- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
prolaktın hamıle kalmaya engelmıs canım evet hormonlara bakılması gerekılıyor tabı uzun sure hamıle kalamazssan.bende doktoruma sorucam bakım salı gunu bu teste gerek varmı dıye gerek görurse onuda yptırımbir de bişey soracağım canım ya
prolaktin yüksek çıkınca hamile klaınmıyor mu?
ben genelde uykusuz ve stresliyim, prolaktin yüksek midiir acaba bende
Canım süt hotmonu yüksek oluyor genelde strese baglı diyorlar.prolaktin yüksek olunca ne oluyor nedir yani
Bebegını allah bagışladın canım sizleri gorunce ben mutlu oluyorumbenim hamile kalmadan onceki ay 1 hafta falan gecikmisti mevsimsell degisiklik oldugunu dusunmustum ki o ay butun hamilelik belirtilerini de yasamistim kendime gore. psikolojik olabilir yani.
canım prolaktin yarım saat arayla kan alıyorlar degerlerine bakıyorlar o muCanım süt hotmonu yüksek oluyor genelde strese baglı diyorlar.
Hamile kalmanı engelliyor.doktore danısıp test yaptırırsın gerek duyulursa
Cok tesekkur ederim canım benim darisi sana olsun insallaBebegını allah bagışladın canım sizleri gorunce ben mutlu oluyorum
Cok tesekkur ederim canım benim darisi sana olsun insalla
Idrar testi dene bidaa bakalim belki gec dollenmedirİnşallah canım 10 gün oldu geçikeli ama kanda baktırmıcam artık doktorum kan testini 10 .günde tekrarla dedi ama isteöiyorum
Idrar testi dene bidaa bakalim belki gec dollenmedir
benım basıma gelenlerı bılıousn canım bence 5 gundede cıkardı olsaydı ma bı ıhtımal olabılıomus.bende hala regl olmadım 4 gun gecıktı reglm doktor ne dıcek cıdden merak edıyorumCamım ama regl 5 gun geçmişti kan testi yaptırdıgımda. Cıkmaz mıydı?
benım basıma gelenlerı bılıousn canım bence 5 gundede cıkardı olsaydı ma bı ıhtımal olabılıomus.bende hala regl olmadım 4 gun gecıktı reglm doktor ne dıcek cıdden merak edıyorum
sen doktota gıt ama sökturucu verır kesın.hamıle degılsen tabı yıne bı tahlıl ıster yoksada sokturucu verır.prolaktınınde sıkıntı varmıydı senın?Canım benimde 10. Gun bugun . Valla anlayamıyorum artık yaa. Belirsizlik mahfediyor insanı.
Kan testi de yaptırmak istemiyorum artık
Daraldım
sen doktota gıt ama sökturucu verır kesın.hamıle degılsen tabı yıne bı tahlıl ıster yoksada sokturucu verır.prolaktınınde sıkıntı varmıydı senın?
bende hasta olamazsam baktrcam prolaktıneEvet canım ama duzrlmişti en son
Ya burd ornekler var 15gun sonra cikan ama cokta umutlanmamak lazim yani ne desem bilemedim hayırlısı olsun insalla :)Camım ama regl 5 gun geçmişti kan testi yaptırdıgımda. Cıkmaz mıydı?
keske bızde öle olsak=)) ama kanda 0,100 görunce ınsanda umut kalmıyor=)Ya burd ornekler var 15gun sonra cikan ama cokta umutlanmamak lazim yani ne desem bilemedim hayırlısı olsun insalla :)
Yaaa sunu okumak bile mutlu etti beni şaka gibiyimYa burd ornekler var 15gun sonra cikan ama cokta umutlanmamak lazim yani ne desem bilemedim hayırlısı olsun insalla :)
aynısı banda oluoYaaa sunu okumak bile mutlu etti beni şaka gibiyim
keske bızde öle olsak=)) ama kanda 0,100 görunce ınsanda umut kalmıyor=)
keske bızde öle olsak=)) ama kanda 0,100 görunce ınsanda umut kalmıyor=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?