Regl düzensizliği !

golgemcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
6
0
86
Burdur
4 ay once arkadaşımla birbirimize sarıldık tenlerin birbirine değme durumuda yok ve
4 aydır regl oluyorum
gebeliğe dair herhangi bir bulantı gibi vs bir belirti olmadı
şua an kadar tek belirti son zamnlarda aldığım kilolar karın şişliği ama yine de acaba diyorum

bazen regl de olunabilyormuş hamilelik döneminde sporda yapıyorum kilo neden alıyorum test yapmayada korkuyorum
DEĞİLDİRİM DEĞİLMİ:kedi:

nası yanı golgemcın anlamadım ne demek ıstedıgını hamıle oldugundan mı suphe edıyosun ????
arkadasımla sarıldık tenler bırbırıne degmedı derken ne demek ıstedın ??

Evet yanı hamılelıĞe daır bır belırtı yok olmadıĞımı umuyorum
fıkır olsun dıye yazmıŞtım bır cınsel bırlıktelık te olmadı
ama yınede endıŞelıyım karnım ŞıŞ olunca 4 ay sonra

cnm benım arada cınsellık olmadan hamılelık olurmu allah aşkına yanı cok pardon ama sperm olmadan cocuk olurmu nıye endışelenıyosun ılahı golgemcın yaa :)
başka bi rahatsızlıgın vardır gaz sorunu mıde rahatsızlıgı vs gibi bence anormal bi şişme ise doktora git cınsel temas olmadan hamıle olunmazz

rıca ederım de dalga gecmedın deıl mı bu soruyu sorarkenn ??
cunku cahıl bırı olmadıgını dusunuyorum ınan neden boyle bı hısse kapıldın anlamadımm :)

yok olur mu değil dalga sadece gerçekten endişeliyim
sürtünme yoluyla gibi durumlarda da hamilelik olabiliyormuş spermlerin ulaşması sonucu vs.
biraz psikolojik bir soruydu
olabilme ihtimalini dahi düşünemediğim için yani olamayacağını duymak istedim belki

ya tabı surtunmeylede hamıle kalabılır ınsan ama oda bı cınsel temastır yanı boşalma gerceklestıgı surece insan surtenme ile de hamıle kalabılır ama sen dıyosun kı tenımız degmedı sarıldık ben buna anlam veremedım işteee :) walla şaka gibii golgemcın kusura bakmaa da :roflol:

Sarılmayla birşey olmaz. Biz o kadar uğraşıyok olmuyor, sarılmayla olmaz merak etme. Yani en azından olması için bir boşalma olması lazım değil mi? Biraz en azından bilgilenmeni tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile3

bence de ya cahillik bu..millet ne kadar uğraşıyor

kuşum troidleerine baktır bende enson kontrolsüz kilo alımından sonra troidlerimde sorunm olduğu ortaya çıktı
gebe değilsinir
namümkün yanii
2 kadeh şarbın verdiği rüya mı dedim ama
yok değil ya
gerçekten okuyorum
ve sanırım cevaplıyorum
:))

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlere bi sorum olacak bu ay ilk defa klomen kullandım 3 yumurtam çok güzel gelişmiş bu ayın 12sinde çatlatma iğnesi vuruldum iğneyi vurulduktan 11 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki oldu sizce hamile kalma şansım yüksekmi lütfen cvp yazın.

slm arkadaşlar bu siteye yeni üyeyim...size sormak istediğim bişey var.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.inanın çok acil.ben en son şubat ayının 11de adet oldum.adetim bugüne kadar hep düzenliydi.bugün adet olalı 33 gün oluyo hala adetim gelmedi..adetimin 23. günün de eşimle birlikte olduk ama içime boşalmadı..hamile olabilirmiyim..çok endişeliyim lütfen yardımcı olun.çok acilll.

canlarım ya yeni konu açıp sorularınızı öyle sorsanıza
konu başlığına herkez bakar,bukonuya herkez girip bakmıyabilir
melisacan sorunla ilgili hiçbir fikrim yok ben doğal yoldan ilk denemede gebe kaldım oyüzden bilgim yok
deniz;seninkide bir ihtimal diyeceğim ama şubatın 28 çektiğini unutmadan hesap yap birde belki ondan 33 gün görünüyodur yada sters yapıp bekliyosun ya ondanda gecikebilir,herşeyin hayırlısı

mrb deniz adetlerim düzenli diyosun şubat 11de adet oldum diyosun o zaman yumurtlama tarihin şubat 25e denk geliyo o gün ilişki olduysa kalma ihtimalin yüksek ama adetin 23.günü ilişki oldu içime boşalmadı diyosun adet olmaya 1 hafta kala gebe kalınmaz diye biliyorum bide her ay düzenli adet olan kadında 12 ayın 1 ayında yumurtlama olmazmış ve adet gecikmesi olurmuş belki seninkide ondandır endişelenmene gerek yok bence.

teşekkürler melisacan içim biraz rahatladı.. bugüne kadar hiç gecikmeyince telaşlanıyorum çok inş düşündüğümüz gibidir..zaten eşimde yanımda değil işi dolayısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…