Karında kazıntı açlıktan bendede oldu kesin gebesinKızlar regl'm bugün itibariyle 5 gün geçti. Normalde düzensiz zaten ama düzenli geldiği zaman 30 günde gelir. Ordan öyle hesaplıyorum. Ama goguslerim 10 gündür çok fazla aciyo üzerine yatamiyorum çokta sertleşmişler. Sabah kasigima öyle bir kramp girdiki bacaklarımi karnıma çektim 5 dakika sonra geçti birde midem kazınıyor ki normalde yemek yemek hiç aklıma bile gelmez. Test yapmak istemiyorum negatif gorecem diye bi 10uncu gün daha gelmezse test yapacam ama umudum yok gerçi. Birde prolaktinim yüksekti gogusumden süt geliyodu oda kesilmiş hiç gelmiyo bebek olsa kesilir mi ki. Umutlanmayim ben. Size sormak istedim belirtileriniz nasıldı diye. Negatif görmekten bıktım test görmek istemiyor gözüm
Kızlar regl'm bugün itibariyle 5 gün geçti. Normalde düzensiz zaten ama düzenli geldiği zaman 30 günde gelir. Ordan öyle hesaplıyorum. Ama goguslerim 10 gündür çok fazla aciyo üzerine yatamiyorum çokta sertleşmişler. Sabah kasigima öyle bir kramp girdiki bacaklarımi karnıma çektim 5 dakika sonra geçti birde midem kazınıyor ki normalde yemek yemek hiç aklıma bile gelmez. Test yapmak istemiyorum negatif gorecem diye bi 10uncu gün daha gelmezse test yapacam ama umudum yok gerçi. Birde prolaktinim yüksekti gogusumden süt geliyodu oda kesilmiş hiç gelmiyo bebek olsa kesilir mi ki. Umutlanmayim ben. Size sormak istedim belirtileriniz nasıldı diye. Negatif görmekten bıktım test görmek istemiyor gözüm
Ahh canimmmmm ağzın bal yesin :) inşallah vardır bebisim :)Karında kazıntı açlıktan bendede oldu kesin gebesin
Test yap bence
Hiç umudum yok canım zaten bu ay hiç çalışma olmadı hiçte aklımda yoktu bu ay bebiş. Hayırlısı cnm inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişimcanım 5 gun gecmıs zaten her halukarda adet olursan hayal kırıklıgına ugrayacaksın.. kan testı yapmanı onerırım..hamıle degılsende adetını beklersın bosuna her gun gecısınde umıtlenmezsın..
ben hamıle kalmadan oncekı ıkı ay 4 5 gun gecıkmıstı ve her defasında hayal kırıklıgı yasamıstım.. demekki rahım kendını hazırlıyor duzensızlıkte...
Hiç umudum yok canım zaten bu ay hiç çalışma olmadı hiçte aklımda yoktu bu ay bebiş. Hayırlısı cnm inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebişim
Hayırlısı canım bebiş geldiyse hemen yazarım buraya :)zaten genelde beklemediğin anda gelir :) inşallah vardır haberlerini bekliyoruz
E biliyorduk zaten sen öğrenmek istemedin sürpriz olmadıTest yaptım hamileyimmmmm
:) Beklemiyordum ki canım. Vallahi sürpriz oldu belirtiler hep olurdu psikolojik ama bebiş gelmezdi inşallah vardır Allahım sağlıkla alırım kucağıma amiiiinnn inşallahE biliyorduk zaten sen öğrenmek istemedin sürpriz olmadı
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım.
Amiiiiinnn amin inşallah cnm. İnşallah kandada çıkarTebrikler :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gözün aydin canim allah hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin insallahTest yaptım hamileyimmmmm
Amin inşallah cnm çok teşekkür ederim. Kan verdim geldim sonuç yarın çıkacakmış hayırlısı olur inşallahGözün aydin canim allah hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim canım. Çok iyisin :)ayy bu haberleri görünce çok mutlu oluyorum :)
rica ederim canım inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın dualarım tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere :)Çok teşekkür ederim canım. Çok iyisin :)
Amin inşallah cnm çok sağol. Kan verdim inşallah Kandada çıkarrica ederim canım inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın dualarım tüm anne adaylarına ve anne olmak isteyenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?