Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar ozellikle yemek yedikten sonra mide bulantim oluyor nedendir anlamadim ama sade soda iciyorum ancak midemi bastiriyor. Ben normalde dogustan koku almiyorum ama bugun burnuma degisik bir koku geliyor esime soruyorum burasi kokuyor mu diye yok diyor. Bata 5 gun var. Rabbim insallah dualarimizi yasamamizi nasip eder.

Skry10 nasıl dayaniyorsun cnm ben 1 hafta kala hergün yapicam :) hatta yarın sabah yapmayı düşünüyorum ve yapicam sanırım çıkmazsa bile kirmizilari görmeden umut kesilmez :)
Gecen ay cok yaptim cok umitliydim cnm o yuzden husran olmasin . bude adet sancisi gibi belim kasiklarim agriyo

:) canım insallah cikar fazla bekletmez bebisin seni. Ama şüpheli iliskiden 12 gun sonra ancak testlerde cikarmis ona gore hesaplayip yapabilirsin canim :)
Hayirlisi kuzum yumurtlamadan sonra hesapladim daha bugun 10.gun

Kizlar bindim gidiyorum simdi . Cok kotuyum . Esimi birakip gitmk cok kotu oldum cok agladim Onunda gozleri doldu cok kotu oldu ....

Kizlar bindim gidiyorum simdi . Cok kotuyum . Esimi birakip gitmk cok kotu oldum cok agladim Onunda gozleri doldu cok kotu oldu ....

Canim ya kiyamam zor oluyor bende annemlere falan gittim 40 gun ayri kaldik cok zor gecti. Cabucak gecer zaman canim benim aglama... iyi yolculuklar bu arada :)

Canim ya kiyamam zor oluyor bende annemlere falan gittim 40 gun ayri kaldik cok zor gecti. Cabucak gecer zaman canim benim aglama... iyi yolculuklar bu arada :)
Teşekkürler canim . Annelerimizi ozlesekte eşlerimiz bi baska . Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari ...

Amin canim hepsinin yeri ayri ama insanin kendi evi gibisi yok :) doguda olmamıza ragmen istanbula annemlere gittigimde kendi evimi ozledim hemen gelmek istedim
Bizimde bi yuvamiz oldu cunku canim . Butun gun evde gozlerim dolu dolu gezdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…