Regl ile Birlikte Gelen Kan pıhtısı :(

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınız o_O önceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil :KK51: ufak minnacık kan pıhtıları :)

kansızlıktan da olabilirmiş.... klişe olacak ama doktora gidip kan tahlilinden öğrenebilirsin.

Kızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınız o_O önceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil :KK51: ufak minnacık kan pıhtıları :)

kalınlaşmış rahim duvarı dökülür reglide yani ufak pıhtılar normal bence, anormal gelen bişey olurs dr ye gitmelisin

kansızlıktan da olabilirmiş.... klişe olacak ama doktora gidip kan tahlilinden öğrenebilirsin.

Doktora gittim canım geçen ay idrar yolları enfeksiyonu için doktor bir kaç tahlil istedi içinde kan tahlilide istedi değerlerime baktığında kansız değilsin değerlerin gayet normal demişti o_O

kalınlaşmış rahim duvarı dökülür reglide yani ufak pıhtılar normal bence, anormal gelen bişey olurs dr ye gitmelisin

Çok şükür anormal büyüklükte parça bir şey gelmedi bu güne kadar ufacık kan pıhtılaşması o da bütün adetim boyunca sürmüyor ilk 2 gün geliyor :KK51:

Kizimin 10 tane doktorun teshis edemedigi hastaligini internetten bulmuş biri olarak internete dalmayin derim.
Bas agrisiyla girer beyin tumoruyle çıkarsınız.

İnternete dalıp kendi kendime bir teşhis koyma gibi bir durum söz konusu değil böyle bir şeyi benden başka yaşayan oldu mu olduysa doktora gittiler mi diye fikir sahibi olmak amacım :)

ben de eskiden netten bakardım ama hep k
Kizimin 10 tane doktorun teshis edemedigi hastaligini internetten bulmuş biri olarak internete dalmayin derim.
bende eskiden netten bakardım ama korkmuş olarak çıkıyorum en iyisi iyi bir doktora gitmek

10 tane doktor mu ?:KK57: Aklıma bir türlü teşhis edilemeyen hastalıkları bulan doktor Hose MD. geldi :KK53:

10 tane doktor mu ?:KK57: Aklıma bir türlü teşhis edilemeyen hastalıkları bulan doktor Hose MD. geldi :KK53:
Aynen oyle. Hem burda hem esimin memleketinde cocuk doktorlarina gosterdik. 4 ay boyunca internetten araştırdım. En sonunda Konya da bir bebege yapilan kafatası sekillendirme ameliyat haberini buldum. Aha dedim iste bu. Ki eger yuz asimetrisi yerine direk kafatasi asimetrisini arastirsaydim daha erken giderdim beyin cerrahina.
Eski konularimda var. Oyle bir tuhaf surecti iste :KK36:

Regl her ay bir miktar kanamak değil. Her ay rahmin doğuma hazırlanması ve döllenme gerçekleşmeyince rahim duvarlarındaki yapının döllenmemiş yumurta ile birlikte atılması. Yani sadece kan olması anlamsız olurdu. Sadece kan çıkmıyor çünkü.

Bu bahsettiğin şey bende de oluyor canım. Hemen hemen her adet dönemimde 2 ve 3. günlerde yaşıyorum bu dediğini. Her ay normal derecede gelirken bu ay benim çok fazla geldi. Şuan regl dönemimdeyim ve 3. günümde çok afedersiniz öyle büyük bir pıhtı gelmiş ki alışık olmama rağmen çok korktum. Ama bencede normal bir şey endişe edilecek bir sorun değil gibime geliyor. Eğer herhangi bir şeyle alakalı ise bence hormonlarla alakalıdır. Bir çok kadın bu şekilde adet görüyor tahminimce.

Bende de oluyor bu durum kansızlık sebebiyle diye biliyorum.
İnternetten araştırmayın kesinlikle.Geçen sene burnumda ben gibi bir iz çıkmıştı belli belirsiz bunu araştırayım dedim.Aman allahın neler yazıyordu en son kanser olduguma karar vermiş evi ayağı kaldırmıştım.Allah korusun bişey olmadı.

Back
X