Kesinlikle hamilelik belirtileri bunlar guzel haberler ver bize :)Canım benım hayırlı olsun saglıkla kucagına al ınş . Kafana kötü şeyler takma bebişin senınle olur hep ıns . Bendede kasık agrısı sol . bel agrısı sarı akıntı . cok terlıyorum ve terım böle hıc kokmazdı terlemezdım tıksındım . bas agrım ara ara bazende abş dönmem var
Elımde suan bı test var ama elım yapmaya gıtmıyor hüsrana uğramak ıstemıyorum üzülürüm diye . regl beklesem 4 gun var çünküKesinlikle hamilelik belirtileri bunlar guzel haberler ver bize :)
Bilmez miyim?İnsallah canim. İnsan sevinemiyor bile garip yani gecen ayda boyle gordum sonra gitti iste.. Kesilse de rahat etsem..
İcinden geliyorsa yap canim cikmasa bile umitsizlige kapilma cunku benim bile yeni iki gundur filan cikiyor idrardaElımde suan bı test var ama elım yapmaya gıtmıyor hüsrana uğramak ıstemıyorum üzülürüm diye . regl beklesem 4 gun var çünkü
AAA önce idrarda cıkmadımı canım . pekı ıdarda hangı gun yapınca anladın senİcinden geliyorsa yap canim cikmasa bile umitsizlige kapilma cunku benim bile yeni iki gundur filan cikiyor idrarda
Elımde suan bı test var ama elım yapmaya gıtmıyor hüsrana uğramak ıstemıyorum üzülürüm diye . regl beklesem 4 gun var çünkü
Ama şuan sıkışmadım kı :) gitmemede 2 buçuk saat kaldı :)Canım icinden geciyorsa yap bence de aklinda kalip dusunmektense... Cikmazsa da yine adet gecikmesini beklersin canim
Ama şuan sıkışmadım kı :) gitmemede 2 buçuk saat kaldı :)
Yarın sabah annemlerde yaparım canım kısmet olursa hayırlısı ıle :) Sanmıyorum bırsey cıkacagını ya sızı kırmayım canıımCanim bir saat falan bekle sıkışırsın insallah olmadi sabah yap
Yarın sabah annemlerde yaparım canım kısmet olursa hayırlısı ıle :) Sanmıyorum bırsey cıkacagını ya sızı kırmayım canıım
Skry10 nasıl dayaniyorsun cnm ben 1 hafta kala hergün yapicam :) hatta yarın sabah yapmayı düşünüyorum ve yapicam sanırım çıkmazsa bile kirmizilari görmeden umut kesilmez :)
Valla canım biliyorum ama dayanamıyorum yarın 10. Gün çıkmayacağını bile bile :):) canım insallah cikar fazla bekletmez bebisin seni. Ama şüpheli iliskiden 12 gun sonra ancak testlerde cikarmis ona gore hesaplayip yapabilirsin canim :)
Benim 27 günde bir oluyor hep düzenli şülür, ovu testi yaptım 2 aydır...muhtemelen çiftizgi siliklwşince olması gerekiyordu. Biz çift çizgi olunca yaptık.sonra bir gün bekleyip yaptık. Bu ay çift çizgi olduğu gün yapmayacağım. Onun önvesi ve sonrasında yapacağım. Birde sana demiştim ya pozisyonu yanlış yaptık biz :) ama hersey allahtan tabi olcak olduktan sonra kısmet bakalım denemelere sevam, haftayı dört gözle bekliyorum. İnş hayırlısı olurSaglikli beslenmek en basta geliyor. Sonra bilincli tutturmak icin duzenli adet dongusu ve hesaplama ozellikle akinti takibi :) ve iliski sirasinda esin bosalirken kendini serbest birakmak gerekiyor sonrasinda ben sabaha kadar kalkmiyorum bes dk sirtustu sonra sag sonra sola donup uyuyorum :)
Valla canım biliyorum ama dayanamıyorum yarın 10. Gün çıkmayacağını bile bile :)
O degisiyor ki bazilarinda bi hafta onceden cikiyor bazilarinda gunu gecince benim iki gun kala cikti canmAAA önce idrarda cıkmadımı canım . pekı ıdarda hangı gun yapınca anladın sen
Haklisin canim insan cikmayacagini bile bile yapiyor istebende gecen aldim 1 tane test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi :) bat son 5
Yarın sabah yap sende :) çıkma ihtimali var senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?