar bi şekilde die düşündüm yada bozmaz vs.siz ne düşünüyosunuz.başkada yazcak kimsem yok

Kurumsal sirketler ariyor. Tamemen basvuru yaptiginiz yere bagli. Ne kadar buyuk bir firmaysa arama ihtalleri o kadar artiyor.

kızlar bi sorum olacak aslında size cv mize yazdığımız referansları gerçekten arıyorlarmı?ben staj yaptığım yerdeki öğretmenlerimden birini yazdım ama bilgi vermedim önceden mezun olalı baya oldu zaten iletişimimz yok hiç ararlarsa beni hatırlar bi şekilde die düşündüm yada bozmaz vs.siz ne düşünüyosunuz.başkada yazcak kimsem yok

aynı derdi ben de yaşıyorum. zamanında sordum referans olarak yazabilir miyim diye ama üstünden zaman geçti. şimdi görüşmeye gitsem arasalar hatırlamama olasılıkları var. şimdi de yeni sorabileceğim kimse yok. aynı durumdayız.

arayan firma da var aramayan da. büyük kurumsal firmalarda bile aradık deyip hatta aramayanlar olmuş. kesin ararlar diye bir şey yok tabi ama arama ihtimalleri var. tamamen firmaya bağlı. ben şansa bıraktım bu durumu açıkçası. ya diyorum aramasınlar ya da ararlarsa karşıdaki beni hatırlasın hatırlamasa da bozuntuya vermesin. yapacak başka bir şeyim yok.

benimde yapacak bişeyim yok malesef küçük yerlere başvuruyorum çoğunlukla aslında pek aramazlar gibi gelio o yüzden

benimde yapacak bişeyim yok malesef küçük yerlere başvuruyorum çoğunlukla aslında pek aramazlar gibi gelio o yüzden

yakın zamanda bir arkadaşım orta çaplı bir yabancı firmaya girdi. hiç referans sormamışlar bile bırak aramayı.

kurumsal firmalar kesin soruyorlar duruma göre arama olasılıkları var. küçük yerler çoğunluk aramaz gibi dursa da arayan da çıkar. kısmet artık.

sanmıyorum
beni referans gösteren yakınlarım bile olmuştur ki hiç aranmadım
bu arada öğretmenim, konuyla ilgim de sıfır yani..:KK35:
:KK35::KK35:

kadere bıraktım artık yapacak bişeyim yok çünkü banada aramazlar gibi gelio zaten

nasıl bi firmaya başvurdunuz bilmiyorum ama ben gratise başvurdum mutlaka referans istediler, verdim bi no ulaşamadılar 3 kere aramışlar tekrar beni aradılar ulaşamıyoruz başka bi referans verirmisinz diye başka birini vermiştim

fazlasıyla önemseyen şirketler var yani..

Back
X