Regl ars evlenince biter mi ?

regl ağrısı evlenince bitermiş diye duydum ama bilmiyorum bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı acaba mrk ettim de,
benneyaptımki

geçmiyor güzelim geçmiyor
aynısını banada çok söyledir
ama geçmiyor
evlenince noluyorda niye geçiyor zaten çok mantıksız kafamçokkarıştı
inanma böyle şeylere
ama doğum kontrol hapına başladığımda adet sancılarım biraz olsun hafiflemişti

hayır hayatım bitmiyo yani benimki bitmedi ilk gün yine aynı agrıyı yasıyorum ama doğum kontrol hapı kullanırsan agrın felan olmuyo

Bende aynı sorunu yaşıyodum evlenince geçer demişlerdi. Geçmedi, çocuk olunca
geçer dediler iki tane çocuğum oldu oğlum neredeyse benim boyumca ama değişen
hiçbir şey yok a.smalesef her ay aynı işkence. Gittiğim dr kimi kadınlarda rahim içi
tabakanın kalın olabildiğini bununda adetin akışını zorlaştırarak daha fazla ağrıya
sebep olduğunu ve yaşadığımın bu durumdan kaynaklandığını söyledi
Belki sizdede durum aynıdır ama inşallah değildir. Çünkü bunun için yapılabilecek
birşey yok ağrı kesici ve kas gevşetici kullanıyorum ben.
Geçmiş olsun.

evlenince geçer dediler geçmedi. şimdide çocuğun olunca geçer diyorlar görecez bakalım bebiş olduktan sonra ağrım olacakmı

geçmezzzzzzzzzz geçmezzzzzzzzzz geçmezzzzzzzz ...............kaslar kasılıyor bununla alakalı agrılarımız kızlıkla alakalı degılkııı:):):)

Canım kendi tecrübeme göre evlenmeden önce daha çok ağrı ve daha fazla kanamam oluyordu şimdi ağrı ve kanamada azaldı yani bendeki durum böyle ve ben hiç hap falanda kullanmadım..Bekarken çok ağrırıdı çok şükür eskisi gibi değil..

canım ya banada evlenince geçer sana koca lazım başka türlü geçmez dediler evlendim ağrılarım yine devam etti bu seferde doğum olduktan sonra geçer dediler bakalım bekliyorum geçicekmi şuan 27 haftalık hamişişm doğumdan sonra geçerse mutlaka haber verririm gerçi benim pek ümidim yok ama bellide olmaz kötü düşünüp ağrılarımı hatırlamak istemiyorum inşallah geçer çok ağrım oluyor ya bazen dayanamıyodum 9 ay bi rahat ediyorum regl derdim yok şimdide hamilelğin verdiği sıkıntılar var ay kadın olmak ne kadar zormuş ya oh ne güzel erkeklerin hiç bi derdi yok

evlenince geçmiyor canım bi arkadaş yazmış doğum kontrol hapı kullandığım dönemde ağrımıyordu benimde bıraktım yine ağrıyor.sezeryan doğum yaptım ben hele üşütürsem felaket ağrıyor..

yıllardan beri zavallı vucudum cocuk cocuk diye bekledi, her ay hazirladigi yeri atmak zorunda iste yine cocuk yok diye ( bu kadar agriya bari cocuk olsaydı ama nerdeee bi koca bile bulamadım

evet bu hep söylenir ama gerçekte öyle değil maalesef bitmiyor yani özellikle üşütünce çok daha kötü oluyor.

bende evlenince geçer diye duymuştum ama daha da arttı.umarım doğumla geçer dedikleri doğrudur yoksa yandım:)

ne evlenince nede doğurunca geçmiyo kızlar
aynı ağrı devam
doğumdan sonra 8. ayım ve çok fazla kanamam oluyo sezeryan olduğundan belki

ben evlenmeden önce çok sancım olurdu.yatakdan çıkamazdım.ama evlendikten sonra geçti çok şükür.

haklısın vallaha aynı zamanda komiksin.evlilikle felan alakası yok ne degişecek sanki büyüklerin söyledikleri bi şey işte :roflol:

ben 3 yıllık ewliyim ve son 2 yıldır adet ağrı azaldı (hastanelik olurdum)
Ewlilikle alakası varmıdır bilemiyorum...şakkıdı

Hayır bitmez belki kişiye göre değişir ama bilmem benim annem kızken çok ağrıyormuş kasıkları beli fln evenince geçer demişler ama geçmemiş ama kişiden kişiye değişiyor olabilir (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…