Âmin CNm benım hayırlısı olsun bu ay ovulasyon testı yapmadım kendımı dinlememeye çalışıyorum kısmet artık bat 17yada 18i gecen ay bı gun erken oldumİnsallah cok tesekkur ederim. Senin de haberlerini bekliyorum :)
İnsallah tutar canim insallah hic kaldirmazsin :)charmant bakalım senin totem bende de tutacak mı canım
Evet 15i gözüküyor takvimimde, ama 2 aydır ovu testinde o yum gününde çift çizgiyi gördüm, senin dediğin şekilde yaptım hatta buay, bu seferde 10-12-14-16. Gün denemeyi planlıyorum ne dersin? Yani ayın 12-14-16-18 inde kesin yapıp diğer günler istediğim zaman yapıcam.Yani 29 u mu oyleyse ayin 15 i yumurtlama zamanin buna gore 13-15-17 kesin iliski tarihin ben bu sekilde hesapliyorum :)
Tam isabeetttEvet 15i gözüküyor takvimimde, ama 2 aydır ovu testinde o yum gününde çift çizgiyi gördüm, senin dediğin şekilde yaptım hatta buay, bu seferde 10-12-14-16. Gün denemeyi planlıyorum ne dersin? Yani ayın 12-14-16-18 inde kesin yapıp diğer günler istediğim zaman yapıcam.
Aahh ahh o ayrılıkları bana sor kışın her hafta 3 gün farklı şehir 4 gün yanındayım. Tabi bu 4 gün içinde eşiminde şehir dışı görevleri oluyor... Önür böyle geçiyor bizim:/ iyi tarafından bak ama özlemek güzeldir gerçektenKizlar bindim gidiyorum simdi . Cok kotuyum . Esimi birakip gitmk cok kotu oldum cok agladimOnunda gozleri doldu cok kotu oldu ....
Ayy hadi inş buayda olmazsa yum gününü denk getirecek tek ilişki zaten başka şans yok...çok bekletmez inş bıdıkımmmTam isabeettt
Sevgi özlemek aşk bu olsa gerek . Sesini duyunca yine aglamak . Sesini kokusunu özlemekAahh ahh o ayrılıkları bana sor kışın her hafta 3 gün farklı şehir 4 gün yanındayım. Tabi bu 4 gün içinde eşiminde şehir dışı görevleri oluyor... Önür böyle geçiyor bizim:/ iyi tarafından bak ama özlemek güzeldir gerçektenarada iyi gelir...
Aynen öyle yanyanayken sevgi sözcükleri daha az olur, uzaktayken ilk günkü gibiyiz...maşallah değişmez inş ama özlem askı uzatıyırSevgi özlemek aşk bu olsa gerek . Sesini duyunca yine aglamak . Sesini kokusunu özlemek
Yok cnm ben geçen ay dpo 16 da regl oldum ki bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum belki daha da gecikebilirBugun yumurtladiysan batin 23 udur canim ama sen istedigin icin degistirdim.
charmant gözün aydın :) takvim uğur getirmiş sana :) allah güle güle sağlıklı bi şekilde doğurup kucağına almayı nasip etsin allah uzun ömür versin ve darısı başımıza kızlar :)Yok bakilmadi dr hamilelige bakalim cikmazsa butun testlerini yapariz dedi. Tesekkur ederim destegin icin :)
Idrarda bulaniklik gebelik belirtisi mi? Duyan var mi böyle birşey kizlar
Yaptım cnm negatif rüyamda gördüm yine test yapıyorum önce pozitif seviniyorum sonra elime alıyorum bakıyorum tek çizgi dün gece kasik agrisindan öldüm bide ameliyatli oldugumm için çok korkuyorum bu kasik agrisindan bugün yine aynı olursa hastaneye gitcem cnmCanim yaptin mi testi ??
Boşver dn iyisini yapmışsın kendimizi sakatlamayalım sonra:)Gunaydin kizlar, korktum kasik kaldirma olayini iptal ettim ben
Yaptım cnm negatif rüyamda gördüm yine test yapıyorum önce pozitif seviniyorum sonra elime alıyorum bakıyorum tek çizgi dün gece kasik agrisindan öldüm bide ameliyatli oldugumm için çok korkuyorum bu kasik agrisindan bugün yine aynı olursa hastaneye gitcem cnm
Ins canim masallah rabbim bozmasin daim olsunAynen öyle yanyanayken sevgi sözcükleri daha az olur, uzaktayken ilk günkü gibiyiz...maşallah değişmez inş ama özlem askı uzatıyıryani bizde öyle oldu...birarada olduğumuzda kaliteli vakit geçiriyoruz. Sevgililik 5, evlilik 3.5 yıl oldu. Bu adam 21-22 yaşımdan beri hayatımda inş da hep olur...inş sizinde hep böyle sürer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?