- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Yapmayacağım o testleden canım, ama forumda birkaç konuda okudum onlar en erken o testlerde öğrenmişler hamileliği...ama birdaha güvenmem canım zaten gecikmeden de test yapmam...2-3 kasım yumurtlama günümdü...bugün yarın adet olmam lazım bakalımcanım benim geçmesini bekleyelim madem. hayırlısı olsun. daha bişey bitmiş değil. eğer öyleyse de o testlerden yapma kuzum. ama inşallah yanlıştır sonuç..
Nasil olabilir 3 tane test pozitif cikti. Hepsi mi yanlisti? Baska bir test al eczaneden canim. Bitmis degil hicbir sey, uzulme demicem biliyorum neler hissettigini. Hayirlisi herseyin.kızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi yailaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
boşuna umut ettim o kadar demekki...
umudum yok canım ya umut etmicem üzülüyorum sonra...Az once 1 yerde okudum bir gun sonra bile kan degeri cok yuksele biliyormus bende iki gun sonra tekrar yap
nebileyim kanda daha çabuk çıkıyor diyorlar, idrar geç çıkıyor diyorlar oyüzden %95 bu sonuç doğrudur...cnm daha erken üzülme adetin geçmemişki
bilmiyorum canım ahh anlam verebilsem birşeylere...toplantıya kadar toparlayım kendii bari...daha test yapmam adet gelmezse direk dr a giderim canım...Nasil olabilir 3 tane test pozitif cikti. Hepsi mi yanlisti? Baska bir test al eczaneden canim. Bitmis degil hicbir sey, uzulme demicem biliyorum neler hissettigini. Hayirlisi herseyin.
Tamam canim. Toparla kendini, bizde cok heveslendirdik ama bizde cok hevesliydik guzel haber icin canim. Hakkini helal et duygularini yukselttik. Adeti bekleyelim. İnşallah nazlaniyordur sizin sipa...bilmiyorum canım ahh anlam verebilsem birşeylere...toplantıya kadar toparlayım kendii bari...daha test yapmam adet gelmezse direk dr a giderim canım...
Sakın umudunu kaybetme canım bi yanlislik olmuştur belki 2 gun sonrs tekrar baktır ve sakin üzme bırakma kendininebileyim kanda daha çabuk çıkıyor diyorlar, idrar geç çıkıyor diyorlar oyüzden %95 bu sonuç doğrudur...
yok canım olurmu öyle şey, paylaşıyorum sizlerle mutluluğu da üzüntüyü de...helal olsun olurmu öyle şey...ahh küçücük bir umuttu işte...ama alıştım artık...sağlıklı olsunda çalışmalara devam yapacak bişey yok...Tamam canim. Toparla kendini, bizde cok heveslendirdik ama bizde cok hevesliydik guzel haber icin canim. Hakkini helal et duygularini yukselttik. Adeti bekleyelim. İnşallah nazlaniyordur sizin sipa...
canını sıkma. hayırlısı ile gelecek bebişlerimiz. adet olmazsan cuma yaptır bir daha olmaz mı?kızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi yailaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
tamam canım alıştım artık geçer zaten bu ay zor du olsa mucize olacaktı...yumurtlama günlerinden önce ilişki olmuştu bir daha olmamıştı...hayırlısı artıkSakın umudunu kaybetme canım bi yanlislik olmuştur belki 2 gun sonrs tekrar baktır ve sakin üzme bırakma kendini
zaten tabi olmazsam direk dr uma giderim hemen canımcanını sıkma. hayırlısı ile gelecek bebişlerimiz. adet olmazsan cuma yaptır bir daha olmaz mı?
işte çarşamba perşembe bekle bak bende öyle yapıyorum. baktık adet olmadık beraber yaparız test. nolur üzme tatlı canını.Yapmayacağım o testleden canım, ama forumda birkaç konuda okudum onlar en erken o testlerde öğrenmişler hamileliği...ama birdaha güvenmem canım zaten gecikmeden de test yapmam...2-3 kasım yumurtlama günümdü...bugün yarın adet olmam lazım bakalım
İçten içe küsme hayata, umutsuzluğa kapılma, olmayacak, yine olmadı cumlelerinden uzak tut kalbini. Herşey güzel olacak inşallah.yok canım olurmu öyle şey, paylaşıyorum sizlerle mutluluğu da üzüntüyü de...helal olsun olurmu öyle şey...ahh küçücük bir umuttu işte...ama alıştım artık...sağlıklı olsunda çalışmalara devam yapacak bişey yok...
kızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi yailaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
bi kere benimde tam 10 gün gecikmişti şok olmuştum. o yüzden artık gecikmelere aldırmıyorum. stres olmamak gerek her şekilde.Canım dur bakalım, kırmızılar yoksa umut var demektir. Bir kaç gün daha bekleyelim, boşuna kendini üzmeki bebiş içerideyse o da stres olmasın
Benzer bir durumu ben de yaşadığım için idrar testlerine hiç inanamıyorum. pis testler
Tamam canım zaten olurum ben çok bekletmez adet heralde...işte çarşamba perşembe bekle bak bende öyle yapıyorum. baktık adet olmadık beraber yaparız test. nolur üzme tatlı canını.
tamam canım deneyeceğim, 8 gündür eşimle de görüşememiştik, biraz onun özlemi vardı...bu haber iyi gelecekti bana vardır ama allahın bir bildiği...inş güzel olacak tatlım inş..İçten içe küsme hayata, umutsuzluğa kapılma, olmayacak, yine olmadı cumlelerinden uzak tut kalbini. Herşey güzel olacak inşallah.
Canım gelir zaten adet bekletmez sağolsun bakalım bekleyeceğiz...olsaydı çıkardı be kuzu umut etmeyeceğim ben sonunda üzülüyorum çünküCanım dur bakalım, kırmızılar yoksa umut var demektir. Bir kaç gün daha bekleyelim, boşuna kendini üzmeki bebiş içerideyse o da stres olmasın
Benzer bir durumu ben de yaşadığım için idrar testlerine hiç inanamıyorum. pis testler
az da olsa yükselme olmuş olma ihtimali var fakat aynı yerde mi yaptırdın tahlili bu da önemli. iki gün sonra tekrarlamanı öneririm. hayırlısı.mrb
normalde adetim 28 günde düzenli olmakta.eylül 16 sinda adet gördüm.ekim ayında düğünüm olacağı için geciktirici hap kullandım ve ekim 25 inde hasta oldum.2 haftadır devam eden sürekli mide bulantım,baş dönmem,sürekli uyku hali yorgunluk fazla yemek yeme isteği var.hiç yemediğim şeyleri bile canım istiyor.dün itibariyle koku hassaiyeti başladı.adet olacakmışım gibi karın şişliği var ancak bir türlü olmadı.12 kasımda gebelik için kan tahlili yaptırdım sonuç 0.05 çıktı.16 kasım da tekrar yapıldı ve sonuç 1.62 çıktı.antibiyotik kullanıyorum.hamile olma ihtimalim olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?