Regl iken cinsel ilişki

Korunmasız ilişkide hangi gün yaparsanız yapın gebelik riski var. Âdet günü, yumurtlamaz sıcaklık, takvim vs bunlar çok sakat hesaplar.

Forumlarda dini yorumlar yazmak yasak. Kurallarda belirtiliyor. Ayrıca konu sahibi dini yorum da istememiş.
Hicbirimiz imam yada cami hocası degiliz, herkes bilgisi dahilinde ve en onemlisi sinirlari bilerek saygi cercevesinde fikir belirtebilir. Ben zaten yorumlamadim bilmedigim konuda da yorumlamam ama konu sahibi duymak istemediklerini duyacak diye de uye olunan forum kurallari dahilinde kimse fikirlerini kisitlayamaz. Bu belirttiğim durum diger topikler icin de gecerli

Bence de okuyun, şu yapilabilir bu yapilamaz diye fikir belirtirken yardimci olur
Fikir belirtebilirim saygi sinirlari icerisinde. Topik sahibi konu açıyorsa bu kapsamda elestiriye de hazir olacak. Su yapilir bu yapilmaz diye fetva vermiyorum fikir verirken yardim icin degil uyeligimin devami icin okurum ama.

Bize ne sizin hayatınızdan,mide size ait sonuçta ve mideniz kaldırıyorsa yaparsınız.Korunmasız her ilişkide hamile kalma riski vardır sorunuzun cevabına gelirsek.

Bize ne sizin hayatınızdan,mide size ait sonuçta ve mideniz kaldırıyorsa yaparsınız.Korunmasız her ilişkide hamile kalma riski vardır sorunuzun cevabına gelirsek.
Zaten sizene benım sorum farklı o kısımı sizi ilgilendirmez ki o zaman sizin probleminizden bizene?
Sorum farklıydı

Burda paylaşırsanız dini olarak evet yorum yasak ama sağlık için yorum yaparız. Yapmayın diyemezsiniz. Yaptığınız şey çok iğrenç ve iki midesiz büyük ihtimalle çocuk sahibi olacak. Çünkü evet hamile kalabilirsiniz

Bilip bilmeden konuşmamak lazım bence

Topik sahibi ve birtakim uyeler onu yaparsin bunu yapmazsin seklinde ultimatom veriyolar
Yasak birsey yapsak ztn uyelik askiya alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…