Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
benim de sağ kasığıma kramplar giriyor. ama ben de hiçbir hamilelik belirtisi yok. keşke hamile olsak. ben regl olmayı bekliyorum uslu uslu. test falan yaptırmadım bu ay. inşallah iyi haberlerini alırız canım.

Canım akşam değerimi öğrenince, duruma göre cuma günü erkenden kendi dr uma randevu alıp gidicem. Ona göre o ne derse onu yaparım artık...

benim de sağ kasığıma kramplar giriyor. ama ben de hiçbir hamilelik belirtisi yok. keşke hamile olsak. ben regl olmayı bekliyorum uslu uslu. test falan yaptırmadım bu ay. inşallah iyi haberlerini alırız canım.
Canım adet tarihin ne zaman? ben aceleci davranıp erkenden test yaptım...Şimdi onunla uğraşıyorum, sen en güzelini yapmışsın tatlım valla...bende de hiçbir belirti yok, hatta kaç aydır yum dan sonra göğüslerime dokunamazdım, şimdi çok hafif uçlarında hassaslık başka hiçbir şey yok...

canım normalde 26 gün benim döngüm. yani hesaba göre dün olmam gerekiyordu. ama bazen bir iki gün gecikebiliyor. bir de mevsimsel değişiklik olmuş olabilir diye bekliyorum sabırla.

Canım hsg çektirdin mi?? Ben 2 sonra öekiriricem de korkuyorumm da, merak ettim??

Canımm sen hsg sonrası mı hamile kaldın??? Kafayı yedim bu hsg ile

Canımmm hayırlı olsuuunnnn hadi darısı kan sonucuna
yok tatlım ben çektirmedim ama biara çektircektim dr istedi çok yerlerde yorumları okudum sadece kkda değil hiç abartılanlar kadar değilmiş 2-3dkklık bişimiş ben hissetmedim bile diyenler var girmeden 1saat önce ağrı kesicimi kas gevşeticimi ne alın yazmıştılar sanada söyledilermi onu bir sor istersen daha sonra hafif ağrı oluyormuş onun içnmiş oda.ve üstüne hamile kalanda çokmuş 1 sene oldumu canım senin

dr saçmalamış bence idrarda çıkıyorsa kanda haydihaydi çıkar boşver sen canım onlar zaten herşeye şüpheli yaklaşıp adamı sinir ederler :) kuzum stres yapma bakalım çıkacak sonucun

dr saçmalamış bence idrarda çıkıyorsa kanda haydihaydi çıkar boşver sen canım onlar zaten herşeye şüpheli yaklaşıp adamı sinir ederler :) kuzum stres yapma bakalım çıkacak sonucun
inş. canım hakkımızda hayırlısı olsun, zaten çıkmazsa laboquick gebelik testini dava edicem manevi tazminat davası açacağım haha :))

kızlar dün annemle gezmeye çıktık çarşıya ben tabi 10 dkkida bir bi yere oturmaya çalışıyorum yoruluyorum resmen bacaklarım ağırıyor baygın baygın bakıyorum etrafa bana demezmi kız sen yinemi hamilesin yoksa ? ben şok oldum yooooo ne alakası var anne hastayım ondan dedim.aynı geçenki gibisin dedi bilmiorum ümitlendirdi beni oda :)

inş. canım hakkımızda hayırlısı olsun, zaten çıkmazsa laboquick gebelik testini dava edicem manevi tazminat davası açacağım haha :))
aç kız aç destekçinim bizide şahit yaz :) ooooooo iyi tazminat alırsın çocuğun üniversite bitene kadar bütün masrafları hazır :)))

İyi düşün iyi olsun inşaAllah. Rabbim hayırlı güzel haberler aldırsın

keşkeeeee ama bu kadar uzun süredir beklediğim ve sonuçta hep adet olduğum için yine adet olacaksın heyecan yapma boşuna diyip duruyorum kendime.
Bu ay belirtisiz hamileler ayi valla bak Eylemeylemce ve @triton-x De bu ay umitsizdiler hooopp bi bakiyosun hamilesin neden olmasin ki

Canım inş seninde çıkacak inş ya. hayırlısı olsun..

Bu ay belirtisiz hamileler ayi valla bak Eylemeylemce ve @triton-x De bu ay umitsizdiler hooopp bi bakiyosun hamilesin neden olmasin ki
biz zaten ikiz kardeş gibi 5 aydır bi belirti yaşıyorum enteresan hop buraya yazıyorum Eylemeylemce yazmış aynısını :) günlerimiz yumurtla tarihleriimz hep aynıydı. Gerçekten allahın işi gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…