- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Yasasa bide ne fenalik gelir bilemedim
Ayni bennEn nefret ettiğim çalışma günleri regl zamanları. Aksam olsun diye dua ettiğimi bilirim
Ben takintiliyim iste her dakika olmasada saat basi gitmek isterim bundanda cekiniyorum. Zirt pirt ne wc'sisi diceklermis gibi yenide basladim tam kestiremiyorum.hem tampon hem ped kullan madem. bi de ne kadar yoğun olabilir ki, her dakka tuvalete gitmene gerek olsun. bi ped normal şartlar altında bikaç saat idare eder. ağrılar için de ilaç almaktan ve kendini sıcak tutmaktan başka çare yok.
Ben takintiliyim iste her dakika olmasada saat basi gitmek isterim bundanda cekiniyorum. Zirt pirt ne wc'sisi diceklermis gibi yenide basladim tam kestiremiyorum.
Normal gunden farki olmamasi sizin adiniza muhtesemm.Hissetmiyorum, normal günden pek farklı olmuyor. Ama gece pedini gündüz kullanıp koyu renk giyinin ve sabahtan bir ağrı kesici alın derim..
kurtulmazsam hep evde oturmam gerekebilir zaten yani imkansiz. Mecbur kurtulcam.takıntılarından kurtulacaksın o zaman.
Majezik olmasa zaten bende bayilabilirimBenimde ağrım çok oluyor. Ama ilk ağrı başladığında içtiğim bir ilaç sayesinde pek hissetmiyorum artık ağrı durumunu.
Majezik olmasa zaten bende bayilabilirim
Ya aslinda benimde oyle tasacak kadar cok geliyor dersem yalan sadece surekli ayakta olunca biraz daha artis oluyor sanirim.benim çok ağrım olmuyor, zaten miktar da öyle çamaşırıma çıkacak kadar olmadı hiç.. yılda bir kez ihtiyaç duyarım duymam ağrı kesiciye.. ben regl dönemi değil de öncesi dönemi fena geçiyorum. baş ağrısı , sinir , asabiyet...
Hahahah sen gene tutuyosun ben bazen onuda yapiyorumben ağrı sızı çok çekmiyorum ama sinir sistemim atom bombası atılmış gibi oluyor ilk iki gün.
o iki gün biri nasılsın dese sana ne be sana ne defol git diye cevap vermemek için zor tutuyorum kendimi
Hahahah sen gene tutuyosun ben bazen onuda yapiyorum)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?