Regl döneminde iştahım çok açılıyor, kilo alıyorum.

justtmarried

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
455
1
296
Bursa
Arkadaşlar herkeste böylemi oluyor bilmiyorum ama benimki biraz abartı. Regl olmadan ortalama 10 gün önce başlıyor tatlı krizlerim. sadece tatlı olsa yine iyi. tabak tabak yemek yesem doymuyorum. hep bi yeme arzusu. Çatlayana kadar. Şişiyorum bişey yiyecek yerim kalmıyor ama o yeme isteği giç geçmiyor. Bazen okadar abartıyorum ki regl olup bittiğinde bi tartılıyorum 2-3 kilo fazlam var. Mesela diyete başlamış oluyorum o regl dönemim yaklaştığında diyet falan güme gidiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı nasıl kendime dur diyebilirim?

bnde hıc olmuyo ya ben halsız oluyom genelde yemek yıcek haım bıle olmuyo sızde oluyormu bımıyorum ama adetımın ılk gunu gaz sorunu yasıyorum :( mahcup gulumseme:26:

bnde hıc olmuyo ya ben halsız oluyom genelde yemek yıcek haım bıle olmuyo sızde oluyormu bımıyorum ama adetımın ılk gunu gaz sorunu yasıyorum :( mahcup gulumseme:26:

gaz sorunu bendede oluyor canım çok rahatsız ediyor hafta sonuna denk geldiğinde evde oluyorum rahat oluyorum ama hafta içi işyerinde çok sıkıntı yaşıyorum o konuda genelde ilk gün dediğin gibi birazda üşütürsem dahada zorluyor

aynen regli ollucam galiba iştahım cokk acık cokk basım dönüyo:S hemde bugün diyetme aykırı davramıstmmm :S:S

Tatlım benimde çikolata krizim var. Kötü tarafı tatlı yedikçe daha çok acıkıyosun. Bir arkadaşıma bunun için hipnoz önermişler saçma geldi. Bende hala çikolata krizi için savaşıyorum.

Ben de sabahları bir kaşık tatlı yerim regl günlerimde, kilo yapmaz ama normalde olmadığı için garipserim..

Back
X