Regl döneminde nasıl çalışıyorsunuz ? akıl verin Allah aşkına !!!

Bi ülkede fabrikadaki bayanlara regl günlerinde kırmızı bileklik takılmasına karar verilmişti niye bu ikide bir lavaboya gidiyor diye sorulmasına diye.

hem tampon hem ped kullan madem. bi de ne kadar yoğun olabilir ki, her dakka tuvalete gitmene gerek olsun. bi ped normal şartlar altında bikaç saat idare eder. ağrılar için de ilaç almaktan ve kendini sıcak tutmaktan başka çare yok.

Ev arkadasim dun rapor aldi.Kizi aglaya aglaya acile goturdum.Igne yaptilar.Regl donemini bu sekilde geciren herkese Allah kolaylik versin.

benim çok ağrım olmuyor, zaten miktar da öyle çamaşırıma çıkacak kadar olmadı hiç.. yılda bir kez ihtiyaç duyarım duymam ağrı kesiciye.. ben regl dönemi değil de öncesi dönemi fena geçiyorum. baş ağrısı , sinir , asabiyet...

Ben takintiliyim iste her dakika olmasada saat basi gitmek isterim bundanda cekiniyorum. Zirt pirt ne wc'sisi diceklermis gibi yenide basladim tam kestiremiyorum.

Benimde ağrım çok oluyor. Ama ilk ağrı başladığında içtiğim bir ilaç sayesinde pek hissetmiyorum artık ağrı durumunu.

Doğum kontrol hapı kullandığım için ağrım çok olmuyor(önceden çok olurdu). Koyu renk giyinirim,her lavaboya gidişimde ped değiştiririm. Bazen koşturmacadan regl olduğumu unuturum :)

Ya aslinda benimde oyle tasacak kadar cok geliyor dersem yalan sadece surekli ayakta olunca biraz daha artis oluyor sanirim.

Hahahah sen gene tutuyosun ben bazen onuda yapiyorum )))

geçen ay iş yerinde bir arkadaş aradı yemeğe çıkalım diyecekmiş telefonu ne var ne istiyosun diye açmışım

kızım o nasıl böğürtüydü öyle çok kötü bi şey yapıyorum sandım neredeyse senden özür dileyecektim dedi

1.si ve en onemlisi ilaci agri baslamadan icmek lazim.
2.si tampon kullandiniz mi hic? Sık sık tuvalete gitme sorununuzu cozer.

En kötüsü de bi müddet oturup kalkınca foşş diye indiğini hissettiğim o an Ve bunu etraftakilere farkettirmemek için mimiklerimi zaptetme çabam
Ben gece pedi kullanıyorum ve çift takıyorum yoğun geçiyor benim.
Koyu renk giyinirim üstüme de uzun salaş yelek ceket tarzı şeyler.
Ve çok sinirli olurum gözümden ateş çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…