- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
Tesekkur ederim. Sabredelim Dua edelim en onemlisi umudumuzu yitirmeyelim. Allah nasib eder InsaAllahÇok acı bir olay yaşamışsın. Başın sağolsun canımdediklerinde haklısın. Mantıklı düşününce başta kendi sağlığımız için yaşam kalitemize dikkat etmeliyiz. Umarım o ayların sonunda güzel haberler alırız
Bu olayı kafaya taktıkça her ay aynı sinir bozucu süreçler bizi yıpratıyor. Regl olunca üzüntü, yumurtlamaya kadar her gün test yap bekle, yumurtlamadan sonra esas geçmek bilmeyen o 14 gün falan. Allah yine nasip eder inşallah. Ama soğan suyu kullanımının hamilelik istenen ay uygulanmicağını ilk kez duydum. 2 ay önce yapmıştım fayda görenleri okuyuncaHer ay yeniden aynı şeylere başlamak o kadar kötü ki bunalıyorum artık sanki biri beni boğuyor adet belirtileri başlayınca 3 sene oldu evleneli ilk sene çocuk düşünmedik sonra doktora gidelim dedik bende troid çıktı kilo almaya başladım pcos var dendi eşimin sperm sorunu vardı onu düzelttik bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk denemede tutmuştu ama hamilelik zehir oldu sürekli kanamalarla geçti tam durdu derken 5 buçuk aylıkken erken doğum yaptım üstünden 9 buçuk ay geçti hala çocuk olsun diye uğraşıyorum 2 ay yine klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç negatif bu ay dinleneyim hemde ovülasyon testiyle takip edeyim dedim 9. Gün yumurtlama oldu ve şuan adetim yaklaştığından o kadar eminim ki daha 16. Gündeyim bu arada erken olacağım kesin artık umutta edemiyorum her ay hüsran bu arada bu ay soğan suyu kullanıyordum 3 gün kullandım ebru ceylan la konuştum hamilelik istediğin ay kullanma dedi bıraktım
Bende ilk defa duydum geçen sene şubatta yapmıştım nisanda hamileliğimi öğrenmiştim aynen çok stres oluyorum hele ki bu ay 9. Gün yumurtlama oldu günlerde geçmiyorBu olayı kafaya taktıkça her ay aynı sinir bozucu süreçler bizi yıpratıyor. Regl olunca üzüntü, yumurtlamaya kadar her gün test yap bekle, yumurtlamadan sonra esas geçmek bilmeyen o 14 gün falan. Allah yine nasip eder inşallah. Ama soğan suyu kullanımının hamilelik istenen ay uygulanmicağını ilk kez duydum. 2 ay önce yapmıştım fayda görenleri okuyunca
YariyorHer ay umutla günleri sayıp sonunda regl olunca hepimiz hayalkırıklığı yaşıyoruz. Bugün malesef o hayalkırıklığını ben yine yaşadım ve bu canımı acıtmaya başladı artık.Eşimin bile morali bozulmuş daha da üzücüsü. Birlikte yeni ayda yapacaklarımızı burada paylaşıp işe yarayanları görüp umut dolalım istiyorum.
Şimdiye kadar canımın istediğine göre yarım yamalak yaptığım şeyleri bu ay düzenli yapmaya çalışıcam. Onlar da şunlar;
-Adetimin 2. Günü yani yarın Hayıt tohumu kullanmaya başlıcam. ( geçen aylar yaptığımda bir zararını görmedim)
-Adet bittikten sonra yumurtlama masajı yapmaya başlicam (ebru ceylan’ın youtube kanalındaki yumurtlama masajını sabah -öğle akşam yapıcam. Önceden denedim faydasını görmüştüm)
-Yumurta kalitesini arttıran ve aynı zamanda folik asit de olan Ocean polysitol var onu kullanmaya devam edicem. ( geçen ay gynositol kullanmıştım. O daha iyiydi. Bu bitince gynositole geri başlicam)
-Ovülasyon testi olabildiğince yapmicam. Her gün her gün stres yapıyor ama kullanmayınca da stres oluyorum. Tecrübeyle sabit. Akıntıyı görünce emin olmak için yaparım birkaç kez. (Polikistiğim bu arada testler yanıltabiliyor)
-Bugün avokado aldım. Bir işlemden geçirmeden tüketilince faydası varmış kadınlara özellikle rahime.
-Eşimin de sperm kalitesi için baskı yapmadan kabak çekirdeği, keçi boynuzu özü falan yedirmeye çalışıcam. Gerçi ekstra vitaminler alıyor ama en önemli mevzu bu olabilir ve en zoru
-Az tatlı tüketip gazlı içecek içmemeye gayret edicem.
