benim de sağ kasığıma kramplar giriyor. ama ben de hiçbir hamilelik belirtisi yok. keşke hamile olsak. ben regl olmayı bekliyorum uslu uslu. test falan yaptırmadım bu ay. inşallah iyi haberlerini alırız canım.Kızlar test yaptım yine silik çizgi var, ama dünle aynı gibi ya...Birde ara ara kahverengi leke geliyor peçeteye silincedün gece sağ kasığıma baya kramplar girdi.
Şimdi sağlık ocağına gittim kan verdim, dr. çok erken davranmışsın adetin gecikmeden gelmeseydin dedi :S silik çıkıyor devamlı dedim, ozaman olabilir ama kan testinde de gecikmeden 1-2 gün sonra çıkar dedi...Neyse çıkmazsa da adet olmazsan da cuma gel dedi...bugün 3.30 gibi çıkarmış sonuç, arayıp öğreneceğim bakalım canlar hayırlısı... ama bu kahve lekeler kafamı kurcalıyor...adet yada kimyasal gebelik olabilir...
Canım akşam değerimi öğrenince, duruma göre cuma günü erkenden kendi dr uma randevu alıp gidicem. Ona göre o ne derse onu yaparım artık...Canim hayirlisi diyip beklemekten baska caremiz yok. O doktor her ihtimale karsi oyle konusmustur kuzum cunku kandan once cikmaz idrar. Kesin hamilesin. Ama onemli olan bizim icin degerlerinin guzel cikmasi ve kimyasal olmamasi. İnsallah hersey yolunda gidecek kuzum. Alinca pihtilasma icin doktorla konusmayi unutma progestan da verebilir coraspinle. Hadi insallah guzel haberini alicaz bugun
Canım adet tarihin ne zaman? ben aceleci davranıp erkenden test yaptım...Şimdi onunla uğraşıyorum, sen en güzelini yapmışsın tatlım valla...bende de hiçbir belirti yok, hatta kaç aydır yum dan sonra göğüslerime dokunamazdım, şimdi çok hafif uçlarında hassaslık başka hiçbir şey yok...benim de sağ kasığıma kramplar giriyor. ama ben de hiçbir hamilelik belirtisi yok. keşke hamile olsak. ben regl olmayı bekliyorum uslu uslu. test falan yaptırmadım bu ay. inşallah iyi haberlerini alırız canım.
canım normalde 26 gün benim döngüm. yani hesaba göre dün olmam gerekiyordu. ama bazen bir iki gün gecikebiliyor. bir de mevsimsel değişiklik olmuş olabilir diye bekliyorum sabırla.Canım adet tarihin ne zaman? ben aceleci davranıp erkenden test yaptım...Şimdi onunla uğraşıyorum, sen en güzelini yapmışsın tatlım valla...bende de hiçbir belirti yok, hatta kaç aydır yum dan sonra göğüslerime dokunamazdım, şimdi çok hafif uçlarında hassaslık başka hiçbir şey yok...
yok tatlım ben çektirmedim ama biara çektircektim dr istedi çok yerlerde yorumları okudum sadece kkda değil hiç abartılanlar kadar değilmiş 2-3dkklık bişimiş ben hissetmedim bile diyenler var girmeden 1saat önce ağrı kesicimi kas gevşeticimi ne alın yazmıştılar sanada söyledilermi onu bir sor istersen daha sonra hafif ağrı oluyormuş onun içnmiş oda.ve üstüne hamile kalanda çokmuşCanım hsg çektirdin mi?? Ben 2 sonra öekiriricem de korkuyorumm da, merak ettim??
Canımm sen hsg sonrası mı hamile kaldın??? Kafayı yedim bu hsg ile
Canımmm hayırlı olsuuunnnnhadi darısı kan sonucuna
Aaayy kiz sen de gercekten hamissindir insallah oh ohhh masallaaahhhcanım normalde 26 gün benim döngüm. yani hesaba göre dün olmam gerekiyordu. ama bazen bir iki gün gecikebiliyor. bir de mevsimsel değişiklik olmuş olabilir diye bekliyorum sabırla.
dr saçmalamış bence idrarda çıkıyorsa kanda haydihaydi çıkar boşver sen canım onlar zaten herşeye şüpheli yaklaşıp adamı sinir ederler :) kuzum stres yapma bakalım çıkacak sonucunKızlar test yaptım yine silik çizgi var, ama dünle aynı gibi ya...Birde ara ara kahverengi leke geliyor peçeteye silincedün gece sağ kasığıma baya kramplar girdi.
