- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Canım sıcak pek önermiyorlar regl döneminde sen de kullanma. Ben üni.deyken hemşirelik okuyan kızlar da diyordu sakın karın bölgenize sıcak bir şey koymayın diye bir de bir tanıdığımızdan duydum o da su torbası koymuş ve o gölgede kanallar sıcaktan dolayı genişlediği için kadın kan kaybından hastanelik olmuş.
Ayaklarınızı falan sıcak suya koyun ama karın böylesine asla sıcak şeyler koymayın. Allah korusun
Neyin var diyen erkeklere de kadinlara da derdimi söylüyorum. bu utanılacak birsey degil. bir kac kez kıyafetime çıkmıştı ve erkek arkadaslar uyarmisti. bence bu durumu biz kadinlar gizleyerek daha da zorlaştırıyoruz.
niye bakamayacakmisim ki. hic sallamadim. Tüm erkekler varliklari o kan sayesinde ne de olsaKiyafetine çıktı ve erkekler uyardıbir daha yüzlerine bakamazdim ben
Benim yogun geçmiyor is yerinde sık sık degistiririm birde
Canım sıcak pek önermiyorlar regl döneminde sen de kullanma. Ben üni.deyken hemşirelik okuyan kızlar da diyordu sakın karın bölgenize sıcak bir şey koymayın diye bir de bir tanıdığımızdan duydum o da su torbası koymuş ve o gölgede kanallar sıcaktan dolayı genişlediği için kadın kan kaybından hastanelik olmuş.
Ayaklarınızı falan sıcak suya koyun ama karın böylesine asla sıcak şeyler koymayın. Allah korusun
Biliyorum. Hemşire arkadaşlar yapmayın diyordu bir üstüne bu olayı duyunca korktum. Doktor da aynı şeyi söylemişaksine regl ağrısına ağrı kesiciden önce sıcak uygulama var tedavide.
Herkese merhaba.. Yine sinir sistemimi lackastiran kadinsal bir problemleyim.. allah askina regl doneminde nasil calisiliyor? agrilarim beni surunduruyor... ustune is degistirdim oturarak calisiyordum simdi hep ayaktayim zaten sorun burda basladi.. 1 ay oldu ama yogun gunlerim zor gecmeye basladi.hatta zulum tum gun. kurumsal sartlara yakin bir firmadayim lavaboya Her dk gidemiyorum tuhaf kaciyor fenaliklar geciriyorum. Mutsuz oluyorum. Calismam gerekiyor elbette ama sokakta milyonlarca calisan kadin bunu nasil basariyor? Arkama gecer diye rezil olma korkusuna mi yanayim neyin var diyen karsi cinslerime karnim agriyor diyemedigimeme bilemedim artik kadin olmak zor zanaat sacmalamis olabilirim ama bu benim icin bir dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?