- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Csnim srnin sat ne zamandi? Benim 21 ekim :) bizim bebecikler ayni zamanda dogacak sanirim hayirlisiyla gebeliklerimiz devam ederse :)biz zaten ikiz kardeş gibi 5 aydır bi belirti yaşıyorum enteresan hop buraya yazıyorumEylemeylemce yazmış aynısını :) günlerimiz yumurtla tarihleriimz hep aynıydı. Gerçekten allahın işi gerçekten...
sağol canım :) bakalım anne teşhisi koydu hemen :)Canım inş seninde çıkacak inş ya. hayırlısı olsun..
emsal dava olur seninki bende arkandan açarım bitane :) işin espirisi tabi canım inşallah gerçek pozitif o :)Tamam canım valla burda konu açarım allah korusun silik çizgi mağdurları diye
Ayyy 9 kasimda yazmisim :) belirti yok diye diye bir hal olmuşum :)Günaydın kızlar,
Gögüs hassasiyeti yok, kasık ağrısı ve batma yok, akıntı yok, halsizlik yok, iştahta değişme yok. Bata daha çok var ve kafam çok rahat :)
canım ben bekliim ya kalbim dayanmaz şimdi negatiflereCsnim srnin sat ne zamandi? Benim 21 ekim :) bizim bebecikler ayni zamanda dogacak sanirim hayirlisiyla gebeliklerimiz devam ederse :)casun kuzum sen ne zaman test yapacaksin? Sendende umutluyum.
benim satta 22 ekimdi ah ben de sizin gibi iyi haberler verebilsem keşke.Csnim srnin sat ne zamandi? Benim 21 ekim :) bizim bebecikler ayni zamanda dogacak sanirim hayirlisiyla gebeliklerimiz devam ederse :)casun kuzum sen ne zaman test yapacaksin? Sendende umutluyum.
Tamam cnm icin nasil rahat edecekse oyle yap. İnşallah guzel haberler alicaz senden de. Bende persembe tekrar kan vericem cumarteside doktora randevu aldim.canım ben bekliim ya kalbim dayanmaz şimdi negatiflere14.gün yapayım daha garanti cuma günü yani
Ayyy canim benim inşallah inşallah. Allahim nasip etsin.benim satta 22 ekimdi ah ben de sizin gibi iyi haberler verebilsem keşke.
hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle dönersin dr. dan :)Tamam cnm icin nasil rahat edecekse oyle yap. İnşallah guzel haberler alicaz senden de. Bende persembe tekrar kan vericem cumarteside doktora randevu aldim.
Canım benimki 23 ekim, bugün daha 26. günümdeyim bakalım ya...ben daha heves etmiyorum şu kan sonucunu görmeden inanamıcam sanırım canımCsnim srnin sat ne zamandi? Benim 21 ekim :) bizim bebecikler ayni zamanda dogacak sanirim hayirlisiyla gebeliklerimiz devam ederse :)casun kuzum sen ne zaman test yapacaksin? Sendende umutluyum.
inş açmayalım canım dava falan :)sağol canım :) bakalım anne teşhisi koydu hemen :)
emsal dava olur seninki bende arkandan açarım bitane :) işin espirisi tabi canım inşallah gerçek pozitif o :)
hadi inş güzel haberlerle dön canım :)Tamam cnm icin nasil rahat edecekse oyle yap. İnşallah guzel haberler alicaz senden de. Bende persembe tekrar kan vericem cumarteside doktora randevu aldim.
Amin.Ayyy canim benim inşallah inşallah. Allahim nasip etsin.
Haklisin canim. İnşallah guzel cikacak, bol bol dua edelim, hayirlisi ne ise Rabbim onu nasip etsin sana inşallah.Canım benimki 23 ekim, bugün daha 26. günümdeyim bakalım ya...ben daha heves etmiyorum şu kan sonucunu görmeden inanamıcam sanırım canım
Canim belirti olmamasi buyuk bir belirti :) senin bat 1 araliksa yumurtan daha yeni catlamis olmali.yada catlamak uzeredir, yumurta catlayinca agri oluyor ya o olabilir mi? İnşallah hamilesindir.Merhabalar :)
BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..
yumurtlama döneminde olabiliyor canım böyle ağrılar sanırım ondan bugünleri güzel değerlendirMerhabalar :)
BAT 1 aralık. Bu ay ilk denememiz diyebilirim. :) Şimdilik herhangi bir belirti yok. Sadece dün ilişkiden sonra müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım.. Sebebini bilmiyorum..
Vodafone reklami var ya Beyaz oynuyor reklamda. Ayy diyor ya BEN ŞOK,BEN MANŞET ayy kafayi yedim surekli ayni seyi soyluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?