Regl Günü Awox Silik Çizgi

Mavi Mor Yesil

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
304
76
13
27
Kızlar bugün regl günüm. 14.gün yumurtlamanın. Geç döllenme yok eminim. Yumurtlama çatlama tarihlerinden de eminim yani. Testim çok mu silik çıkmış? Biri on dakika içinde, belirginleşen 1 saat sonraki görüntü. Kırmızı çizgi hemen çıktı bu arada. Korkum şu öteki gebeliğimde de regl günü aynı böyle çıkmıştı ve sağlıksız olduğu için kürtajla sonuçlanmıştı. Kan veremiyorum ailemle tatildeyim eşim yanımda değil, zaten erkenden verip de kendimi yiyip bitirmek istemiyorum. Üç gün önce kaset test yapmıştım innnncecik bir çİzgi vardı bir tek ben görüyordum öyle diyim. Sorum şu: Regl günü böyle silik çıkması normal mi? Geç döllenme olmasa bile.

Eklentiler

• 1000066215.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 348
  • 1000066186.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 344
Testin pozitif canım kan ver netleşsin awox güvenilir bende awox ile öğrendim aynı gün kan verdim 10.35 çıktı gebeyim düzenli artış oldu gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 1000014939.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 331
  • 1000014828.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 231
  • 1000014820.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 278
Allah razı olsun canım benim nolur dua edin. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İnsanların daha reglye 6 gün kala böyle belirgin çıkıyor. Ya da geç döllenme olanlar da regl günü bu kadar silik çıkıyor. Yine mi aynısını yaşıyorum korkusu var.

Hayırlı olsunnnnn bence normal çizgi. Geçende konuşmuştuk sanki regl gününüze kadar başka test yaptınız mı benimde 3 gün kaldı negatif çıktı hep laboquickler .. belirtileriniz neydi

Hayırlı olsunnnnn bence normal çizgi. Geçende konuşmuştuk sanki regl gününüze kadar başka test yaptınız mı benimde 3 gün kaldı negatif çıktı hep laboquickler .. belirtileriniz neydi
Evett canım yaptım laboquick yaptım negatif çıktı. Sonra bugün içime doğdu bir daha yaptım pozitif ama bilmiyorum sağlıklı mı değil miii. Ben de kabızlık oluşuyor hemen, birde kalça kemiğimde inanılmaz ağrım varrr.

Laboquick ne zaman yapmıştınız ? Hiç öyle düşünme yeni yerleşmiştir ancak çıkmıştır silik olup olmadığı önemli değil müsait zamanda kan verin 2 günde bir artışa bakın. Stres yapmayın kesinlikle.
Çatlama ne zaman olmuştu? Birde ağrılarınız bugün mü başladı yoksa yumurtlamadan beri var mıydı ? Çok soru sordum kusura bakmayın

Her şeyi sorabilirsin ben seni çok iyi anlıyorum. Yine inanılmaz stres halindeyim inan. Eski gebeliğimde bu kadar silikti üstümde kaldı. Çatlama iki hafta önce çarşamba oldu. Benim kasık ağrım kürtajdan beri pek yok aman aman bir kasık ağrım yok ama kalçam ara ara hep ağrıyordu artık son zamanlarda yürütmemete başladı. Kabızlık çatlamadan hemen sonra başladı, düzelir gibi oldu yine şişlik başladı. Birde sabahları burnum tıkalı uyanıyordum. Geceleri sürekli uykum bölünüyordu kendi kendime uyanıyordum.

Şöyle önceden regl zamanları kasıklarım ağrırırdı ilk gebelikte de inanılmaz kasık sancısı çekmiştim fakat kürtajdan beri regl sancım yok, bunda da şu an yok.

27sinde gördüm bende çatlamayı laboquick negatif verince umudu kesmiştim. Siz stres yapmayın öncekiyle kıyaslamayın. Her gebelik farklı. Kendinizfe bile. Uygun zamanda 2 günde bir kan verin. En mutlu anınızı şuan kendinize zehir etmeyin. Tebrik ederim çok sevindim Bizede dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…