Regl 5 gün geçti

Amin inşallah cnm çok sağol. Kan verdim inşallah Kandada çıkar
idrarda çıktıysa kanda zaten çıkar canım, bak düşük değer çıkarsa sakın üzülme ben öğrendiğimde 42,92'ydi değer. 2 gün sonra tekrarladılar katladı kendini bi daha da 10 gün sonra gel dediler keseyi gördük, sonrası çok şükür herşey yolunda gitti inşallah seninde öyle olur.

İnşallah canım polikistik over var yumurta tembelligi prolaktin yüksekliği vardi ve ben bu ay hiç tedavi görmedim şok oldum kendiligimden hamile kalmam artık demiştim umudum bitmişti. Doktora gidecem diye hiç doğru düzgün çalışma bile olmadı. Adet bile cooookkk geç oluyorum yapmayacaktim kuzenim zorla yaptırdı çıktı yoksa daha çok bekleyecektim regl gecikmesinin 9.gunu yaptım testi ama benim yumurtlamam olmuyordu nasıl oldu hala anlamıyorum :)

inaaaallah kan tahlilinin sonucu cikarsa haberimiiz olsun ay 1 aylik mi oluyir acaba . yumurtlaman gec olduysa daha 1 aylik bile degildir minnos :) :)
Hiç bilmiyorum canım inşallah sağlıklıdir sağlıklı bir gebelik geciririm. Daha bunları kendim için konuştuğuma bile inanamıyorum :) 2 yıldır bekliyordum coookk büyük sürpriz olacak eğer varsa bebiş :) nolur dualarınızda benide unutmayın inşallah sağlıklıdır

rabbim ummadığın anda gönderiyor kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…