Siz bu ay için neler yapıcaksınız? Sizinkileri de kendi listeme eklerim belki ve faydasını görürüm. Umarım çabalarımızın karşılığını alıp yaz anneleri olabiliriz
Yumurtlama olunca 7 gün boyunca bir tane yenmesi öneriliyor tutunması için. folik asit bakımından da zengin olduğu için aslında her gün yenebilse tam olmasa bile doğal vitamin olmuş olur.Avakado ne işe
Yariyor
Bunu İlk defa duydum deniyecegimYumurtlama olunca 7 gün boyunca bir tane yenmesi öneriliyor tutunması için. folik asit bakımından da zengin olduğu için aslında her gün yenebilse tam olmasa bile doğal vitamin olmuş olur.
Aynısını bende yaşıyorum umarım bebeğin hemen olur hepimizin başka biri de yaşıyormuş demekki bu duyguyuBende birinin hamile olduğunu öğrenince nefesim kesilene kadar ağlıyorumbirinin mutluluğuna ağladım kıskanır gibi diye kendime sinirlenip daha çok ağlıyorum kötü bi döngünün içine giriyorum sürekli
Rabbim isteyen herkese o güzel duyguyu tez zamanda yaşatır inşallahAynısını bende yaşıyorum umarım bebeğin hemen olur hepimizin başka biri de yaşıyormuş demekki bu duyguyu
Bir gebenin günlüğü hesabı var ya instagramda, Ebru Ceylan söyledi. Ben de ordan öğrendim. Hatta hamileyken mesela ananas ve üzüm yenmemesi gerekiyormuş. Bu hamile olduktan sonraki dikkat edilcek bir bilgi gerçiBunu İlk defa duydum deniyecegim
Ne güzel yazmışsın be kardeşim...Allah razi olsun. Niyetin kabul olsun.Canim her ay adet gunu yaklaşdikca sen ne kadar stres yapmiycam desen de o stres olucak. Sana ve kendime tavsiyem kendimkze 2-3 ay gibi sure tanimak. Ben hamile kaldigim ay sonraki ay asilama yapilacak ne de olsa diyerek kafam rahatti. Aylar sonra o ay kaldim. Simdi yeniden denemeye başlayinca kendime sure taniycam. Yani tutalim 3 ay bedenimi hamileliye hazirliycam diycem. Gunde 3-5 km arasi yuruyus yapicam. Mesela her gun aslanpencesi icicem. Adeti bekliycem. Adet olunca sogan kurune basliycam ve saire. Bu kurleri misalen diyorum. Kim ne deniyorsa yani. 3 ay adet olucagimi kabullenicem ve baska birsey beklemjycem. Hamile olmayi beklemiycem. Mesela fazla kilom varsa onu aticam, karnim düz olana kadar spor yapicam. Gune 2 litre su içicem. Yani hedefimizi hamile olmak degil de kendimize yonlendirelim. Iliskiler de istediyimiz zaman olsun. Haftada 2 defa yetrrli zaten. Hem iliskiden bikmayiz hem de hamilelik icin yeter 2 iliski. Bizim kendimize tanidigimjz sure sadece yumurtlama somrasi 2 hafta. O sure bittiyinde de testler belirtiler derken cokuyoruz. Bunye kaldirmiyor artik. Benim dusuyum daha yeni 1 ay bile olmadi. Simdiden kaybettigim bebeklerimin yerini doldurmaya calisiyorum. Daha denemiyoruz ama bedenimi deneme gunlerine kadar hazirliyorum. Takviyelerle deneme ayina kadar kendimi toparlamaya calisiyorum. Bebeklerim de kucuk deyildi yani. 17 haftalik ikizlerdi
Ben dün adet oldum3 aydır 26 günde olurken bu ay hem yumurtlama 9 gün oldu hem de adet 20. Gün geldi bunalmamak elde değil
Doktora falan gittin mi muayene içinBenimde 3. Günüm bugün
3 doktora gittim rahîm filmi çektirdim hiç bir şey yok ama olmuyor 2 yıla yakınHımm iyiymiş
Doktora falan gittin mi muayene için
Sen kaç yıldır deniyorsun3 doktora gittim rahîm filmi çektirdim hiç bir şey yok ama olmuyor 2 yıla yakın
Hımm tez zamanda olur inşallah eşinize de baktırsaydınız benim 5 buçuk aylık Bi erken doğumum oldu geçen sene bize de 3 yıl oldu 2 kez çatlatma iğnesi kullandım olmadı eşimde sıkıntı vardı ama en son ramazanlıkta baktırdık olması gerekenden de yüksekti3 doktora gittim rahîm filmi çektirdim hiç bir şey yok ama olmuyor 2 yıla yakın
Geçen hafta gitti de sonucunu alamadıkHımm tez zamanda olur inşallah eşinize de baktırsaydınız benim 5 buçuk aylık Bi erken doğumum oldu geçen sene bize de 3 yıl oldu 2 kez çatlatma iğnesi kullandım olmadı eşimde sıkıntı vardı ama en son ramazanlıkta baktırdık olması gerekenden de yüksekti
Hımm internetten bakamıyor musunuzGeçen hafta gitti de sonucunu alamadık
Bugün belli oldu sonuçlar herşey normalHımm internetten bakamıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?