Başın sağolsun canımMalesef erken doğumla kaybettinlm3 ay oldu ve tekrar istiyorum.ama ilk seferki rahatlıktan eser kalmadi. Cok korkuyorum ve sitres yapıyorum. Ne yaparsam yapayim nasipse olur diyorum ama icten ice kendimi yiyorum hep.
Amin insallah canim, sagolBaşın sağolsun canımçok iyi anlıyorum. Nasıl rahat olup tutucak bu bebişler bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürüz
Bence çok bilip çok okumak da bazen insanı kötü etkiliyor kendimden biliyorumBencede ovulasyon testleri basli basina sitres sebebi adet bitince 10. İle 25 gunleri arasi 2 günde bir hatta 3 gunde bir olan iliski bile yeterli olur eger nasipse. Ben ilk hamileliğimde cok rahattim hatta dikkat edilmesi gereken seylerin hic birine uymadim( altta olma, ayaklari uzatma bele yastik koyma falan). Hemen kalkardim. Ama nasipmis ki 2. Ayimda hamile kalmistim
Kesinlikle cok bilmek hic iyi degilmisBenc
Bence çok bilip çok okumak da bazen insanı kötü etkiliyor kendimden biliyorumsakınan göze çöp batar misali sanırım
Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz. O kadar iyi anliyorum ki siziHer ay yeniden aynı şeylere başlamak o kadar kötü ki bunalıyorum artık sanki biri beni boğuyor adet belirtileri başlayınca 3 sene oldu evleneli ilk sene çocuk düşünmedik sonra doktora gidelim dedik bende troid çıktı kilo almaya başladım pcos var dendi eşimin sperm sorunu vardı onu düzelttik bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ilk denemede tutmuştu ama hamilelik zehir oldu sürekli kanamalarla geçti tam durdu derken 5 buçuk aylıkken erken doğum yaptım üstünden 9 buçuk ay geçti hala çocuk olsun diye uğraşıyorum 2 ay yine klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç negatif bu ay dinleneyim hemde ovülasyon testiyle takip edeyim dedim 9. Gün yumurtlama oldu ve şuan adetim yaklaştığından o kadar eminim ki daha 16. Gündeyim bu arada erken olacağım kesin artık umutta edemiyorum her ay hüsran bu arada bu ay soğan suyu kullanıyordum 3 gün kullandım ebru ceylan la konuştum hamilelik istediğin ay kullanma dedi bıraktım
Aynen canım her ay olmadıkça ne yapacağımı şaşırıyorum 3 gündür Bi fasıl ağlıyorum sonra susuyorum düşünüyorum düşünüyorum yokHemen hemen ayni seyleri yasamisiz. O kadar iyi anliyorum ki sizi
Bende farklı sayılmam ama bu bu kadar sitrese olacağı varsa da olmuyo. Keske kendimizi bi salabilsek keske..Aynen canım her ay olmadıkça ne yapacağımı şaşırıyorum 3 gündür Bi fasıl ağlıyorum sonra susuyorum düşünüyorum düşünüyorum yok
İnsan salamıyor ki tam unut diyoruz biri ya hamile oluyor ya doğuruyor ya hamilelik yok mu diye soruyor böyle nasıl toplayacağız kafayıBende farklı sayılmam ama bu bu kadar sitrese olacağı varsa da olmuyo. Keske kendimizi bi salabilsek keske..
İnsan salamıyor ki tam unut diyoruz biri ya hamile oluyor ya doğuruyor ya hamilelik yok mu diye soruyor böyle nasıl toplayacağız kafayı
Şöyle bir ay kimseyle konuşmasak arayıp soranımız olmasa ne güzel olur
Konusmayin arayani acmayin kendini nasıl rahat ve iyi hissediyosan öyle yap. Ben öyle yapiyorum. Seni gerçekten seven düşünen bu durumu anlayacaktir.Şöyle bir ay kimseyle konuşmasak arayıp soranımız olmasa ne güzel olur
Canim her ay adet gunu yaklaşdikca sen ne kadar stres yapmiycam desen de o stres olucak. Sana ve kendime tavsiyem kendimkze 2-3 ay gibi sure tanimak. Ben hamile kaldigim ay sonraki ay asilama yapilacak ne de olsa diyerek kafam rahatti. Aylar sonra o ay kaldim. Simdi yeniden denemeye başlayinca kendime sure taniycam. Yani tutalim 3 ay bedenimi hamileliye hazirliycam diycem. Gunde 3-5 km arasi yuruyus yapicam. Mesela her gun aslanpencesi icicem. Adeti bekliycem. Adet olunca sogan kurune basliycam ve saire. Bu kurleri misalen diyorum. Kim ne deniyorsa yani. 3 ay adet olucagimi kabullenicem ve baska birsey beklemjycem. Hamile olmayi beklemiycem. Mesela fazla kilom varsa onu aticam, karnim düz olana kadar spor yapicam. Gune 2 litre su içicem. Yani hedefimizi hamile olmak degil de kendimize yonlendirelim. Iliskiler de istediyimiz zaman olsun. Haftada 2 defa yetrrli zaten. Hem iliskiden bikmayiz hem de hamilelik icin yeter 2 iliski. Bizim kendimize tanidigimjz sure sadece yumurtlama somrasi 2 hafta. O sure bittiyinde de testler belirtiler derken cokuyoruz. Bunye kaldirmiyor artik. Benim dusuyum daha yeni 1 ay bile olmadi. Simdiden kaybettigim bebeklerimin yerini doldurmaya calisiyorum. Daha denemiyoruz ama bedenimi deneme gunlerine kadar hazirliyorum. Takviyelerle deneme ayina kadar kendimi toparlamaya calisiyorum. Bebeklerim de kucuk deyildi yani. 17 haftalik ikizlerdiStres yapmiyim diyorum ovülasyon testlerini bıraktım bu yüzden ama bu sefer de yumurtlama oldu mu hissettim mi diye stres oluyorum. Bu olaya kafayı takınca mümkün değil. Keşke istemediğim dönemde yanlışlıkla olsaymış.
