Regl 5 gun gecikti.idrar testi negatif!!!

İdrar testi negatif çıkanlar?

• Ankete Katılan
    13
kist bırden cıkamrmıkı bılmem.sureklı doktora gıdıyorum alttanda bakıyor görurdu bence öle bısey olsaydı.bana gecen gıttıgımde cok streslısın demıstı

Bende de prolaktin yüksek.. Keşke hamile olsaydık yaa ne kadar ümitlenmiştim oysaki

Canım bi gelişme yok mu sende?
ya ben varya bugun karmasıgım yıne dun test yapmıstım umutlarım bıtmemıstı ama sonra iş yogunlugundan unuttum geç baktım teste bı baktım cıft cızgı gayet net hemde.. ama ıste 10 dakıkadan sonra cıkanları dıkkate almayın yazıo o yuznde bılmıyorum bı hafta daha beklıcem hasta olmak ıcın

Ooooo süper yaaa asıırııı sevindim :)))
Canım bi kan testi yaptır canım valla sendeen cok heyecanlandım.sen hamileysen bana da ümit olursun

Ooooo süper yaaa asıırııı sevindim :)))
Canım bi kan testi yaptır canım valla sendeen cok heyecanlandım.sen hamileysen bana da ümit olursun
canım ümitlenme ya ben ınanamıyorum daha cuma negatıftı kan testım bu kadar kısa surede nasıl olur.bende zaten gıdıp kan verdım sabah sonucunu beklıyorum esım ıcın yaptrdm yazık cok heycanlandı dun=)artık sımdıde kan degerım 1 cıkarsa bıdaha bu ıdrar testlerıne hıc guvenmıcemm.sonucu alınca hemen yazıcam sekerım inşllah umutlandıgımız gıbıdır

ben de merak ettim yaa
benim de pazar günü adet olmam lazımdı, idrar testlerim hep negatif, bu sabah da yaptım yine negatif(

ben de merak ettim yaa
benim de pazar günü adet olmam lazımdı, idrar testlerim hep negatif, bu sabah da yaptım yine negatif(
valla bende sabah cok umıtsızdım ama sımdı heycanlıyım üzülmekte ıstemıyorum ya dua edın benım ıcınn=(((adam en gec 11 de cıkar demıstı dakıka bası kontrol edıyorum acıklanmadı

Bende de prolaktin yüksek.. Keşke hamile olsaydık yaa ne kadar ümitlenmiştim oysaki
bu arada senın prolaktının ne zamandır yuksek ve ne zaman dusermıs bıse dedımı???ya o prolaktın cok degısken bı deger benım cok samımı arkadasım yaptrdı kızın prolaktını coook yuksek cıktı doktor ınanamadı falan.ama o gun cok uykusuzmus ve streslıymıs daha sonra tekrar denedı ve prolaktın normal cıktı

sonuç çıktı malesef0.100

allah allahh ne garip yaaa
hayılrısı olsun ya, gelcek ay inş. kadın doğumcuya git bence canım neden gecikti diye
benim de sbah idrar da negatif çıktı kan vermek istemiyorum şimdilik ama kullnadığı mbi uyku ilacı olması beni tedirgin ediyor

bir de bişey soracağım canım ya
prolaktin yüksek çıkınca hamile klaınmıyor mu?
ben genelde uykusuz ve stresliyim, prolaktin yüksek midiir acaba bende

gidicem canım salıya verdı randevu zaten cok ısteksızım suan doktoru bıle görmek ıstemıyorum.kan verme canım bekle o ıdrar testlerıde cok guvenılır degıl yanı yapmıcam bıdaha zaten.stres yaoıyoruz bence ondan gecıkıyor bu adetler

Benimde bu durum 2 3 ayda bir basima gelir hatta suan 4. Gun gecikmem idrar testlerim negatif. Gebeligi kafa taktigimdan beri boyle aksamalar oluyor hep. Kafaniza takmayin derim tabi yapabilirsek........

ama sen 10 dakika sonra bakmışsın ya sanırım ondan hatalı oldu
üzülme sakın herşeyin hayırlı bir zamanı var
baklaım benim dururmum nasıl olacak, ben son üç gündür yapıyorum evde idrar testi bomboş..... silik falan yok asla, bakalım nolucak

Offf canım ya şanet olsun dicem artık ((
Cok üzüldüm . Hamile sanmıstım seni. Benim bugun 8. Gün .tahlil falan da yaptırmıcam .
Eşin de ümitlenmiş tüh ya

Canım. Benım 2 yıldır yüksek. Ama takma cok cunku düşüyor zaöan zaman stres yapmaman lazım . Hamile kaldım ben daha önce yüksekti ama. Zaten düşük yaptım ama onedenle degil

bir de bişey soracağım canım ya
prolaktin yüksek çıkınca hamile klaınmıyor mu?
ben genelde uykusuz ve stresliyim, prolaktin yüksek midiir acaba bende
Kalınmıyor canım. Cunku vucud kendini hamile sanıyor zaten. Bence bi baktırmamsa fayda var

B
bencede canım.. Yok israr da negatif cıkıyor zaten. O muayene masasından bile tiksiniyorum artık

B

bencede canım.. Yok israr da negatif cıkıyor zaten. O muayene masasından bile tiksiniyorum artık
aynen ya bende artık doktorumu görmek ıstemıyorum hastaneın kokusundan bıle mıdem bulanıyor ısallah dıyorum sımdı salı gunu gelmeden hasta olurumda hastaneyı görmek zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…