Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Csnim srnin sat ne zamandi? Benim 21 ekim :) bizim bebecikler ayni zamanda dogacak sanirim hayirlisiyla gebeliklerimiz devam ederse :) casun kuzum sen ne zaman test yapacaksin? Sendende umutluyum.

Csnim srnin sat ne zamandi? Benim 21 ekim :) bizim bebecikler ayni zamanda dogacak sanirim hayirlisiyla gebeliklerimiz devam ederse :) casun kuzum sen ne zaman test yapacaksin? Sendende umutluyum.
canım ben bekliim ya kalbim dayanmaz şimdi negatiflere 14.gün yapayım daha garanti cuma günü yani

Canım benimki 23 ekim, bugün daha 26. günümdeyim bakalım ya...ben daha heves etmiyorum şu kan sonucunu görmeden inanamıcam sanırım canım

Merhabalar :)
BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..

BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..
Canim belirti olmamasi buyuk bir belirti :) senin bat 1 araliksa yumurtan daha yeni catlamis olmali.yada catlamak uzeredir, yumurta catlayinca agri oluyor ya o olabilir mi? İnşallah hamilesindir.

yumurtlama döneminde olabiliyor canım böyle ağrılar sanırım ondan bugünleri güzel değerlendir

Vodafone reklami var ya Beyaz oynuyor reklamda. Ayy diyor ya BEN ŞOK,BEN MANŞET ayy kafayi yedim surekli ayni seyi soyluyorum :)
bende şok bende delirdik kuzum delirdik akıl sağlığı kalmadı bnde kendi kendime konuşuyorum hesap falan yapıyorum arada oooohoooo neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…