Aile arıyor zaten kime nerde laf anlatacağım canım daha onların triplerini çekerimKonusmayin arayani acmayin kendini nasıl rahat ve iyi hissediyosan öyle yap. Ben öyle yapiyorum. Seni gerçekten seven düşünen bu durumu anlayacaktir.
Bence en zoru için kan ağlarken onlara bile hiçbir sorun yokmuş gibi davranmak. Biz de istiyoruz ama olmuyor diye bağırıp ağlayıp içini dökememek. Bastıra bastıra yoruldum sanırımAile arıyor zaten kime nerde laf anlatacağım canım daha onların triplerini çekerim
Aynen valla doğumdan sonra bile ağlayamadım çünkü beni anlayan tek bir kişi yoktu hep içime attım o yüzden de 9 buçuk aydır çökmüş durumdayım yüzüm gülüyor diye iyi sanıyorlarBence en zoru için kan ağlarken onlara bile hiçbir sorun yokmuş gibi davranmak. Biz de istiyoruz ama olmuyor diye bağırıp ağlayıp içini dökememek. Bastıra bastıra yoruldum sanırım
Aynen valla doğumdan sonra bile ağlayamadım çünkü beni anlayan tek bir kişi yoktu hep içime attım o yüzden de 9 buçuk aydır çökmüş durumdayım yüzüm gülüyor diye iyi sanıyorlar
İnş canım sabırsızlıkla bekliyoruzDilerim bizim için de bir gün hamile kalmak çok olağan bir olay haline gelir.
Çok acı bir olay yaşamışsın. Başın sağolsun canımCanim her ay adet gunu yaklaşdikca sen ne kadar stres yapmiycam desen de o stres olucak. Sana ve kendime tavsiyem kendimkze 2-3 ay gibi sure tanimak. Ben hamile kaldigim ay sonraki ay asilama yapilacak ne de olsa diyerek kafam rahatti. Aylar sonra o ay kaldim. Simdi yeniden denemeye başlayinca kendime sure taniycam. Yani tutalim 3 ay bedenimi hamileliye hazirliycam diycem. Gunde 3-5 km arasi yuruyus yapicam. Mesela her gun aslanpencesi icicem. Adeti bekliycem. Adet olunca sogan kurune basliycam ve saire. Bu kurleri misalen diyorum. Kim ne deniyorsa yani. 3 ay adet olucagimi kabullenicem ve baska birsey beklemjycem. Hamile olmayi beklemiycem. Mesela fazla kilom varsa onu aticam, karnim düz olana kadar spor yapicam. Gune 2 litre su içicem. Yani hedefimizi hamile olmak degil de kendimize yonlendirelim. Iliskiler de istediyimiz zaman olsun. Haftada 2 defa yetrrli zaten. Hem iliskiden bikmayiz hem de hamilelik icin yeter 2 iliski. Bizim kendimize tanidigimjz sure sadece yumurtlama somrasi 2 hafta. O sure bittiyinde de testler belirtiler derken cokuyoruz. Bunye kaldirmiyor artik. Benim dusuyum daha yeni 1 ay bile olmadi. Simdiden kaybettigim bebeklerimin yerini doldurmaya calisiyorum. Daha denemiyoruz ama bedenimi deneme gunlerine kadar hazirliyorum. Takviyelerle deneme ayina kadar kendimi toparlamaya calisiyorum. Bebeklerim de kucuk deyildi yani. 17 haftalik ikizlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?