Regl ars evlenince biter mi ?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
regl ağrısı evlenince bitermiş diye duydum ama bilmiyorum bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı acaba mrk ettim de,
benneyaptımki

canım benimde regl konusunda sıkıntılarım çok fazla...
karnım ve belım agrıyor .
bende duymuştum evlenınce geçiyor dıye ama ne kadar dogru nu bilmiyorum..

bekarken cok ağrırdı
evlendim daha fazla ağrım oluyo
simdide cocuk olunca gecer diorlar ama ben inanmıyorum
bu benim kaderim

bende hep evlenince düzelir diye duymuştum ama alakası yok . artık doğumdan sonra düzelir diye duyuyorum. bakalım ne olucak :))

bilen varsa ben de mrk ettim :uhm:
alakası varmıdır acaba evlenmekle

benim evlenmeden öncede ağrıyordu hala ağrıyor yani evlenince geçmiyor. ama evlenince doğum kontrol hapı kullanırsanız geçiyor ben ilk evlendiğim aylarda kullanıyordum geçmişti. bırakınca yeniden ağrılar başladı.
kurtuluş yok yani

OoOoO bana da dediler evlenince gecer agrin daha az olur dediler emme gecmedi,
olur dedilerhihoyyyt
bebegin olunca gecer dediler iki cocuk oldu hala ayni tabi ikinci cocukdan daha sonra adet olmadim daha ama, kesin agrir:1closedeyes:
bazilarinda gecer demek ki bazilarinda gecmez
benim en feci sekilde karnim agrir
hemde belim, goguslerim,
ama esim der ki mahsuz yapma diye bazen ama erkek ne anlar ki regl sancisindan:mymeka::mymeka:

Yapı meselesi ...

Benim bekarken hiç regl ağrım diye bir ağrım olmazdı,hatta çok rahat geçerdi regl günlerim..

Ama evlendim ...ilk 2sene gene ağrım olmadı rahattı yani...ama şu son 10 aydır acayip ağrım oluyo...hele ilk günler öldürüyo resmen ...

benım reglı donemınde kasıklarım cok agrır...
evlenınce gecıcekmiş..bazen dayanılmaz karın agrısı oluyor...
evlı arkadaslara soruyorum kımı gectı dıyor kımı...gecmedı...
bılmıyorum...evlılıklede ne alakası var anlamadım...yanı gecmesı ıcın seymı yapmaka lazım...
ılgınc bır durum

ha bi yataga yatmam lazim soyle karnimin ustune bi de bez koyuyorum islak bez soguk olarak ve az geciyor bi kac saat sonra gene geliyor
bazen de cok SIK olsa agri kesici aliyorum benimkisi cok fena ya (

benim de kimi zaman kalkmadan oturdugum zamanlar oluyo karnımı ovuyorum fln
bazen de hiç anlamadan gelip geçiyo neyle alakalı bilmiyorum
galiba reglden önce ayakları sıcak tutmak önemliymiş

Hiç alakası yok valla..geçmiyor..bir an evvel evlenilsin diye söylenen bişey sanırım bukaydirigubbakcemile3

bekarken çok ağrım oluyodu evlendim yine ağrıyordu...
Ama doğum yaptıktan sonra geçti...Şimdi kızım 3 yaşında bi kaç aydır hafif hafif yine başlıyor ağrılarım :çok üzgünüm:

önce evlen geçer diyorlardı şimödi de dogur geçer diyorlar yok öyle birşey tamamen hurafe kökten çözüm : MENAPOZ :)

Ben özellikle kış gelince çok ağrı çekiyorum yaa evliyim hani geçmedi bütün yaz rahattım valla şimdi ne yapıcam ben ne kadar sıkı giyinsem diikkat etsemde biyerlerim açık kalıyor fena oluyorum sonra:sm_confused:....
Şu evlenince geçer lafı çarpıtılmış bazı kadınların rahim ağzı dar olabiliyormuş bu yüzden adet döneminde sancı fazla oluyormuş eğer dok bu tanıyı koyarsa doğum yap geçer dermiş ne bilim bende öyle duydum yani ne kadar doğru yada değil bilemiycem..
Aman bekar hanımlar ayaklarınıza dikkat edin üşütmeyina.s.

ne geçmesi nerdee
bekarken evlenince geçer derlerdi
geçmeyince o diyenlere sordum
yok çocuk doğurunca geçer diyorlar :dilcikar:
doğurayım diye diyorlardır yemem :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…