Gebeliğe Hazırlık Regl olup üzülenler birlikte yeni başlangıç yapalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay klomen ve incir suyu kullandım 10 gün gecikmem oldu test yaptım ama şansıma testte bozuk çıktı bi dahada yapmadım nasıl olsa negatif çıkar diye adet söktürücü olarak önerebileceğiniz bişey var mı peki

Bizde 5 yıllık evliyiz ilk sene yaşımdan dolayı kontrol hapı kullandım 1yil sonra bıraktım biraz normal denedik olmayınca doktora gittim adet gecikmesi de oluyodu banada polikistikover var dediler 3 doktora gittim hepside aynı şeyi söyledi ama suanki gitmeye başladığım doktor hormonlarda polikistikover belirtisi olmadığını söyledi o yüzden bu polikistik işine hiç inanmıyorum artık

Hamile olmadığınızdan eminseniz adet söktürücü masaj var. Onu yapınca gelmeyen reglin bile geldiğini söylüyorlar. Ebru ceylan’ın youtube kanalında o da var. Bitkisel olarak bilmiyorum hiç. Eskiden tarlusalla söktürüyordum çünkü

Polikistiği aslında ultrasonda siz bile görebilirsiniz varsa. Ben görüyorum boncuk boncuk birçok yuvarlak var. Benim de insülin direncim falan normal mesela. Hafif polikistik olarak geçiyorum zayıf olduğum için. Amh değerin yüksektir mesela. Benim 5 küsürdü. Buradan da anlıyorlar yumurta rezervi çok olduğu için

İnşallah bana bir sürü sebep saydılar v bugüne kadar kimse doğru düzgün ilgilenmedi maddi durumunuz iyiyse bence en iyisi aşılama ya da tüp bebek diğer türlü insan çok yıpranıyo
Bizde bir buçuk sene doktora gitmeden oldu yani sebebi bile bilemedik. Yani üstüne geç düştük. Şimdi de daha tedavi deniyoruz yani nasıl olacak bilinmiyor. İnşallah çabucak olur isteyen her keste )

Belirtilerim var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum yinede yarın kan vermeyi düşünüyorum sonuçtan hemen sonra deniycem

Gördüm tabi ama bende sadece 2-3 tane yuvarlak şeklinde görünüyo diğer doktorların gösterdiği yıllardır test yapılıyo ama bu amh denilen hiç yapılmadı bildiğim kadarıyla ne oluyo o bide benim kilo problemim var ve insülin direncim biraz yüksek

İnşallah bana bir sürü sebep saydılar v bugüne kadar kimse doğru düzgün ilgilenmedi maddi durumunuz iyiyse bence en iyisi aşılama ya da tüp bebek diğer türlü insan çok yıpranıyo
Tüp bebek süreci beni korkutuyor çok yorucu. Aşılama da. Bakalım bu ay regl olunca hormon değerleme baktırmaya çalışacağım. Şimdi burda karşıma çıktı amh değeriyle ilgili topik korku girdi canıma. Ay umarım bir sorun yoktur.

Ne geliyosa başımıza bu korku stresten geliyo galiba bi kendimizi rahatlatabilsek olacakmış gibi hissediyorum

Bu dönemdeki en iyi şey sitres yapmamak. Tabi saglik acisindan bi sıkıntı yoksa. Ama bu mümkün olmuyomus bende bu süreçte çok iyi öğrendim. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve saglikli evlat nasip etsin içinde de bizlere insallah

Amh yumurta rezervinizi gösteren bir hormon. 5-6 seviyelerinde olduğunda polikistik teşhisi koyabiliyorlar ama bunun yanında LH ve FSH hormon değerleri de önemli. Tüm bu testleri yaptırmanı tavsiye ederim. İnsülin direncinin olması da polikistik olduğunu gösteren belirtilerden biri olarak söyleniyor canım. Kilo verip, karbonhidratı kesmeni istiyor doktorlar.

Stres yapmiyim diyorum ovülasyon testlerini bıraktım bu yüzden ama bu sefer de yumurtlama oldu mu hissettim mi diye stres oluyorum. Bu olaya kafayı takınca mümkün değil. Keşke istemediğim dönemde yanlışlıkla olsaymış.

Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Yeni üye oldum öncelikle onu belirtmek isterim. Yanlış bir bölüme sorduysam kusura bakmayın. Zeucit vitamin kullanıp olumlu sonuç alan var mı? Yumurta büyümesi için neler yapıyorsunuz acaba? Mümkünse öğrenmek istiyorum

Bencede ovulasyon testleri basli basina sitres sebebi adet bitince 10. İle 25 gunleri arasi 2 günde bir hatta 3 gunde bir olan iliski bile yeterli olur eger nasipse. Ben ilk hamileliğimde cok rahattim hatta dikkat edilmesi gereken seylerin hic birine uymadim( altta olma, ayaklari uzatma bele yastik koyma falan). Hemen kalkardim. Ama nasipmis ki 2. Ayimda hamile kalmistim.

Allah bağışlasın ne mutlu inşallah nasibimizin vakti yaklaşmıştır

Allah bağışlasın ne mutlu inşallah nasibimizin vakti yaklaşmıştır
Malesef erken doğumla kaybettinlm 3 ay oldu ve tekrar istiyorum.ama ilk seferki rahatlıktan eser kalmadi. Cok korkuyorum ve sitres yapıyorum. Ne yaparsam yapayim nasipse olur diyorum ama icten ice kendimi yiyorum hep.

Lh ve FSH normal onlara düzenli olarak bakılıyo insülin direncide ailede genetik olduğu için polikistikle alakası yok dendi amh de regl olurken mi bakılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…