Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım arayacağım son 12 dk sabrediyorum şimdi bi daha lavaboya gideyim geleyim, elim ayağım buz kesti, kalbim pırpır...
doktora savunmasında bu kadar olmuştum en son
doktora mı ay ben de savunmaya girecem yakında. bak başka ortak noktalarımız da varmış

kızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi ya ilaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
boşuna umut ettim o kadar demekki...

evet yaptım kaç gündür hep çok silik çift çizgi çıktığı için şüphelendim ve kan testi verdim. Bakalım hayırlısı, estarfurullah ne kusuru
Bende bu ay ilk denemem heyecanliyim daha 2 hafta var adetime kesinlikle cikmaz idrar testinde ama 1 hafta sonra yapicam sanirim dayanamam

hepinizden allah razı olsun canlarım benimle beklediniz ama yok birşey baksanıza...sağlık ocağındaki kanlar devlet hastanesine gönderiliyor sanırım. heralde güvenilirdir test

canım benim geçmesini bekleyelim madem. hayırlısı olsun. daha bişey bitmiş değil. eğer öyleyse de o testlerden yapma kuzum. ama inşallah yanlıştır sonuç..

Az once 1 yerde okudum bir gun sonra bile kan degeri cok yuksele biliyormus bende iki gun sonra tekrar yap

cnm daha erken üzülme adetin geçmemişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…