Gebeliğe Hazırlık Regl olup üzülenler birlikte yeni başlangıç yapalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim. Sabredelim Dua edelim en onemlisi umudumuzu yitirmeyelim. Allah nasib eder InsaAllah

Bu olayı kafaya taktıkça her ay aynı sinir bozucu süreçler bizi yıpratıyor. Regl olunca üzüntü, yumurtlamaya kadar her gün test yap bekle, yumurtlamadan sonra esas geçmek bilmeyen o 14 gün falan. Allah yine nasip eder inşallah. Ama soğan suyu kullanımının hamilelik istenen ay uygulanmicağını ilk kez duydum. 2 ay önce yapmıştım fayda görenleri okuyunca

Bende ilk defa duydum geçen sene şubatta yapmıştım nisanda hamileliğimi öğrenmiştim aynen çok stres oluyorum hele ki bu ay 9. Gün yumurtlama oldu günlerde geçmiyor

Avakado ne işe
Yariyor

Benim 2 tane çocuğum var 3. Deneyelim dedik 2 yıla yakın hastaneler filmler maalesef olmuyor.kucuk oğlum 11 yaşına girdi çok ara verdim ondandır mı bilemiyorum.yoksa bir sıkıntı yok

Yumurtlama olunca 7 gün boyunca bir tane yenmesi öneriliyor tutunması için. folik asit bakımından da zengin olduğu için aslında her gün yenebilse tam olmasa bile doğal vitamin olmuş olur.
Bunu İlk defa duydum deniyecegim

Aynısını bende yaşıyorum umarım bebeğin hemen olur hepimizin başka biri de yaşıyormuş demekki bu duyguyu

Ben dün adet oldum 3 aydır 26 günde olurken bu ay hem yumurtlama 9 gün oldu hem de adet 20. Gün geldi bunalmamak elde değil

Ne güzel yazmışsın be kardeşim...Allah razi olsun. Niyetin kabul olsun.

3 doktora gittim rahîm filmi çektirdim hiç bir şey yok ama olmuyor 2 yıla yakın
Hımm tez zamanda olur inşallah eşinize de baktırsaydınız benim 5 buçuk aylık Bi erken doğumum oldu geçen sene bize de 3 yıl oldu 2 kez çatlatma iğnesi kullandım olmadı eşimde sıkıntı vardı ama en son ramazanlıkta baktırdık olması gerekenden de yüksekti

Geçen hafta gitti de sonucunu alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…