- 25 Ocak 2023
- 709
- 291
- 33
Elbette cok tesekkurler baya gec kalkiyorum ben uyanir uyanmaz yapip yazacagimİnşallah hamilesindir canım. Haber et

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette cok tesekkurler baya gec kalkiyorum ben uyanir uyanmaz yapip yazacagimİnşallah hamilesindir canım. Haber et
Tmm cnmElbette cok tesekkurler baya gec kalkiyorum ben uyanir uyanmaz yapip yazacagim![]()
Merhaba benim regle 4 gün kala sabah uyandıgmda açık kahve leke gelmişti ovulasyon ile yumurtlama günlerini değerlendirdim.yumurtlamadan 9 gün sonra oldu bu lekelenme sizce yerleşme olur mu devam etmedi hiç sadece sabah uyanınca çamaşırımda gördümTmm cnm![]()
Burda bir arkadaşımız sizin gibi regl oldum derken kanaması olunca acile gittiğinde gebe olduğunu öğrendi ..Merhaba kizlar benim durumlari az cok biliyorsunuz elim ayagim titriyor. Regl oldum ilk gun gercekten afedersiniz lwkelenme gibi 2. Gun normal geldii ve daha sonra leke gibi devam etti hatta esim stresten az oldun bu sefer gordun mu dedi . Kizlar ama goguslerim buyuyor sizliyor hala regl erken bitti bu arada regl ise tabi . Kahverengi kisminda catlak gibi seyler olusmus hafif d3 sol kasik agrisi oluyor . Dun gece de tika basa yedim esim napiyorsun diye dalga gecti . Kizlar neyse gogsum sizliyor buyuyor diye 10 15 dk once test yaptim ve basinda bekledim bu sefer 5 dk ikinci cizgi silik cikmis gozle belli oluyor bqriz resim atacaktim ama kamera gercekteb kotu . Ve 20 dk once cikmistim idrara afed3rsiniz 20 dk beklemis idrarla yaptim testi ellerim buz kesiyor nasil olabilir bu sabah ilk idrarla denesem cikar mi oturup aglayacagim
Çok teşekkür ederim sabah yine test yapacagim ona gore hareket edecegim bu arada cok gecmis olsunBurda bir arkadaşımız sizin gibi regl oldum derken kanaması olunca acile gittiğinde gebe olduğunu öğrendi ..
Düşük tehlikesi olduğunuda..
Siz vakit kaybetmeden acile gidin ..
Belki bebeğiniz size tutunmaya çalışıyor ama tehlike var ..
Beklemeyin hemde hiç ..
PCO falan var mı ?Çok teşekkür ederim sabah yine test yapacagim ona gore hareket edecegim bu arada cok gecmis olsun
Rica ederim..Çok teşekkür ederim sabah yine test yapacagim ona gore hareket edecegim bu arada cok gecmis olsun
Hayir yok . Son basligima bakar misiniz actigim konuya bir yukleme yaptim ama ilk yaptogim test degol o gozle goruluyorduPCO falan var mı ?
Oda bazen böyle değişik kanama yapabiliyor mevsim değişikliği, stres vs etkiliyor ..
Bu arada yaptığınız testi yüklerseniz daha iyi yorum alabilirsiniz..
Ben yerleşme kanaması görmedim canım. Hiç bilmiyorum ki nasıl oluyor.Merhaba benim regle 4 gün kala sabah uyandıgmda açık kahve leke gelmişti ovulasyon ile yumurtlama günlerini değerlendirdim.yumurtlamadan 9 gün sonra oldu bu lekelenme sizce yerleşme olur mu devam etmedi hiç sadece sabah uyanınca çamaşırımda gördüm
Test yaptın mı canım?Hayir yok . Son basligima bakar misiniz actigim konuya bir yukleme yaptim ama ilk yaptogim test degol o gozle goruluyordu