Şimdi sağlık ocağına gittim kan verdim, dr. çok erken davranmışsın adetin gecikmeden gelmeseydin dedi :S silik çıkıyor devamlı dedim, ozaman olabilir ama kan testinde de gecikmeden 1-2 gün sonra çıkar dedi...Neyse çıkmazsa da adet olmazsan da cuma gel dedi...bugün 3.30 gibi çıkarmış sonuç, arayıp öğreneceğim bakalım canlar hayırlısı... ama bu kahve lekeler kafamı kurcalıyor...adet yada kimyasal gebelik olabilir...
Aynen canım sende bendensin 26-27 gün döngüm...inş. hiç gelmez ve sende hamile olursun canımcanım normalde 26 gün benim döngüm. yani hesaba göre dün olmam gerekiyordu. ama bazen bir iki gün gecikebiliyor. bir de mevsimsel değişiklik olmuş olabilir diye bekliyorum sabırla.
inş. canım hakkımızda hayırlısı olsun, zaten çıkmazsa laboquick gebelik testini dava edicem manevi tazminat davası açacağım haha :))dr saçmalamış bence idrarda çıkıyorsa kanda haydihaydi çıkar boşver sen canım onlar zaten herşeye şüpheli yaklaşıp adamı sinir ederler :) kuzum stres yapma bakalım çıkacak sonucun
keşkeeeee ama bu kadar uzun süredir beklediğim ve sonuçta hep adet olduğum için yine adet olacaksın heyecan yapma boşuna diyip duruyorum kendime.Aaayy kiz sen de gercekten hamissindir insallah oh ohhh masallaaahhh
aç kız aç destekçinim bizide şahit yaz :) ooooooo iyi tazminat alırsın çocuğun üniversite bitene kadar bütün masrafları hazır :)))inş. canım hakkımızda hayırlısı olsun, zaten çıkmazsa laboquick gebelik testini dava edicem manevi tazminat davası açacağım haha :))
inş. canım hakkımızda hayırlısı olsun, zaten çıkmazsa laboquick gebelik testini dava edicem manevi tazminat davası açacağım haha :))
İyi düşün iyi olsun inşaAllah. Rabbim hayırlı güzel haberler aldırsınİşte umutlanmayayım diye mi öyle söyledi anlamadım canım ya...Hani sizle de paylaşıyorum ki testleri bakın diye, bundan önce kaç aydır test yapıyorum hep tek çizgi oluyordu. Bakalım canım ya bugün net bi öğreneyim olmadı cuma günü burda özel dr uma giderim. Dua et canım hakkımızda hayırlısı olsun inş...
Bu ay belirtisiz hamileler ayi valla bakkeşkeeeee ama bu kadar uzun süredir beklediğim ve sonuçta hep adet olduğum için yine adet olacaksın heyecan yapma boşuna diyip duruyorum kendime.
Canım inş seninde çıkacak inş ya. hayırlısı olsun..kızlar dün annemle gezmeye çıktık çarşıya ben tabi 10 dkkida bir bi yere oturmaya çalışıyorum yoruluyorum resmen bacaklarım ağırıyor baygın baygın bakıyorum etrafa bana demezmi kız sen yinemi hamilesin yoksa ? ben şok oldum yooooo ne alakası var anne hastayım ondan dedim.aynı geçenki gibisin dedi bilmiorum ümitlendirdi beni oda :)
Tamam canım valla burda konu açarım allah korusun silik çizgi mağdurları diyeaç kız aç destekçinim bizide şahit yaz :) ooooooo iyi tazminat alırsın çocuğun üniversite bitene kadar bütün masrafları hazır :)))
İnşallah canım.Aynen canım sende bendensin 26-27 gün döngüm...inş. hiç gelmez ve sende hamile olursun canım
biz zaten ikiz kardeş gibi 5 aydır bi belirti yaşıyorum enteresan hop buraya yazıyorumBu ay belirtisiz hamileler ayi valla bakEylemeylemce ve @triton-x De bu ay umitsizdiler hooopp bi bakiyosun hamilesin neden olmasin ki
İnşallah en büyük belirti belirti olmaması diyelim o zamanBu ay belirtisiz hamileler ayi valla bakEylemeylemce ve @triton-x De bu ay umitsizdiler hooopp bi bakiyosun hamilesin neden olmasin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?