Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Idrarda bulaniklik gebelik belirtisi mi? Duyan var mi böyle birşey kizlar

Yani 29 u mu oyleyse ayin 15 i yumurtlama zamanin buna gore 13-15-17 kesin iliski tarihin ben bu sekilde hesapliyorum :)
Evet 15i gözüküyor takvimimde, ama 2 aydır ovu testinde o yum gününde çift çizgiyi gördüm, senin dediğin şekilde yaptım hatta buay, bu seferde 10-12-14-16. Gün denemeyi planlıyorum ne dersin? Yani ayın 12-14-16-18 inde kesin yapıp diğer günler istediğim zaman yapıcam.

Tam isabeettt

Kizlar bindim gidiyorum simdi . Cok kotuyum . Esimi birakip gitmk cok kotu oldum cok agladim Onunda gozleri doldu cok kotu oldu ....
Aahh ahh o ayrılıkları bana sor kışın her hafta 3 gün farklı şehir 4 gün yanındayım. Tabi bu 4 gün içinde eşiminde şehir dışı görevleri oluyor... Önür böyle geçiyor bizim:/ iyi tarafından bak ama özlemek güzeldir gerçekten arada iyi gelir...

Sevgi özlemek aşk bu olsa gerek . Sesini duyunca yine aglamak . Sesini kokusunu özlemek

Sevgi özlemek aşk bu olsa gerek . Sesini duyunca yine aglamak . Sesini kokusunu özlemek
Aynen öyle yanyanayken sevgi sözcükleri daha az olur, uzaktayken ilk günkü gibiyiz...maşallah değişmez inş ama özlem askı uzatıyır yani bizde öyle oldu...birarada olduğumuzda kaliteli vakit geçiriyoruz. Sevgililik 5, evlilik 3.5 yıl oldu. Bu adam 21-22 yaşımdan beri hayatımda inş da hep olur...inş sizinde hep böyle sürer:)

Günaydın kızlar.
Dün göğüs uçlarımda ağrı olmaya başladı ve akıntım başladı. Geçen ay da ne hamileliğe nede regl e dair bir belirti olmamıştı ama regl olmuştum ağrısız sızısız.
Bu ayda düne kadar hiçbişey yoktu.
İşten çıktım eve giderken test aldım yaptım Negatif
Demekki buseferki göğüs sızlması ve akıntı regle işaretmiş :)
Buayda beceremedik

Yok bakilmadi dr hamilelige bakalim cikmazsa butun testlerini yapariz dedi. Tesekkur ederim destegin icin :)
charmant gözün aydın :) takvim uğur getirmiş sana :) allah güle güle sağlıklı bi şekilde doğurup kucağına almayı nasip etsin allah uzun ömür versin ve darısı başımıza kızlar :)

Gunaydin kizlar, korktum kasik kaldirma olayini iptal ettim ben

Canim yaptin mi testi ??
Yaptım cnm negatif rüyamda gördüm yine test yapıyorum önce pozitif seviniyorum sonra elime alıyorum bakıyorum tek çizgi dün gece kasik agrisindan öldüm bide ameliyatli oldugumm için çok korkuyorum bu kasik agrisindan bugün yine aynı olursa hastaneye gitcem cnm

Dün mutfağa gittim gece eşimle bir şey çırpınıyordu çığlık atıp kapıyı kapattım çok ama çok korktum bayilacak gibiydim resmen kuş girmişti herhalde ama göremedim tam hemen eşim anneme çıkardı sonra o aşağı inip bakmış ama hiç birşey yok sanirim camdan tekrar çıkıp gitmiş o korkuyla çok sancim oldu kivrandim resmen rüyamda bile hep kabus gördüm hayırlısı olsun o korku bana 1 yıl yeter

Canim devam ederse git mutlaka bende simdi acile gidiyorum sag kasik agrim var bacagima vuruyor artik bi baksinlar ne var

Ins canim masallah rabbim bozmasin daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…