Regl döngüsüne 1 gün kala tuvalette pembe ile beyaz mukuslu akıntı gelmesi.. Bilgili anneler ve anne adayları tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var..

Sweetmom1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
51
34
18
27
Merhabalar Arkadaşlar.

Benim adet döngüm genelde 28 günde bir oluyor. 1 gün erken veya 1 gün geç geldiğide oluyor. Yarından sonra regl olmam gerek. Bugün tuvalette peçeteye pembemsi ve beyazımsı mukuslu akıntım geldi. Devamı gelmedi. İlk defa karşılaştım. Akıntı az koyu pembemsiydi. Ve çok değildi azdı.
Yaklaşık 3 gün önce erken gebelik testi aldım artımed'in. Normal testte aldım aynı markanın. Erken gebelik testinin fiyatı 15 TL bu arada. Eve geldim akşamüstü yaptım sonuç negatif çıktı. Diğerini ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım normal gebelik testimde negatif çıktı. Hamilelik şüphelerim o iki testen sonra sona ermişti.
Psikojik olarak mı bilmem koku hassasiyetim ve mide ekşimem oluyor arada. Sabahları sıcak basıyor. Eşim ateşin mi var senin diyip duruyor. Bu aralar ya kabız ya ishal oluyorum söylemesi ayıp.Ve aşırı derece yorgun hissediyorum sabahları. Tabiki nedenleri illa hamilelik diye düşünmüyorum. Bugün bu akıntı da üstüne gelince kalbimde minik kıpırtılar başladı. Akşam üstüne kadar olmaz isem test alıp yapacağım.

Bilgilerinize ihtiyacım var. Bu gibi durumları yaşayıp tecrübe edinen arkadaşlar var mı ?

Teşekkür ediyorum.

Adetim söküldü maalesef. Bu ay Regl döngüme 12 gün kaldı. Umarım hepimiz hayırlısıyla dilediğimiz beklediğimiz haberi alırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…