Regl 5 gun gecikti.idrar testi negatif!!!

İdrar testi negatif çıkanlar?

• Ankete Katılan
    13
herkez farklı kesin çözüm kan testi rabbim gönlünüze göre versin inşallah sizin için en hayırlı zamanda

Psikolojik oldugunu dusunuyorum.
Kan testi yaptirin bence.

Aynı sekılde sokturucu bıle kullandım ve malesef kaybettım bebegımı..
Kalp atıslarını bıle duymustum oysakı.. Hayırlısı degılmış..

Bir onceki hamileliğimde doktorum sokturucu verdi ve ben bir iki kllanımdan sonra doktora gityim keseyi gördü..
Bu yüzden korkuyorum

Bu arada allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Sagol tesekkur ederim. Kanda test yapmadan mi verdi ilaci? Boyle birsey mumkun olmamali.

Sagol tesekkur ederim. Kanda test yapmadan mi verdi ilaci? Boyle birsey mumkun olmamali.

Ozaman farklı bir doktorum vardı hormonlarım yüksek olduğu için hamile kalamayacağımı söylemişti. Kanda tahlil yapmadan vermişti . Ben de bir iki kere içtim ama soru isareti olduğı için doktorumu değiştirdim. 5 haftalık hamile oldugumu ögrenmiştim. Ögrendikten sonra da kanamam basladı 8. Haftada düşük yaptım.
Allah düşmanıma yaşatmasın. Çok çok zor.
Şimdi doktorumu aradım. Bekleyelim 10 gün geçince kanda bakalım dedi.
SiZce n'apsam?

O doktora neden dava acmadiniz? Kan testini gormeden adet sokturucu mu verilirmis? Mesela ben agir ilac kullanacaktim, hamileler kullanamiyormus. Adet donemine yakinim diye ne olur ne olmaz diye doktor onda bile kanda test istedi.

Bosu bosuna cocugunu dusurmussun. Bu kadar kolay olmamali.

Benim psikolojim iyi olmadığı için uğraşmak istemedim . Ama ailem işin peşini bırakmadı. . Uğraşılıyor yani şuanda. Şimdiki doktorum çok hassas ve çok iyi biri. Onemli olan doktorun VİCDANLISINA ve İşini gercekten hakkıyla yapanına denk gelmek .

Sonucta kalbi atan bir canlı vardı kimsenin hakkı yoktu onu kaybetmeme neden olmaya..

Kaybınız için geçmiş olsun dr.a çok kizdim gerçekten. Bilimsel olarak hamile kalamayacaginizi dusunmus olabilir iste burda da ilahi irade devreye giriyor, hamileymissiniz. Garantici olması gerekir oysa ki dr.larin. Rabbim biran önce hasretinizi dindirsin sonucu buraya da yazar misiniz kan verirseniz

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hepinize.

Allah çok büyük vakti gelince hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah.

Size de sag, salim kucagınıza almayı nasip etsin insallah.

Bugun kan vermeye gidicem.aksam tabiki sonucu yazarım.

Kızlar merhaba
Test yaptırdım 0,286 cıktı.ama hala regl olmadım.doktorum 10 gün sonra testi tekrarlayıp gel dedi.
Bilemiyorum

Kızlar merhaba
Test yaptırdım 0,286 cıktı.ama hala regl olmadım.doktorum 10 gün sonra testi tekrarlayıp gel dedi.
Bilemiyorum
yukselme umudu varmı yanı acaba?bende senın gıbıyım reglm gecıktı bugun 2 gun oldu regl olmadan bı gun önce yaptım ,1 cıktı ama hala regl de olmadım

yukselme umudu varmı yanı acaba?bende senın gıbıyım reglm gecıktı bugun 2 gun oldu regl olmadan bı gun önce yaptım ,1 cıktı ama hala regl de olmadım

Hiç bilmiyorum canım forumdan baktım yükselenler var .
Benim 23 kasımda olmam gerekiyordu.bayagı geçti aslında ama kan testi net diyorlar geneldedokgorım bekle dedi

amın canım.belırsızlık ınsanı cok yoruyor

Malesef hemde cok yoruyor.
Kan testi yaptırdıktan sonra ünidim kalmadı ama fazla.daha rahatım şimdi.

Aynen ben de olmadım.
Kist falan yoktur inşallah
kist bırden cıkamrmıkı bılmem.sureklı doktora gıdıyorum alttanda bakıyor görurdu bence öle bısey olsaydı.bana gecen gıttıgımde cok streslısın demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…