Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım benim geçmesini bekleyelim madem. hayırlısı olsun. daha bişey bitmiş değil. eğer öyleyse de o testlerden yapma kuzum. ama inşallah yanlıştır sonuç..
Yapmayacağım o testleden canım, ama forumda birkaç konuda okudum onlar en erken o testlerde öğrenmişler hamileliği...ama birdaha güvenmem canım zaten gecikmeden de test yapmam...2-3 kasım yumurtlama günümdü...bugün yarın adet olmam lazım bakalım

Nasil olabilir 3 tane test pozitif cikti. Hepsi mi yanlisti? Baska bir test al eczaneden canim. Bitmis degil hicbir sey, uzulme demicem biliyorum neler hissettigini. Hayirlisi herseyin.

Nasil olabilir 3 tane test pozitif cikti. Hepsi mi yanlisti? Baska bir test al eczaneden canim. Bitmis degil hicbir sey, uzulme demicem biliyorum neler hissettigini. Hayirlisi herseyin.
bilmiyorum canım ahh anlam verebilsem birşeylere...toplantıya kadar toparlayım kendii bari...daha test yapmam adet gelmezse direk dr a giderim canım...

bilmiyorum canım ahh anlam verebilsem birşeylere...toplantıya kadar toparlayım kendii bari...daha test yapmam adet gelmezse direk dr a giderim canım...
Tamam canim. Toparla kendini, bizde cok heveslendirdik ama bizde cok hevesliydik guzel haber icin canim. Hakkini helal et duygularini yukselttik. Adeti bekleyelim. İnşallah nazlaniyordur sizin sipa...

Tamam canim. Toparla kendini, bizde cok heveslendirdik ama bizde cok hevesliydik guzel haber icin canim. Hakkini helal et duygularini yukselttik. Adeti bekleyelim. İnşallah nazlaniyordur sizin sipa...
yok canım olurmu öyle şey, paylaşıyorum sizlerle mutluluğu da üzüntüyü de...helal olsun olurmu öyle şey...ahh küçücük bir umuttu işte...ama alıştım artık...sağlıklı olsunda çalışmalara devam yapacak bişey yok...

canını sıkma. hayırlısı ile gelecek bebişlerimiz. adet olmazsan cuma yaptır bir daha olmaz mı?

işte çarşamba perşembe bekle bak bende öyle yapıyorum. baktık adet olmadık beraber yaparız test. nolur üzme tatlı canını.

İçten içe küsme hayata, umutsuzluğa kapılma, olmayacak, yine olmadı cumlelerinden uzak tut kalbini. Herşey güzel olacak inşallah.

Canım dur bakalım, kırmızılar yoksa umut var demektir. Bir kaç gün daha bekleyelim, boşuna kendini üzmeki bebiş içerideyse o da stres olmasın
Benzer bir durumu ben de yaşadığım için idrar testlerine hiç inanamıyorum. pis testler

mrb
normalde adetim 28 günde düzenli olmakta.eylül 16 sinda adet gördüm.ekim ayında düğünüm olacağı için geciktirici hap kullandım ve ekim 25 inde hasta oldum.2 haftadır devam eden sürekli mide bulantım,baş dönmem,sürekli uyku hali yorgunluk fazla yemek yeme isteği var.hiç yemediğim şeyleri bile canım istiyor.dün itibariyle koku hassaiyeti başladı.adet olacakmışım gibi karın şişliği var ancak bir türlü olmadı.12 kasımda gebelik için kan tahlili yaptırdım sonuç 0.05 çıktı.16 kasım da tekrar yapıldı ve sonuç 1.62 çıktı.antibiyotik kullanıyorum.hamile olma ihtimalim olabilirmi?

Son düzenleme:
bi kere benimde tam 10 gün gecikmişti şok olmuştum. o yüzden artık gecikmelere aldırmıyorum. stres olmamak gerek her şekilde.

işte çarşamba perşembe bekle bak bende öyle yapıyorum. baktık adet olmadık beraber yaparız test. nolur üzme tatlı canını.
Tamam canım zaten olurum ben çok bekletmez adet heralde...
İçten içe küsme hayata, umutsuzluğa kapılma, olmayacak, yine olmadı cumlelerinden uzak tut kalbini. Herşey güzel olacak inşallah.
tamam canım deneyeceğim, 8 gündür eşimle de görüşememiştik, biraz onun özlemi vardı...bu haber iyi gelecekti bana vardır ama allahın bir bildiği...inş güzel olacak tatlım inş..

Canım gelir zaten adet bekletmez sağolsun bakalım bekleyeceğiz...olsaydı çıkardı be kuzu umut etmeyeceğim ben sonunda üzülüyorum çünkü

az da olsa yükselme olmuş olma ihtimali var fakat aynı yerde mi yaptırdın tahlili bu da önemli. iki gün sonra tekrarlamanı öneririm. hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…