. Canım bend yasadım.aynı durumu kurtaj oldum. Okada test yapmama rAgmen birinde bile cıkmamıstı adet bile gormustum . Ikı ay karnımda tasımısım gram haberim olmadı en ufak bir belirti hicbir sey hemde. Hastalandım oyle öld7gunu ogrendim. Bilip bilmeden kimse yorum yspmasın cunku heekes aynı degildir. Sen ssdece doktora git canım. Aylık doktor kontrun olsun bak ben oyle yapıyorum.
Psikolojik oldugunu dusunuyorum.
Kan testi yaptirin bence.
Bir onceki hamileliğimde doktorum sokturucu verdi ve ben bir iki kllanımdan sonra doktora gityim keseyi gördü..
Bu yüzden korkuyorum
Bu arada allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Sagol tesekkur ederim. Kanda test yapmadan mi verdi ilaci? Boyle birsey mumkun olmamali.
Ozaman farklı bir doktorum vardı hormonlarım yüksek olduğu için hamile kalamayacağımı söylemişti. Kanda tahlil yapmadan vermişti . Ben de bir iki kere içtim ama soru isareti olduğı için doktorumu değiştirdim. 5 haftalık hamile oldugumu ögrenmiştim. Ögrendikten sonra da kanamam basladı 8. Haftada düşük yaptım.
Allah düşmanıma yaşatmasın. Çok çok zor.
Şimdi doktorumu aradım. Bekleyelim 10 gün geçince kanda bakalım dedi.
SiZce n'apsam?
O doktora neden dava acmadiniz? Kan testini gormeden adet sokturucu mu verilirmis? Mesela ben agir ilac kullanacaktim, hamileler kullanamiyormus. Adet donemine yakinim diye ne olur ne olmaz diye doktor onda bile kanda test istedi.
Bosu bosuna cocugunu dusurmussun. Bu kadar kolay olmamali.
Kaybınız için geçmiş olsun dr.a çok kizdim gerçekten.Bilimsel olarak hamile kalamayacaginizi dusunmus olabilir iste burda da ilahi irade devreye giriyor, hamileymissiniz. Garantici olması gerekir oysa ki dr.larin. Rabbim biran önce hasretinizi dindirsin sonucu buraya da yazar misiniz kan verirseniz
yukselme umudu varmı yanı acaba?bende senın gıbıyım reglm gecıktı bugun 2 gun oldu regl olmadan bı gun önce yaptım ,1 cıktı ama hala regl de olmadımKızlar merhaba
Test yaptırdım 0,286 cıktı.ama hala regl olmadım.doktorum 10 gün sonra testi tekrarlayıp gel dedi.
Bilemiyorum
yukselme umudu varmı yanı acaba?bende senın gıbıyım reglm gecıktı bugun 2 gun oldu regl olmadan bı gun önce yaptım ,1 cıktı ama hala regl de olmadım
inşallah yukselır canımHiç bilmiyorum canım forumdan baktım yükselenler var .
Benim 23 kasımda olmam gerekiyordu.bayagı geçti aslında ama kan testi net diyorlar geneldedokgorım bekle dedi
inşallah yukselır canım
amın canım.belırsızlık ınsanı cok yoruyorCanım senın daha iyi sonucun ama 5 ve altı negatif yazıyordu:)
Hakkımızda hayırlısı olsun
amın canım.belırsızlık ınsanı cok yoruyor
aynen bende kan testınden sonra umutsuzum ama perşemcbe doktara gıdıcem cunku regl de olmadımMalesef hemde cok yoruyor.
Kan testi yaptırdıktan sonra ünidim kalmadı ama fazla.daha rahatım şimdi.
Aynen ben de olmadım.aynen bende kan testınden sonra umutsuzum ama perşemcbe doktara gıdıcem cunku regl de olmadım
kist bırden cıkamrmıkı bılmem.sureklı doktora gıdıyorum alttanda bakıyor görurdu bence öle bısey olsaydı.bana gecen gıttıgımde cok streslısın demıstıAynen ben de olmadım.
Kist falan yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?