Regl gecikmesi, civanperçemi hk. bilgisi olanlar

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.205
15.124
Reglim genelde düzensiz, 24 kasımda ve 24 aralıkta regl olmuştum, reglim hep 4-5 gün sürer.
Bir daha da regl olmadım. Bugün aktardan civanperçemi aldım. Nette kimisi kaynatın, kimisi haşlayın diyor. Ne yapayım? Civanperçeminden sonuç alanlar yazabilir mi? Nasıl içmeliyim, ne kadar kullanmalıyım? Teşekkürler..

Bitki çaylarını kaynatmak iyi değilmiş, yani etkisini azaltıyormuş ağzı kapalı sıcak suda haşlanırmış. Dr dan duymuştum sabah programında ve bir kaç yerde de okudum.

Teşekkür ederim kızlar. Başka öneriniz varsa denemek isterim

ısıtıcıda suyu kaynatıp cezveye bır tutam koyuyorum ısınan suyu uzerıne dokup bir taşım kaynatıyorum direk aktardan aldığım tarif bu

faydasını görürsün günde bir defa yap tadı ağır değil
15 gün devam ettir sonra 1 hafta ara ver yine başla 15 gün adetin olunca kes ve 3. günü geri başla

geçmiş olsun

soracağın bir şey olursa mesajtan yazabilirsin

ısıtıcıda suyu kaynatıp cezveye bır tutam koyuyorum ısınan suyu uzerıne dokup bir taşım kaynatıyorum direk aktardan aldığım tarif bu

faydasını görürsün günde bir defa yap tadı ağır değil
15 gün devam ettir sonra 1 hafta ara ver yine başla 15 gün adetin olunca kes ve 3. günü geri başla

geçmiş olsun

soracağın bir şey olursa mesajtan yazabilirsin
Çok teşekkür ederim...
Dün akşam toktum içtim bir bardak.
Şimdi aç karnına içeyim mi? Kaç günde söktürüyor?

Çok teşekkür ederim...
Dün akşam toktum içtim bir bardak.
Şimdi aç karnına içeyim mi? Kaç günde söktürüyor?
söktürme mantığı ile bakma bence şifa niyetine iç
fark etmez aç tok ama istersen internetten araştır.
ben hep akşamları içtim belki farkı vardır bilemiyorum o konuyu.

eğer süregelen sbir düzensizlik var ise hemen işe yaramasını beklemeyemzsın ama sabir etmek lazım 3 ay düzenli kullanımda çok faydasının olduğunu biliyorum

X