Evet olabilirevet hamilelik ihtimali var
Musait zamanda okurumOf, kurallari okuyun bi zahmet
Hicbirimiz imam yada cami hocası degiliz, herkes bilgisi dahilinde ve en onemlisi sinirlari bilerek saygi cercevesinde fikir belirtebilir. Ben zaten yorumlamadim bilmedigim konuda da yorumlamam ama konu sahibi duymak istemediklerini duyacak diye de uye olunan forum kurallari dahilinde kimse fikirlerini kisitlayamaz. Bu belirttiğim durum diger topikler icin de gecerliForumlarda dini yorumlar yazmak yasak. Kurallarda belirtiliyor. Ayrıca konu sahibi dini yorum da istememiş.
Bence de okuyun, şu yapilabilir bu yapilamaz diye fikir belirtirken yardimci olurMusait zamanda okurum
Fikir belirtebilirim saygi sinirlari icerisinde. Topik sahibi konu açıyorsa bu kapsamda elestiriye de hazir olacak. Su yapilir bu yapilmaz diye fetva vermiyorum fikir verirken yardim icin degil uyeligimin devami icin okurum ama.Bence de okuyun, şu yapilabilir bu yapilamaz diye fikir belirtirken yardimci olur
Zaten sizene benım sorum farklı o kısımı sizi ilgilendirmez ki o zaman sizin probleminizden bizene?Bize ne sizin hayatınızdan,mide size ait sonuçta ve mideniz kaldırıyorsa yaparsınız.Korunmasız her ilişkide hamile kalma riski vardır sorunuzun cevabına gelirsek.
Bilip bilmeden konuşmamak lazım benceBurda paylaşırsanız dini olarak evet yorum yasak ama sağlık için yorum yaparız. Yapmayın diyemezsiniz. Yaptığınız şey çok iğrenç ve iki midesiz büyük ihtimalle çocuk sahibi olacak. Çünkü evet hamile kalabilirsiniz
Neyi bilip bilmeden konuşmuşum?Bilip bilmeden konuşmamak lazım bence
Evet test yapmadım ama günde 2 3 kere hıçıkırık tutuyor ona bağlamamaya çalışıyorumKorunmasız ilişkide hangi gün yaparsanız yapın gebelik riski var. Âdet günü, yumurtlamaz sıcaklık, takvim vs bunlar çok sakat hesaplar.
Neyi bilip bilmeden
İyi kussaydınMidemi bulandırdı pisliğiniz.
Cevabını yazmadım emin olmadığım bir şeyin cevabını yazdım ihtimaller var hayatta biliyorsunuzdur buna istinaden yaşayan biri hakkınds tecrubelerini dinlemekCevabını yazdığınız soruyu neden sordunuz?
Bazen gebelik belirtilerinde çok sık hıçkırık yaşayan olabiliyorHickirigi neye baglamamaya calistiniz?
Bazen gebelik belirtilerinde çok sık hıçkırık yaşayan olabiliyor
Topik sahibi ve birtakim uyeler onu yaparsin bunu yapmazsin seklinde ultimatom veriyolarBurda paylaşırsanız dini olarak evet yorum yasak ama sağlık için yorum yaparız. Yapmayın diyemezsiniz. Yaptığınız şey çok iğrenç ve iki midesiz büyük ihtimalle çocuk sahibi olacak. Çünkü evet hamile kalabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?