- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Canim belirti olmamasi buyuk bir belirti :) senin bat 1 araliksa yumurtan daha yeni catlamis olmali.yada catlamak uzeredir, yumurta catlayinca agri oluyor ya o olabilir mi? İnşallah hamilesindir.
Sat itibariyle sayarsak 4 haftalik canim. 4 gun kala hcg 9.24 ile ogrendim, Allahim sanada nasip etsin kisa zamanda. Darisi basina :)Ayy inşallah :) Sen 4 haftalık mı hamilesinn. Ne kadar çabuk öğrenmişin :) Adetine kaç gün kala öğrendin
Valla canim soyle soyliiim. Benimde ara ara adet agrisi giriyor kasiklarima ayni.adet baslarken olan agri gibi ama uzun surmuyor geciyor ve beyaz sut beyazi akinti oluyor. Eger test falan yaptirmasaydim bende adet geliyor diye dusunurdum.kızlar bişey soracağım. benim bu birkaç gündür ince ince ara sıra sağ kasığım sancıyordu. biraz evvel çok sancıdı. var mı hamilelik belirtisi böyle birşey yaşayan? yoksa reglim ben geliyorum mu diyor.
bende akıntı falan yok. zaten belirti de yok başka sadece ara sıra bu kasık ağrısı bak şimdi de olduValla canim soyle soyliiim. Benimde ara ara adet agrisi giriyor kasiklarima ayni.adet baslarken olan agri gibi ama uzun surmuyor geciyor ve beyaz sut beyazi akinti oluyor. Eger test falan yaptirmasaydim bende adet geliyor diye dusunurdum.
Ayy canim dinlen biraz. İnşallah gelmez o adet :) senin yumurtlamandan ne kac gun gecti?uzandım şimdi hayda bayağı ağrı giriyor. acaba üşüttüm mü? söylemesi ayıptır gazım da var.
dinleniyorum canım sağol. yani 2 -3 kasım gibiydi. 15 gün falan geçti.Ayy canim dinlen biraz. İnşallah gelmez o adet :) senin yumurtlamandan ne kac gun gecti?
slm :)
naber cnm burdada buldum seni :).slm :)
Ayni tarihler kuzum benimde 2-3pozitifti ovulasyon testi 4 unde siliklesti. Sen yarin sabah test yapabilirsin aslinda.dinleniyorum canım sağol. yani 2 -3 kasım gibiydi. 15 gün falan geçti.
bnmde kız 3 kasım gibiydi :)dinleniyorum canım sağol. yani 2 -3 kasım gibiydi. 15 gün falan geçti.
ayyy benmde 3 kasımdıııı ve o secde duruşunuda ogün yapmıştımmmAyni tarihler kuzum benimde 2-3pozitifti ovulasyon testi 4 unde siliklesti. Sen yarin sabah test yapabilirsin aslinda.
Cumaya kadar olmazsam adet, bir kan testi yaptırırım o zaman.Ayni tarihler kuzum benimde 2-3pozitifti ovulasyon testi 4 unde siliklesti. Sen yarin sabah test yapabilirsin aslinda.
Ay hadi inşallahayyy benmde 3 kasımdıııı ve o secde duruşunuda ogün yapmıştımmm
Evet :))naber cnm burdada buldum seni :).
bnmde 22 sinde ayın adetm ama yumurtladığımı ozmn düşünüorum ama bilmiorum inş..Ay hadi inşallah
:))Evet :))
Hadi inşallah kuzum. İnşallah tutmustur :)ayyy benmde 3 kasımdıııı ve o secde duruşunuda ogün yapmıştımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?