kist bırden cıkamrmıkı bılmem.sureklı doktora gıdıyorum alttanda bakıyor görurdu bence öle bısey olsaydı.bana gecen gıttıgımde cok streslısın demıstı
Canım bi gelişme yok mu sende?amın canım.belırsızlık ınsanı cok yoruyor
ya ben varya bugun karmasıgım yıne dun test yapmıstım umutlarım bıtmemıstı ama sonra iş yogunlugundan unuttum geç baktım teste bı baktım cıft cızgı gayet net hemde.. ama ıste 10 dakıkadan sonra cıkanları dıkkate almayın yazıo o yuznde bılmıyorum bı hafta daha beklıcem hasta olmak ıcınCanım bi gelişme yok mu sende?
Ooooo süper yaaa asıırııı sevindim :)))ya ben varya bugun karmasıgım yıne dun test yapmıstım umutlarım bıtmemıstı ama sonra iş yogunlugundan unuttum geç baktım teste bı baktım cıft cızgı gayet net hemde.. ama ıste 10 dakıkadan sonra cıkanları dıkkate almayın yazıo o yuznde bılmıyorum bı hafta daha beklıcem hasta olmak ıcın
canım ümitlenme ya ben ınanamıyorum daha cuma negatıftı kan testım bu kadar kısa surede nasıl olur.bende zaten gıdıp kan verdım sabah sonucunu beklıyorum esım ıcın yaptrdm yazık cok heycanlandı dun=)artık sımdıde kan degerım 1 cıkarsa bıdaha bu ıdrar testlerıne hıc guvenmıcemm.sonucu alınca hemen yazıcam sekerım inşllah umutlandıgımız gıbıdırOoooo süper yaaa asıırııı sevindim :)))
Canım bi kan testi yaptır canım valla sendeen cok heyecanlandım.sen hamileysen bana da ümit olursun
valla bende sabah cok umıtsızdım ama sımdı heycanlıyım üzülmekte ıstemıyorum ya dua edın benım ıcınn=(((adam en gec 11 de cıkar demıstı dakıka bası kontrol edıyorum acıklanmadıben de merak ettim yaa
benim de pazar günü adet olmam lazımdı, idrar testlerim hep negatif, bu sabah da yaptım yine negatif(
bu arada senın prolaktının ne zamandır yuksek ve ne zaman dusermıs bıse dedımı???ya o prolaktın cok degısken bı deger benım cok samımı arkadasım yaptrdı kızın prolaktını coook yuksek cıktı doktor ınanamadı falan.ama o gun cok uykusuzmus ve streslıymıs daha sonra tekrar denedı ve prolaktın normal cıktıBende de prolaktin yüksek.. Keşke hamile olsaydık yaa ne kadar ümitlenmiştim oysaki
sonuç çıktı malesef0.100
bir de bişey soracağım canım yabu arada senın prolaktının ne zamandır yuksek ve ne zaman dusermıs bıse dedımı???ya o prolaktın cok degısken bı deger benım cok samımı arkadasım yaptrdı kızın prolaktını coook yuksek cıktı doktor ınanamadı falan.ama o gun cok uykusuzmus ve streslıymıs daha sonra tekrar denedı ve prolaktın normal cıktı
gidicem canım salıya verdı randevu zaten cok ısteksızım suan doktoru bıle görmek ıstemıyorum.kan verme canım bekle o ıdrar testlerıde cok guvenılır degıl yanı yapmıcam bıdaha zaten.stres yaoıyoruz bence ondan gecıkıyor bu adetlerallah allahh ne garip yaaa
hayılrısı olsun ya, gelcek ay inş. kadın doğumcuya git bence canım neden gecikti diye
benim de sbah idrar da negatif çıktı kan vermek istemiyorum şimdilik ama kullnadığı mbi uyku ilacı olması beni tedirgin ediyor
ama sen 10 dakika sonra bakmışsın ya sanırım ondan hatalı oldugidicem canım salıya verdı randevu zaten cok ısteksızım suan doktoru bıle görmek ıstemıyorum.kan verme canım bekle o ıdrar testlerıde cok guvenılır degıl yanı yapmıcam bıdaha zaten.stres yaoıyoruz bence ondan gecıkıyor bu adetler
Offf canım ya şanet olsun dicem artıkcanım ümitlenme ya ben ınanamıyorum daha cuma negatıftı kan testım bu kadar kısa surede nasıl olur.bende zaten gıdıp kan verdım sabah sonucunu beklıyorum esım ıcın yaptrdm yazık cok heycanlandı dun=)artık sımdıde kan degerım 1 cıkarsa bıdaha bu ıdrar testlerıne hıc guvenmıcemm.sonucu alınca hemen yazıcam sekerım inşllah umutlandıgımız gıbıdır
Canım. Benım 2 yıldır yüksek. Ama takma cok cunku düşüyor zaöan zaman stres yapmaman lazım . Hamile kaldım ben daha önce yüksekti ama. Zaten düşük yaptım ama onedenle degilbu arada senın prolaktının ne zamandır yuksek ve ne zaman dusermıs bıse dedımı???ya o prolaktın cok degısken bı deger benım cok samımı arkadasım yaptrdı kızın prolaktını coook yuksek cıktı doktor ınanamadı falan.ama o gun cok uykusuzmus ve streslıymıs daha sonra tekrar denedı ve prolaktın normal cıktı
Kalınmıyor canım. Cunku vucud kendini hamile sanıyor zaten. Bence bi baktırmamsa fayda varbir de bişey soracağım canım ya
prolaktin yüksek çıkınca hamile klaınmıyor mu?
ben genelde uykusuz ve stresliyim, prolaktin yüksek midiir acaba bende
bencede canım.. Yok israr da negatif cıkıyor zaten. O muayene masasından bile tiksiniyorum artıkgidicem canım salıya verdı randevu zaten cok ısteksızım suan doktoru bıle görmek ıstemıyorum.kan verme canım bekle o ıdrar testlerıde cok guvenılır degıl yanı yapmıcam bıdaha zaten.stres yaoıyoruz bence ondan gecıkıyor bu adetler
prolaktin yüksek olunca ne oluyor nedir yaniBende de prolaktin yüksek.. Keşke hamile olsaydık yaa ne kadar ümitlenmiştim oysaki
aynen ya bende artık doktorumu görmek ıstemıyorum hastaneın kokusundan bıle mıdem bulanıyor ısallah dıyorum sımdı salı gunu gelmeden hasta olurumda hastaneyı görmek zorunda kalmamB
bencede canım.. Yok israr da negatif cıkıyor zaten. O muayene masasından bile tiksiniyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?