Regl ile Birlikte Gelen Kan pıhtısı :(

Kizlar bisey sorcam evlendikten sonra regl sancilari gecer diye bir şehir efsanesi vardi yav ben evlendikten sonra adetlerim daha sıkıntılı gecmeye basladi şöyle oluyor mideme vuruyor ve afedersiniz kabiz oluyorum ve alttan bicaklar saplaniyor sanki bekarken hic olmazdi bunlar evli arkadaslar sizde nasil durum?

Bide sey konuyu baltalamiyorum dimi :KK45:

Kızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınız o_O önceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil :KK51: ufak minnacık kan pıhtıları :)
normal gelebilir.sonuçta doku parçaları dışarı atılıyor.

Miyom dediler korktum yahu :KK43: hemen hemen her kadının adet döneminde böyle pıhtılar meydana gelebiliyormuş adet dönemimin her günü olmuyor zaten 2 gün sürdü bugün 3 uncu günüm mesela hiç yok pıhtı ilk 2 gün oldu minik pıhtılar :KK51:
Bnmde evlendikten sonra buyuk pihtilarim kuculdu senin bahsettigin gibi oldu bendede 2. Gun cok olurdu allaha sukur biseyim yok ins seninde yoktur

kişiden kişiye değişir tabi ama ,bende bel ağrısı hiç olmazdı gecen ekim ayı regl dönemınde fena halde belim agrıdı ve hamıle oldugumu öğrendim acaba öyle bir şey olabilirmisin diye düşündüm sanırım regl degılsın şu an gününü beklıyorsn
canım çok olmuş ama hamileyken pıhtılı adet mi gördün

Back
X