- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel incelmişsin.Ne mutlu sana.Devam ediyor musun?R.P başlangıç R.P 8. seans sonu R.P 18.seans sonu
06 ocak 03 şubat 08 mart
kilo: 72.7 70.2 70.2
bel: 81 79 79
göbek: 94 89 87
kalça: 106 104 102
basen: 111 108 106
bacak: 60 59 57
Diyetisyenle çalışıyordun,bıraktın mı?Bu diyeti bende yapmak istiyorum. Sen başla bende arkandan gelirim.dünden itibaren muzaffer kuşhan diyetine başladım.. cuma günü tartı ne göstereck merak ediyorum..
bölgesel hareketlerimşn bugün 3. gününü yapyım. dün 10 bin adım tamamlandı , kaçamak yok süpperrr gidsiyor hadi bu sefer olacak..
doğumgünüme ve kardeşimin düğününe 10 hafta var.. ve o zamana kadar 10 kilo vermeyi hedefledim..
ayy teşekkür ederimmmevet canım.. 3 aylık anlaşmıştık 6 nisanda bitecek ama muhtemelen bir 3 ay daha devam edicemÇok güzel incelmişsin.Ne mutlu sana.Devam ediyor musun?
diyetisyen yakın arkadaşım .. ama verdiği diyete uyamıyorum hep bozuyorum.. ondan gizli katı bir diyet deneyeyim dedim.. bu dyet uygun gibi geldi.Diyetisyenle çalışıyordun,bıraktın mı?Bu diyeti bende yapmak istiyorum. Sen başla bende arkandan gelirim.
69.5 güncel kilom.. daha fazla gitmesini bekliyordum ama buna da şükür.. şöyle 67 leri görseydim de 70lee elveda desydim , çok rahatlıycam o zaman..
merhabalar..reformer pilates haftada 2 seans yapılıyor.. isterseniz 10 seans gidin faydasını göreceğinizi düşünüyorum.. ben ve 3 arkadaşım gidiyoruz hepimiz çok çok memnunuz. hatta uzun sür gitmeyi planlıyoruz. ben 3 aylığına (25 seans ) anlaşmıştım. sürem bitince 3 ay daha uzatmayı düşünüyorum .. hem ciddi sıkılaşma hem de şiddetli sırt ve bel ağrılarım da büyük oranda azalma oldu.. tavsiye ederimMerhaba aynı kilodayım bende sizinle ve basenlerim selülitlerim aldı başını gidiyor ve 25 yaşındayım. reformer pilatese gitmeyi düşünüyorum ama tek sıkıntım sabırsız olmam hemen sonuç görmek istiyorum sporuda cok sevdiğim söylenemez ama yaza kadar mecburum artık. 10 ders 800 20 ders 1500 fiyat aldım açıkçası kararsızım biraz giden birilerinin fikirlerini almak istiyorum siteyede bu yüzden üye oldum . Yardımcı olursanız sevinirim :)