• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reformer pilates ve sağlıklı beslenme ile hayalimdeki vücuda kavuşuyorum

o kadar dikkat etmeme rağmen artıda çıkmak çok üzdü ebni.. ama yılmak yok.. bu sabah itibariyle kalorimi daha da azaltıyorum , günlük 10 bin adım mutlaka atıyorum..
pilatesime devaaammmm.. artııı 2 gündür mekişk- basen-bacak programına başladım

dünden itibaren muzaffer kuşhan diyetine başladım.. cuma günü tartı ne göstereck merak ediyorum..
bölgesel hareketlerimşn bugün 3. gününü yapyım. dün 10 bin adım tamamlandı , kaçamak yok süpperrr gidsiyor hadi bu sefer olacak..
doğumgünüme ve kardeşimin düğününe 10 hafta var.. ve o zamana kadar 10 kilo vermeyi hedefledim..

R.P başlangıç R.P 8. seans sonu R.P 18.seans sonu
06 ocak 03 şubat 08 mart

kilo: 72.7 70.2 70.2

bel: 81 79 79

göbek: 94 89 87

kalça: 106 104 102

basen: 111 108 106

bacak: 60 59 57

dünden itibaren muzaffer kuşhan diyetine başladım.. cuma günü tartı ne göstereck merak ediyorum..
bölgesel hareketlerimşn bugün 3. gününü yapyım. dün 10 bin adım tamamlandı , kaçamak yok süpperrr gidsiyor hadi bu sefer olacak..
doğumgünüme ve kardeşimin düğününe 10 hafta var.. ve o zamana kadar 10 kilo vermeyi hedefledim..
Diyetisyenle çalışıyordun,bıraktın mı?Bu diyeti bende yapmak istiyorum. Sen başla bende arkandan gelirim.

Çok güzel incelmişsin.Ne mutlu sana.Devam ediyor musun?
ayy teşekkür ederimmmevet canım.. 3 aylık anlaşmıştık 6 nisanda bitecek ama muhtemelen bir 3 ay daha devam edicem
Diyetisyenle çalışıyordun,bıraktın mı?Bu diyeti bende yapmak istiyorum. Sen başla bende arkandan gelirim.
diyetisyen yakın arkadaşım .. ama verdiği diyete uyamıyorum hep bozuyorum.. ondan gizli katı bir diyet deneyeyim dedim.. bu dyet uygun gibi geldi.
bugün 3. günüm iyi gidiyor şimdilik.

merhaba günlüğüüüümm seni uınuttum sanmaaa.. diyet de spor da çok iyi gidiyor.. bu sabah bölgesel hareket ve mekiklerimi yapamadım ama akşam mutlaka yapıcammm

69.5 güncel kilom.. daha fazla gitmesini bekliyordum ama buna da şükür.. şöyle 67 leri görseydim de 70lee elveda desydim , çok rahatlıycam o zaman..

69.5 güncel kilom.. daha fazla gitmesini bekliyordum ama buna da şükür.. şöyle 67 leri görseydim de 70lee elveda desydim , çok rahatlıycam o zaman..

Merhaba aynı kilodayım bende sizinle ve basenlerim selülitlerim aldı başını gidiyor ve 25 yaşındayım. reformer pilatese gitmeyi düşünüyorum ama tek sıkıntım sabırsız olmam hemen sonuç görmek istiyorum sporuda cok sevdiğim söylenemez ama yaza kadar mecburum artık. 10 ders 800 20 ders 1500 fiyat aldım açıkçası kararsızım biraz giden birilerinin fikirlerini almak istiyorum siteyede bu yüzden üye oldum . Yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhaba aynı kilodayım bende sizinle ve basenlerim selülitlerim aldı başını gidiyor ve 25 yaşındayım. reformer pilatese gitmeyi düşünüyorum ama tek sıkıntım sabırsız olmam hemen sonuç görmek istiyorum sporuda cok sevdiğim söylenemez ama yaza kadar mecburum artık. 10 ders 800 20 ders 1500 fiyat aldım açıkçası kararsızım biraz giden birilerinin fikirlerini almak istiyorum siteyede bu yüzden üye oldum . Yardımcı olursanız sevinirim :)
merhabalar..reformer pilates haftada 2 seans yapılıyor.. isterseniz 10 seans gidin faydasını göreceğinizi düşünüyorum.. ben ve 3 arkadaşım gidiyoruz hepimiz çok çok memnunuz. hatta uzun sür gitmeyi planlıyoruz. ben 3 aylığına (25 seans ) anlaşmıştım. sürem bitince 3 ay daha uzatmayı düşünüyorum .. hem ciddi sıkılaşma hem de şiddetli sırt ve bel ağrılarım da büyük oranda azalma oldu.. tavsiye ederim

merhaba günlüüüüüükkk yeniden burdayımmmm.
refromer pilates seanslarım bitince devam edecektim. ama onun ywrine ems gitmeye karra verdim gittim de.. 7 seans olsu.. dhaa sıkılşatım sellülitlerim belrigin azaldı..
son bir kararla kendime 1 ay zaman tanıdım.. 1 temmuza kadar ne kadar verirsem vereceğim.. sonrasında dikkat edeceğim.

1 haziran 2016
07:00
1- karın: 15 mekik, 15 ters mekik, 10 sn plank
2-kalça : 5 er tane plie squat, leg swing, side lunge
3-popo: 5 er tane squat, pointed butt lift, fire hydrant
4- squat: 40 tane

09: 30
sade türk kahvesi

12:00
2 parça tavuk ızgara, 1 bardak (150 ml) ayran

yarın kilo ve ölçülerimi alıp yazıcam

1 haziran 2016