Regl döneminde nasıl çalışıyorsunuz ? akıl verin Allah aşkına !!!

Benim de kabusum kadinlar nasıl çalışıyor anlamıyorum. ilk üç gün çok yoğun oluyorum.ödüm kopuyor.ağrıdan geçtim yogun olması çok halsiz bırakıyor. öğretmenim ben de otur kalk ayakta ders anlat mahvoluyorum.kadinlar nasıl rahat anlayamiyirum

Ben anaokulunda calıstıgım donemde cok zorlanırdım sureklı cocuklarla hareket halındesınız otur kalk zıpla o zaman da ıkı tane ıc camasırı gıyerdım ılk gunude cok agrım olur genelde dıger ogretmen arkadaşlar bostaysa bı yarım saat falan ıdare edip uzandırırlardı agrısı azalınca sonra yıne devam...

Ilk iki gün berbat oluyorum bende. Başlamadan majezik alıyorum ilk günler 3 kere içtiğim oluyor. Ağrıyı bi nebze çözüyor ama tansiyonum düşüyor yoğun günlerde.

Birde sırf kasık değil bel, baldır ağrılarım oluyor. Bacaklarımın tutmadığını tansiyondan düşüp bayılacağım gibi geliyor artık.

Isı bandını kasık bölgesine değil de belinize koyabilirsiniz ben öyle kullanıyorum arada. İşe yarıyor.

Ben taki ilk çocugumu doğurana kdr iğne vurularak çalılıyordum.sizi iyi anlıyorum böyle bir acı ezıyet yok.ıkı kerede acıllık oldum ki dayanıklı bırıyımdır.doğum sancısı gıbı başlıyor insan nefes alamıyor vel agrısını soylemiyorum bile.birde dr lar magnezyum veriyor spazmları azaltıyormuş.benım derdım doğumla birlikte geçti denebilir.yogun kanama günlerını alt kata slıp üstünede boxer camasır gıyıyordum.çokk geçmiş olsun

Doktora git durumu soyle ve sana uygun bir ağrı kesici veya ek bir ilaç versin belki başka bir problemin vr ondan çok ağrın oluyor kaldıkı hepımız bu sorunu her ay yaşıyoruz yanlız değilsin çok dert etme ama doktora git o kolay atlatmanı sağlayacak bir yöntem bulur

kusa kusa ağlaya ağlaya çalısıyorum(((
ımkanım varsa acilden iğne yaptırıyorum ama resmen surunuyorum yani
14 senedır böyle

Benim için hıc sorun degıl reglı donemı agrısız gecıyor
oldum veya olmadım benım ıcın sıradan bır gun

Şimdi öyleyim. Acı çekiyorum. Kıvranıyorum resmen.. Bir yol bulursan bana da söyle..

Ne çektiğimi ben bilrim .Tahammülsüzluk tavan.rezene içiyorum.Bence sansin varsa işe gitmeden arveles ignesini yaptir harika bisy geçiriyor. yoksa hapini al ya da buscopan plus hic adeti filan da kesmiyor ustelik çikolata yiyorum şekerli seyler geciyor 2 ci gunj rahat geciyor aksam eve gelincede rezene ye yukleniorm

İşim zaten masabaşı ama kendimi bildim bileli ağrım sızım ya da aşırı kanamam olmaz. İş yerinde bir iki kişide var çok ağrılı geçiren bazen izin alıyorlar. Bence çok kötü durumda kalmaktansa izin ya da rapor alabilirsiniz sonra telafi edersiniz.

Bende böyleydim eskiden.
Taa ki doktor önerisiyle 3 gün önceden ağrı kesici ye başlayana kadar. .
Hissetmiyorum bile..

Reglde değil çalışmak yaşamaktan bile bir şey anlamıyorum ki
21 yıldır alışamadım
Buscopan Plus kullanıyorum en iyisi o geldi bana.Majezik vs yalan oldu.

ay yazmadan geçemedim. korkutmak istemem ama aklınızda olsun. benim çok zorlu geçerdi adet dönemlerim. sonra yani evlenip çocuk yapmaya karar verdim ve olmayınca rahim filmi çekildi ve öğrendim ki rahmim Y şeklindeymiş. o kadar ağrı bu yüzdenmiş. ufak bi operasyonla düzeltildi ve artık bazı aylar ağrı kesici bile içmiyorum. çok şükür! önceden apranaxla başlayıp dolarexle falan kombo yapardım..

çocuğunuz oldu mu peki?

konu sahibi ben de ağrı kesicilerle mecbur çalışıyorum, ama ağrılarımdan falan öğrencilerim bile anlıyor hasta olduğumu..

çocuğunuz oldu mu peki?

konu sahibi ben de ağrı kesicilerle mecbur çalışıyorum, ama ağrılarımdan falan öğrencilerim bile anlıyor hasta olduğumu..
hayır ama şuan benden kaynaklı bir durum yok. eşimden kaynaklı tüp bebek tedavisi görüyorum. yani bu rahim şekli düzeltildikten sonra hamile kalmaya engel değil

hayır ama şuan benden kaynaklı bir durum yok. eşimden kaynaklı tüp bebek tedavisi görüyorum. yani bu rahim şekli düzeltildikten sonra hamile kalmaya engel değil
teşekkür ederim cevabınız için, geçmiş olsun, Allah kucağınızı doldursun..

Aslında doktor cok sancılı olduğunuza dair rapor verebilir size. Ya biz o günlerde şikayetimizi belirtmedikçe onlar yok saymaya devam edecek.

Benim de isim masabasi ama benim de aksilik oturunca karnim cok agriyor, gezdigim surece sorun yok. Surekli ayaga kalkmak icin bahaneler buluyorum. Evden cikmadan agri kesici alip eger kissa cizmemin icine yazsa ic tarafima bir yere yedek ped koyuyorum. Mutlaka koyu renk ve ic ice giyiyorum.

Kadin olmak zor azizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…