Regl Günü Awox Silik Çizgi

Daha önce yaptığınız test var mı ona göre koyulaşmış mı ona bakabilirsiniz

Teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah sizin için de her şeyy çokkk güzel olur. Siz de bana dua edin.

Bence de var ama silikliğinden emin olamadım daha koyu mu olmalıydı acaba
Hayır canım . Ben de öğrendiğim zaman hani 3 tane daha test vardı elimde hepsi avox. Ve ben onları daha yeni birer gün arayla yaptım ne renk olarak pek bir şey fark etmedim yani daha koyu desem yalan olur ama hani kanda bey tam düzenli arttı en azından ayın 10'unda işte benim de randevum var gideceğim kesin falan göreceğim belki kalp atışı dinleriz çünkü 7 haftanın içindeyim

Hayır canım silikliğe bakma hamilesin direkt kan ver silik diye değer çok düşük anlamına gelmiyor

Şöyle önceden regl zamanları kasıklarım ağrırırdı ilk gebelikte de inanılmaz kasık sancısı çekmiştim fakat kürtajdan beri regl sancım yok, bunda da şu an yok.
Ayrıca ağrı bekleme ben gebeliğimi öğrendiğimde de yada öğrenene kadar hiç belirti yaşamadım hala da öyle 9 haftalık olduk belirtim yok

Awox marka testim yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 55CA4148-823F-4CD2-8063-B594D47183D2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 114
Canım benim bende 6 gun kala ogrenmistim bu sekilde regl gunume kadar kop koyu renk olmustu regl gecikmesiyle beraber kan vermistim ama benimde sonrasinda kurtajla sonuclandi. Erken veya gec fark etmiyor koyu rwnk gormek pekde onemli degil bence onemli olan beta artislari 2 gunde 1 2 3 kere kan vermeniz kafi olacaktir. Rabbim sizede banada ve bizim gibi olan herkese aağlicakla kavustursun bebisleri ♡

İnşallah öyledir canım cümlemize inşallah. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Gözlerimde problem yoksa sanki çizgi var gölge gibi gördüm sen çıplak göz ile görebiliyor musun çizgiyi canım
Evet çizgi vardı ilk 10 dk da çıktı ben fotoğrafı 15.dk da çektim test kuruyunca çizgi kayboldu silik diye sanırım

Eklentiler

• 5D3DB9BC-1C54-4881-98C7-5E405B4DF18B.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 55CA4148-823F-4CD2-8063-B594D47183D2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…