Regl döneminde nasıl çalışıyorsunuz ? akıl verin Allah aşkına !!!

İşim masabasiydi stajyerdim ama ayni yerde 2 sene kalip isimi cok iyi yaptigim icin hep masa basinda tutuyordu seflerim mudurlerim bilgisayara dayali oldugu icin. Ne hikmetse benim regl oldugum zamanlar sefim mudurum olmazdi ve beni 10 saat ayakta topukluyla calistiyorlardi calisanlar benim yerime oturmak icin kendi dandik islerini kakalayip masama oturup dedikodu yapiyorlardi. Musteriler vardi bayiliyordum orda gectim iceri agladim o kadar agrim olur ki her ay ya bayilirim ya acildeyimdir gozumu acamam. Bunu bildikleri halde izin bile vermiyorlardi bana aksine is kitliyorlardi. Allah sabir versin regl olmak.ayip.gizlenecek birsey defil soyleyin biri agir islerinize birkac gunluk bakiversin aonra da siz onun islerine bakarsiniz. Erkekler cok cok daha anlayisli bu konuda

Ben de geceden olmak için dua ederim ki uykuda hissetmeyeyim diye ama hep sabahtan olur tüm gün bilerek oturmam. Otur kalk derken sanki daha çok ağrım oluyormuş gibi hissediyorum o yüzden ayakta duruyorum. O günler suratım bembeyaz olur kimse gelip konuşmaz. Ve mutlaka 2 adet iç çamaşırı, zıbın ve kot

Şayet sorun yapmiyorsaniz tampon kullanin iki gün.

Bende reglide ağrı çekenlerdenim ama bir arkadaşım var iğne olmadan duramıyor regl boyunca..
Çok etkilemiyor aslında beni, ağrı kesici içip devam ediyorum. Bedenimle alakalı işim olmayacak zaten, şu anda öğrenciyim üni. son sınıf. Genelde vize, final ya da sunum haftası dönemime gelince ağrı kesiciyi içip uyuşuyorum. İş ortamınızda da sıcak su torbası çaktırmadan koyabilirsiniz, ayaklarınızı sıcak tutabilirsiniz.
Balerinler, dansçılar falan napıyor acaba? Ben yerimden asıl o zaman kalkamazdım..

Ofis ortamıymış şimdi okudum, o günlerde koyu renkli kıyafetler tercih edebilirsiniz. 2 tane "gece" boy ped takabilirsiniz. Enerji verecek içecekler, vitaminler takviye alabilirsiniz. Bence küçük sıcak su torbaları (Gratiste genelde jel sıvılılarını bulabilirsiniz) bayağı işe yarıyor. Bu jel sıvılı olanları yanımda hep bulunduruyorum sıcak su bardağımın içine daldırıyorum ya ayakkabımın içine ayağımı sıcak tutacak şekilde ya da eteğimin-pantalonumun içerisinden dış genital bölge üzerine koyuyorum bayağı iyi geliyor bana.

ay valla sorma ben de aynı dertteyim de şu an
berbat ve aşırı yorgun bir gün geçirdim...
bir ülkede regl günlerinde kadınlar tatilmiş
ne güzel demi:)

Herkes farklı geçiriyor regli, sadece karın ağrısı da değil ki meret nasıl anlatsam pelte gibi oluyorum ilk iki gün olduğum yere yığılasım geliyor işyerinde yaw.

Hadi o bi nebze çekiliyor da regl öncesi iki üç gün ruhsal açıdan çok zorlanıyorum ben hem barut gibi öfkeli oluyorum hem de duygusal oluyorum. Ciddi ciddi lavaboya gidip ağlayıp rahatlıyorum bazen işyerinde.

Aşırı sancı normal değil. Bi dr a görünebilirsiniz.

Ben adet düzenleyici olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun süredir. İlk günü cumartesiye gelecek şekilde ayarladım ve her ay cumartesi günü regl oluyorum. Haftasonu geçene kadar da en kötü günleri atlatmış oluyorum.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama Doğum kontrol hapı kullansanız ağrılarınız tamamiyle geçecek daha az kan kaybı olacak ve hormonlarınız düzenlenecek hemen bir doktora gidin şimdi adet olduğunuz için başlamalısınız gelecek ay herşey güzel olacak :)

Majezik tabiki. ayrica uzun pedimi kullaniyorum ve onun ustune 5-6 kat kagit havlu yoksa geciyor malesef hem de tenim pede degmiyor cunku pedler cok kasinti yapiyor. eski kadinlar bez kullanirdi ya o kagit havlular bez gibi oluyor ama kullaninca atiyorsun. ben cok rahat ediyorum valla oyle. tabi su an hamileyim agustostan beri adet olmuyorum.

Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Oturarak calismiyorum. Sorun orda. Oturarak calisirken rahattim suan isim degisti. Heralde tedbirlerimi alip bu sekilde yasamaya alisacagim. Bir mucize olup kadinlara regl izini gelene kadar

e sen hangi marka ped kullaniyorsun

Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Oturarak calismiyorum. Sorun orda. Oturarak calisirken rahattim suan isim degisti. Heralde tedbirlerimi alip bu sekilde yasamaya alisacagim. Bir mucize olup kadinlara regl izini gelene kadar

O zaman sıcak pedlerden kullan. Karnına denk gelecek şekilde çamaşırının iç kısmına yapıştırıyorsun çok farkediyor. Tavsiye ederim. Büyük marketlerde ve eczanelerde var. Başka bir markanın da var.

iyiki kk var teşekkürler bilgi için

Ben ağrılarımbaşlar başlamaz bi majezik veya arvales alırım. çünkü bırak ayakta durmayı, oturamıyorum bile adet olurken. Bir ara hayıt suyu içiyordum; o ay adetim sıfır ağrıyla geçmişti, çok şaşırmıştım

Keşke regl dönemlerinde okul/iş tatil olsa :) hayat ne kadar güzel olurdu
Ahh keşkeee..
O kadar zor dayanıyorum ki
Allahtan 2 aydır haftasonuna denk geliyor
Ama öncesinde her adet olduğum ilk gün izin alıyordum, çünkü dayanılacak gibi değil ağrılarım.
Evlendikten sonra daha da arttı ağrım.
Ben kotex kullanıyorum yıllardır, benim için bir numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…