netten hormon sonucları cıkmıyor bazen kuzum direkt arasan olmaz mı?kızlar sağlık ocağının tahlil sonuçlarını netten öğenebiliyormuyuz? ben bulamadım da bileniniz var mı acaba?
Canım allah razı olsun ya inan kardeşim gibisin...Olumsuzsa da biraz ağlıcam ama dokunmaycaksınız bana :) sonra geçerCanim kalpten cok iyi anliyorum seni, yaninda olsaydimda sarilip beraber bekleseydik. Allahim ey buyuk Allah'ım yardim etsin inşallah.
canım ya sağol napayım dert ortağımsın burda :)çok tatlısın
canım arayacağım son 12 dk sabrediyorum şimdi bi daha lavaboya gideyim geleyim, elim ayağım buz kesti, kalbim pırpır...netten hormon sonucları cıkmıyor bazen kuzum direkt arasan olmaz mı?
Kiz koltuk tepelerindeyim heyecandan... Ne yapacagimi sasirdim. Hadi bismillahirahmanirrahim...Canım allah razı olsun ya inan kardeşim gibisin...Olumsuzsa da biraz ağlıcam ama dokunmaycaksınız bana :) sonra geçer
cıkmıştır artık kuzum ara bence otur biyere öyle ara tansiyonun düşmesincanım arayacağım son 12 dk sabrediyorum şimdi bi daha lavaboya gideyim geleyim, elim ayağım buz kesti, kalbim pırpır...
doktora savunmasında bu kadar olmuştum en son
canımsıncanım ya sağol napayım dert ortağımsın burda :)
sen de in bakiim ordan ne işin var aaaa hamiile hamileKiz koltuk tepelerindeyim heyecandan... Ne yapacagimi sasirdim. Hadi bismillahirahmanirrahim...
doktora mı ay ben de savunmaya girecem yakında. bak başka ortak noktalarımız da varmışcanım arayacağım son 12 dk sabrediyorum şimdi bi daha lavaboya gideyim geleyim, elim ayağım buz kesti, kalbim pırpır...
ayyy çok heycanlandım yaa sanki kendi sonucumu bekliyorum o derece heycan yaptım :))canım arayacağım son 12 dk sabrediyorum şimdi bi daha lavaboya gideyim geleyim, elim ayağım buz kesti, kalbim pırpır...
Amin.Ayy duygu patlamasi yasiyorum resmen, zaten cok hassasim, Allahim umutla, hasretle bekleyen herkese guzel evlatlar versin.
Bende bu ay ilk denemem heyecanliyim daha 2 hafta var adetime kesinlikle cikmaz idrar testinde ama 1 hafta sonra yapicam sanirim dayanamamevet yaptım kaç gündür hep çok silik çift çizgi çıktığı için şüphelendim ve kan testi verdim. Bakalım hayırlısı, estarfurullah ne kusuru
canım benim geçmesini bekleyelim madem. hayırlısı olsun. daha bişey bitmiş değil. eğer öyleyse de o testlerden yapma kuzum. ama inşallah yanlıştır sonuç..kızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi yailaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
boşuna umut ettim o kadar demekki...
Az once 1 yerde okudum bir gun sonra bile kan degeri cok yuksele biliyormus bende iki gun sonra tekrar yapkızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi yailaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
cnm daha erken üzülme adetin geçmemişkikızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi yailaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?