Regl ars evlenince biter mi ?

ne verdi? bitkisel ilaç? buscopan mı? pek işe yaramaz....

şimdiye kadar 3 kez ultrasona girdim bişeyin yok dediler ama neden hala bu ağrıları çekiyorum bilmiyorum ya ölcek gibi oluyorum abartmıyorum sabaha kadar ağladım iiyi bi doktorda bulamıyorum annemler de saolasun başka dertleri var ilgilenmiyolar bu konuyla iyice çaresiz kaldım
ağrı kesici ile dogum kontrol hapı ile geçmiyo da zaten.. şimdiye kaadar 3 doktora gittim hala çözüm bulamıyorum..Çok üzgünüm çoook

ağrın varsa endometriosiz veya adenomiyosiz başlangıcı olabilir..mutlaka iyi bir dr a görün derim..her doktor teşhis edemiyor..boşuna oyalanıp o ağrıları çekme...Şeniz

bende çok adet sancısı çekenlerdenim ama ben bişey duydum kendimi onunla avutuyorum adet sancısı çok olanın doğumu kolay geçermiş büyüklerimiz böyle söylüyorlardı inşallah doğru söylüyorlardır

istanbulda iyi bir dr tavsiye edebilirim..benim histeroskopi ameliyatımı yapmıştı..eli çok hafif..çok başarılı bir dr..prf dr.Yücel Karaman..Brüksel kadın sağlığı merkezi...çok kanaman oluyor mu adet zamanları?

tamam canım en kısa zmanda randevu alayım ondan o zaman..

hayır nerdeyse hiç kanamam olmuyo o kadar az regl oluyorum ki zaten:1no2:

tamam canım en kısa zmanda randevu alayım ondan o zaman..

hayır nerdeyse hiç kanamam olmuyo o kadar az regl oluyorum ki zaten:1no2:

canım yücel karamanı şiddetle tavsiye ederim..elindeki makinaları çok iyi..google da kendisi hakkında bilgi edinebilirsin.çok geçmiş olsun.ağrı için kalçadan novalgin iğne tavsiye ediyorum..ağrın azalır..sakinleşirsin...

hiç sanmam canım...doğru değildir bence..

okuldan gelirken halim kalmamıştı işte artık eczaneye sordum yapsın diye yapmıyoruz dledi zaten halim yok döndüm ben de eve..
sinir oluyorum ya moralim yerle bir annemin umru değil..

saol canım kısa zamanda randevu alıp gidicem..

yakında bir yerde bir poliklinik veya sağlıkocağı varsa orda da yaparlar sanırım canım..Şeniz

Malesef kötü haber, evlenince geçmiyor. Şimdi de doğum yapınca geçer diyorlar kaydirigubbakcemile3

doğum yapınca geçici süre için adetten kesilme olduğu için geçici bir süre geçer..bebeği emzirirken adet uzun süre gelmez zaten..

Valla bunlar hep sankı bırılerının oyalaması gıbı.
Genc kızken evlenınce gecer dedıler ama gecmedı.
Evlendım hele bı dogur gecer dedıler ama hala aynı bende.
Sadece bı donem dogum kontrol hapı kullandıgımda gecmısdı sadece o!
Onu bırakınca tekrar basladı.Sımdı agrım ve ben alısdık yasıyoruz
Ama her ınsanın beden işleyısı farklı.Belkı bende gecmeyen bı baskasında gecıyodur(Son cumle külliyen züürt tesellısıydı!):))))

külliyen yalan ,

bende ne ağrısı ne şiddeti 1gram azalmadı,

neymiş ilişkiye girince kanallar acılıyormuşta daha rahat adet olunuyormuş hiç alakası yok şimdide çocuk doğurunca gecer diyorlar onada inanmıyorum ,

bence evlenelim ve çocuk yapalım diye o anki acımızdan faydalanıp bizi kandırıyorlar :)))))

Benim de ağrılarımda azalma olmadı,aksine inadına belim kopacak gibi ağrıyor. Evlilikle ilgisi falan yok yani!
Herşeyi de şu evliliğe bağlıyolar yaa:1no2:

dogumdan sonra bebek emzırmedım cunku bebegımı dogumda kaybettım ayrıca dogum yapalı 1 sene oldu bır kere bıle agrı sancı gormedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…