Regl ile Birlikte Gelen Kan pıhtısı :(

Her ay rahim ola ki bi bebek gelmesi durumunda hazırlıksız yakalanmamak için kendini hazırlar.
Ama bebek gelmeyince tüm hazırlıklar bir miktar kanla vücuttan dışarıya atılır :KK56:

Bende de oluyor bu durum kansızlık sebebiyle diye biliyorum.
İnternetten araştırmayın kesinlikle.Geçen sene burnumda ben gibi bir iz çıkmıştı belli belirsiz bunu araştırayım dedim.Aman allahın neler yazıyordu en son kanser olduguma karar vermiş evi ayağı kaldırmıştım.Allah korusun bişey olmadı.

Kansızlık yok biliyorum ama geçen ay doktora gittiğimde kan sayımı testi yaptı kansızlık varmı bakalım diye değerlerime baktı gayet normal kansızlık yok dedi sanırım normal bir durum bu hemen hemen her kadında var o_O

O pihtilar gelmedigi zaman agridan geberiyorum ben. Bir keresinde dogru durust gelmemisti cok korkmustum. Akip gittigi zaman rahatliyor kasiklarim. Normal canim gelmesi, endise etme.

Normal galiba yasemin' im bir çok kadın yaşıyor sanırım bu durumu :)

BU AY BENDEDE oldu aynısı
ama ben geciktirici ilac aldım tatil için ve bir hafta süreyle antibiyotik bunlara baglıyorum
seninde içtiğin ilaçlar varsa onlar yapmıştır

Bu bahsettiğin şey bende de oluyor canım. Hemen hemen her adet dönemimde 2 ve 3. günlerde yaşıyorum bu dediğini. Her ay normal derecede gelirken bu ay benim çok fazla geldi. Şuan regl dönemimdeyim ve 3. günümde çok afedersiniz öyle büyük bir pıhtı gelmiş ki alışık olmama rağmen çok korktum. Ama bencede normal bir şey endişe edilecek bir sorun değil gibime geliyor. Eğer herhangi bir şeyle alakalı ise bence hormonlarla alakalıdır. Bir çok kadın bu şekilde adet görüyor tahminimce.

Kadın olmak zor Arkadaş :KK49:

BU AY BENDEDE oldu aynısı
ama ben geciktirici ilac aldım tatil için ve bir hafta süreyle antibiyotik bunlara baglıyorum
seninde içtiğin ilaçlar varsa onlar yapmıştır

Yok tatlım ya ilaç felan kullanmıyorum düzenli olarak, arada başım ağrırsa ağrı kesici alırım onun bu durum ile ilgili olduğunu sanmam hemen hemen çoğu kadında bu durum oluyormuş :)

Kızlar selam, aklıma takılan bir şey var umarım beni aydınlatırsınız o_O önceki adet dönemlerimde de oluyordu bu durum regl dönemlerimde kanamam ile birlikte gelen ufak minicik şekilde kan pıhtıları geliyor kanamam da bu durum nedir bir bileniniz var mıdır? İnternetten baktım biraz ama gördüğüm kadarı ile yazılanlar kocaman büyük şekilde et parçaları demişler kanamalarında olanlar benim bu şekilde değil :KK51: ufak minnacık kan pıhtıları :)

sperm bulup döllenemeyen
yumurtalıkların canım onlar
parça parça gelir adet le birlikte
kimi kadınlarda parçalanma fazla olur göze batmaz
kimilerinde daha iri parçalanma olduğu için
gözle görülür hale gelir

sperm bulup döllenemeyen
gözle görülür hale gelir

Nasıl döllenecek arkadaş bu spermler:KK48: çocuk yapmak ne zor şeymiş :KK48:

bende de öyle şeyler oluyordu hem bekarken hem evlendıkten sonra minik minikti bende çatlayan yumurtalar düşüyor diye düşünüyordum hatta gitti yavrularım dıye espri yapıyordum kendı kendıme ama zaman ılerledıkce biraz büyüdüler kanamalarım normal zamanında oluyordu hamıle kaldım ve myomum oldugunu öğrendim o sebep oluyormus meğerse bir ultrasonla baktır istersen

sperm bulup döllenemeyen
gözle görülür hale gelir
Sperm bulup döllenemeyen yumurtalar mı?
Benden de geliyor o pıhtılar
ama hiç ilişki yaşamadım?

Canım benim çok genç kızken oluyordu hatta bir defasında kocaman ciğer gibi birşey çıkmıştı. Üstünde pek durmadım sonra da geçti zaten. Ama iki defa doğum yaptım ikisinde de geldi. Bence önemli birşey değil. Bi de regl sancısını o yapıyo galiba. O geçtiğinden beri regllerde sancım olmuyo çünkü

Back
X