Regl 5 gun gecikti.idrar testi negatif!!!

İdrar testi negatif çıkanlar?

• Ankete Katılan
    13
benim hamile kalmadan onceki ay 1 hafta falan gecikmisti mevsimsell degisiklik oldugunu dusunmustum ki o ay butun hamilelik belirtilerini de yasamistim kendime gore. psikolojik olabilir yani.

bir de bişey soracağım canım ya
prolaktin yüksek çıkınca hamile klaınmıyor mu?
ben genelde uykusuz ve stresliyim, prolaktin yüksek midiir acaba bende
prolaktın hamıle kalmaya engelmıs canım evet hormonlara bakılması gerekılıyor tabı uzun sure hamıle kalamazssan.bende doktoruma sorucam bakım salı gunu bu teste gerek varmı dıye gerek görurse onuda yptırım

prolaktin yüksek olunca ne oluyor nedir yani
Canım süt hotmonu yüksek oluyor genelde strese baglı diyorlar.

Hamile kalmanı engelliyor.doktore danısıp test yaptırırsın gerek duyulursa

benim hamile kalmadan onceki ay 1 hafta falan gecikmisti mevsimsell degisiklik oldugunu dusunmustum ki o ay butun hamilelik belirtilerini de yasamistim kendime gore. psikolojik olabilir yani.
Bebegını allah bagışladın canım sizleri gorunce ben mutlu oluyorum

Canım süt hotmonu yüksek oluyor genelde strese baglı diyorlar.

Hamile kalmanı engelliyor.doktore danısıp test yaptırırsın gerek duyulursa
canım prolaktin yarım saat arayla kan alıyorlar degerlerine bakıyorlar o mu

Cok tesekkur ederim canım benim darisi sana olsun insalla

İnşallah canım 10 gün oldu geçikeli ama kanda baktırmıcam artık doktorum kan testini 10 .günde tekrarla dedi ama isteöiyorum

Camım ama regl 5 gun geçmişti kan testi yaptırdıgımda. Cıkmaz mıydı?
benım basıma gelenlerı bılıousn canım bence 5 gundede cıkardı olsaydı ma bı ıhtımal olabılıomus.bende hala regl olmadım 4 gun gecıktı reglm doktor ne dıcek cıdden merak edıyorum

benım basıma gelenlerı bılıousn canım bence 5 gundede cıkardı olsaydı ma bı ıhtımal olabılıomus.bende hala regl olmadım 4 gun gecıktı reglm doktor ne dıcek cıdden merak edıyorum

Canım benimde 10. Gun bugun . Valla anlayamıyorum artık yaa. Belirsizlik mahfediyor insanı.
Kan testi de yaptırmak istemiyorum artık

Daraldım

Canım benimde 10. Gun bugun . Valla anlayamıyorum artık yaa. Belirsizlik mahfediyor insanı.
Kan testi de yaptırmak istemiyorum artık

Daraldım
sen doktota gıt ama sökturucu verır kesın.hamıle degılsen tabı yıne bı tahlıl ıster yoksada sokturucu verır.prolaktınınde sıkıntı varmıydı senın?

sen doktota gıt ama sökturucu verır kesın.hamıle degılsen tabı yıne bı tahlıl ıster yoksada sokturucu verır.prolaktınınde sıkıntı varmıydı senın?

Evet canım ama duzrlmişti en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…