- 8 Eylül 2015
- 903
- 1.038
- 113
- 36
- Konu Sahibi hanife5728
-
Çok geçmiş olsun sizede evet illet bişey sizde tansiyonu düşürüyor bende yükseltiyor şimdide migren atağım geçti safra kesemde küçük taşlar vardı doktor ameliyata gerek görmedi ama her adet dönemi olmasada arada adet döneminde ağrıyor bu sefer hepsi üst üste geldiRegl migreni bende de adet sancısı halt etmiş yanında, adetimin 1 yada 2. Günü başlar ama bu adetimde olduysam diğerinde olmam mideme vurur tansiyonumu düşürür beni, en son tuttuğunda ağrı artık gece bayılacak gibi oldum kocam tutmuştu beni
Çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü, dediğiniz gibi hormanlar dan olanbilir çünkü bende de kontrol hapı kullandıktan sonra başladı, bıraktım ama o baş ağrısı geçmediÇok geçmiş olsun sizede evet illet bişey sizde tansiyonu düşürüyor bende yükseltiyor şimdide migren atağım geçti safra kesemde küçük taşlar vardı doktor ameliyata gerek görmedi ama her adet dönemi olmasada arada adet döneminde ağrıyor bu sefer hepsi üst üste geldiSanırım yaş ilerledikçe çıkıo benim 2.doğumumdan sonra başladı hormonlar alt üst oldu galiba 2 yılı geçti doğum yapalı yavaş yavaş başladı şiddet her seferinde artarak devam ediyor ilk kafam uyuşuyordu artık sol taraf ayağa kadar uyuşuyor resmen
Aynen bunla yaşamayı öğrenmemiz lazım ama korkuyorum ister istemez sol taraf uyuşma filen olunca nedenini bildiğim halde yine araştırma içine giriyorum ama hiç azaltıcı bir bilgiye rastlamadımÇok geçmiş olsun gerçekten çok kötü, dediğiniz gibi hormanlar dan olanbilir çünkü bende de kontrol hapı kullandıktan sonra başladı, bıraktım ama o baş ağrısı geçmedi
Geçmiş olsun sizede benimde kafayla başladı yavaş yavaş kola indi artık ayaklarına kadar sol taraf uyuşuyorbu bendede oluyor yani anlamıyorum önce enseden başlıyor sol tarafımı yüzümün resmen uyuşturuyor kulaklarıma kadar baş ağrısı anlıyorum ki ertesi gün adet olacağım son 3 aydır böyle yani hamile kalsam allahım nasıl olurum diyorum o derece
Evet 36 yaşındayım 32 33 lerden sonra başladı zaten bir türk kahvesi içerim günde başka yok kötü alışkanlığımda yok onuda içmiyim bari o dönemde teşekkür ederim buralar böyleyse menepoz nasıl acabaBende de oluyor önceden yoktu son aylarda başladı
Biraz araştırınça 30 lu yaşların ortasında başladığını söylüyorlar çevremde ve buradaki arkadaşlarda
adet öncesi kafeini azaltmak biraz da olsa iyi geliyor
Benimde gebelikte bitmişti o kadar sevinmiştim ki adet olur olmaz başladı tekrar. Emzirme etkilemedi hiçGeçmiş olsun sizede benimde kafayla başladı yavaş yavaş kola indi artık ayaklarına kadar sol taraf uyuşuyorhamilelik zamanında sıkıntı yaşamadım çok şükür ama doğumdan sonra 40 çıktı hemen adet döngüm başladı baş ağrışarı uyuşmalarda başladı belki emzirmeyi kesince biter dedim ama yok 4 aydır emzirmiyorum geçmedi
Çok geçmiş olsun sizede mide bulantısı bağırsak düzeni bozulması hatta reflü gibi banada oluyor ama çok şükür kusma aşamasına gelmedim bide bende baş ağrısı çok olmuyor az baş ağrısı uyuşma oluyor genelde diş köklerimi bile hissetmiyorum değişik bir ağrı korkutuyor beni ama yanlız değilmişim hepimiz farklı şekilde yaşıyormuşuz teşekkür ederim hepinize paylaştığınız için kafayı yiycektim başka bir problemmi var altta die ama 1 yıl önce her şeyime baktırdım korkudam MR Emg bile çekildi sinirlere hasar varmındie çok şükür hiç bişey çıkmadı takmamaya çalışıyorum ama olmuyorBen uzun zamandır yaşıyorm bunu. Adet 1 gün öncesi veya tam gününde gözüme vuruyor bitiriyor beni bağırsaklarima ve mideme atıyor affedersiniz bulantı kusma ama ne kusma canımdan can gidiyor saçlarımı yolar kafamı duvara vururum resmen. İlk duş alıyorum ve sessiz odaya çekilip uyumaya çalışıyorm hemen, bazen hiç dayanamam işte o zaman acile koşarım.
