Regl gördüm ama test ilk 5 dakika icinde pozitif ?

Merhaba benim regle 4 gün kala sabah uyandıgmda açık kahve leke gelmişti ovulasyon ile yumurtlama günlerini değerlendirdim.yumurtlamadan 9 gün sonra oldu bu lekelenme sizce yerleşme olur mu devam etmedi hiç sadece sabah uyanınca çamaşırımda gördüm

Merhaba kizlar benim durumlari az cok biliyorsunuz elim ayagim titriyor. Regl oldum ilk gun gercekten afedersiniz lwkelenme gibi 2. Gun normal geldii ve daha sonra leke gibi devam etti hatta esim stresten az oldun bu sefer gordun mu dedi . Kizlar ama goguslerim buyuyor sizliyor hala regl erken bitti bu arada regl ise tabi . Kahverengi kisminda catlak gibi seyler olusmus hafif d3 sol kasik agrisi oluyor . Dun gece de tika basa yedim esim napiyorsun diye dalga gecti . Kizlar neyse gogsum sizliyor buyuyor diye 10 15 dk once test yaptim ve basinda bekledim bu sefer 5 dk ikinci cizgi silik cikmis gozle belli oluyor bqriz resim atacaktim ama kamera gercekteb kotu . Ve 20 dk once cikmistim idrara afed3rsiniz 20 dk beklemis idrarla yaptim testi ellerim buz kesiyor nasil olabilir bu sabah ilk idrarla denesem cikar mi oturup aglayacagim
Burda bir arkadaşımız sizin gibi regl oldum derken kanaması olunca acile gittiğinde gebe olduğunu öğrendi ..
Düşük tehlikesi olduğunuda..
Siz vakit kaybetmeden acile gidin ..
Belki bebeğiniz size tutunmaya çalışıyor ama tehlike var ..
Beklemeyin hemde hiç ..

Burda bir arkadaşımız sizin gibi regl oldum derken kanaması olunca acile gittiğinde gebe olduğunu öğrendi ..
Düşük tehlikesi olduğunuda..
Siz vakit kaybetmeden acile gidin ..
Belki bebeğiniz size tutunmaya çalışıyor ama tehlike var ..
Beklemeyin hemde hiç ..
Çok teşekkür ederim sabah yine test yapacagim ona gore hareket edecegim bu arada cok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim sabah yine test yapacagim ona gore hareket edecegim bu arada cok gecmis olsun
PCO falan var mı ?
Oda bazen böyle değişik kanama yapabiliyor mevsim değişikliği, stres vs etkiliyor ..
Bu arada yaptığınız testi yüklerseniz daha iyi yorum alabilirsiniz..

PCO falan var mı ?
Oda bazen böyle değişik kanama yapabiliyor mevsim değişikliği, stres vs etkiliyor ..
Bu arada yaptığınız testi yüklerseniz daha iyi yorum alabilirsiniz..
Hayir yok . Son basligima bakar misiniz actigim konuya bir yukleme yaptim ama ilk yaptogim test degol o gozle goruluyordu

Merhaba benim regle 4 gün kala sabah uyandıgmda açık kahve leke gelmişti ovulasyon ile yumurtlama günlerini değerlendirdim.yumurtlamadan 9 gün sonra oldu bu lekelenme sizce yerleşme olur mu devam etmedi hiç sadece sabah uyanınca çamaşırımda gördüm
Ben yerleşme kanaması görmedim canım. Hiç bilmiyorum ki nasıl oluyor. 🫣

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misiniz acaba. Değeriniz tam sıfırlanmadığından hala idrar testinde pozitif çıkıyor olabilir. 😐

Kizlar merhaba ilginize tesekkur ederim ama malesef hamile degilim oglen 4 gibi kalktim testi gorunce tokat gibi carpti . Yeni girebildim buraya . Bir sure kendime izin verecegim kisa bi zaman ama gercekten beni cok yipratti paikolojikmen cokmeye basladim kisa zaman diliminde. Testlere artik guvenmiyorum uzun bir zaman gecikmeden ve kan testi yapmadan heyecanlanmayacagim bir daha insallah sizin guzel haberlerinizi aliriz 💛

Back
X