Bende aşırı tüketmem kafeinli içecek ama çikolata isteği oluyor ondan da uzak duruyorum regle az kalmışsa azalma oldu gibi bendeEvet 36 yaşındayım 32 33 lerden sonra başladı zaten bir türk kahvesi içerim günde başka yok kötü alışkanlığımda yok onuda içmiyim bari o dönemde teşekkür ederim buralar böyleyse menepoz nasıl acaba
Çok geçmiş olsun magnezyum ilgili bilgim yoktu iyi oldu söylediğiniz bir deneyim sonuçta sinir sistemine iyi geliyor magnezyum die biliyorum deneyip tecrübelerimi yazacağım35ten sonra başladı bende de korkunç bir şey. Düzenli magnezyum önerdi o dönem bahsettiğim hekim. Üç ay her gün kullandım artık o kadar ağrıtmıyor. Kullanmıyorsanız magnezyum öneririm ben
Aa çikolata yiyorum ben onuda bırakayım yaklaştıkça o zaman teşekkürler ama hepinizin yazdıklarından anladığım azalıyor ama bunla yaşamayı öğrenicez bunu anladımBende aşırı tüketmem kafeinli içecek ama çikolata isteği oluyor ondan da uzak duruyorum regle az kalmışsa azalma oldu gibi bende
Evet bir çok kişi yaşıyor bunu ve farklı semptomlarla.Çok geçmiş olsun sizede mide bulantısı bağırsak düzeni bozulması hatta reflü gibi banada oluyor ama çok şükür kusma aşamasına gelmedim bide bende baş ağrısı çok olmuyor az baş ağrısı uyuşma oluyor genelde diş köklerimi bile hissetmiyorum değişik bir ağrı korkutuyor beni ama yanlız değilmişim hepimiz farklı şekilde yaşıyormuşuz teşekkür ederim hepinize paylaştığınız için kafayı yiycektim başka bir problemmi var altta die ama 1 yıl önce her şeyime baktırdım korkudam MR Emg bile çekildi sinirlere hasar varmındie çok şükür hiç bişey çıkmadı takmamaya çalışıyorum ama olmuyor
Aaa kafein konususuna şaşırdım ben hiç çikolata kahve tüketen biri değildim çikolata 2 yıldır kahvede son 4 5 aydır içiyorum öyle abartılı da değil yanii öncesinde ikisini ağzıma sürmezdim ona rağmen bi fark göremedim hiç kendimde.Bende de oluyor önceden yoktu son aylarda başladı
Biraz araştırınça 30 lu yaşların ortasında başladığını söylüyorlar çevremde ve buradaki arkadaşlarda
adet öncesi kafeini azaltmak biraz da olsa iyi geliyor
Evet emzirmek etkilemiyor hiç adet olman yeterli arkadaşlarım emzirdiği sürece adet görmezdi ben 2 cocuğumdada 40 çıktı hemen adet görmeye başladımBenimde gebelikte bitmişti o kadar sevinmiştim ki adet olur olmaz başladı tekrar. Emzirme etkilemedi hiç
Eczaneye menstrual migren için magnezyum derseniz yönlendiriyorlar ben öyle aldımÇok geçmiş olsun magnezyum ilgili bilgim yoktu iyi oldu söylediğiniz bir deneyim sonuçta sinir sistemine iyi geliyor magnezyum die biliyorum deneyip tecrübelerimi yazacağımbende kolejen deniyim die düşünüyodum önceliği magnezyuma verim kan testi yaptıracaktım zaten doktorada sorarım siz ne kullanıyorsunuz kompleks olanlarmı yoksa suda eriyen formlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?