Benimde bu ay 2 gun boyle cikmisti canim. Bence bugun ara verip yarin birlikte ol. Yarinda testi tekrarla. Siliklesince yumurtanin catladigini ve 24 saat spermi beklemek icin canli kalacagini anliyoruz. Yarin tekrar birliktelik olur.kızlar azönce yaptığım ovu testiEki Görüntüle 1691750
tamam canımcım çok sağolBenimde bu ay 2 gun boyle cikmisti canim. Bence bugun ara verip yarin birlikte ol. Yarinda testi tekrarla. Siliklesince yumurtanin catladigini ve 24 saat spermi beklemek icin canli kalacagini anliyoruz. Yarin tekrar birliktelik olur.
dün adetin 14. günüydü canım dünle bugün
Canım üzme kendini belli mi olur bak hemşire nin dediği gibidir belki rahatla birazkızlar 0.100 çıkmış ya :'( adetiniz geçmiş miydi dedi, hayır dedim. Ozaman 1-2 gün bekleyip bir daha yaptırın dedi. Bu yanlış çıkmış olabilir dedi...buradaki ölçümlerde en az 2-3 gün gecikme de yanıt alabiliyoruz dedi anlamadım bu işi yailaç kullanımına dikkat edin dedi hemşire...
boşuna umut ettim o kadar demekki...
doktor dozunu ayarlıyo canım ben diodum dozunu biraz arttıralım die ama müsade etmedi doktorum çok fazla yumurtan oluşur fazla olmasıda iyi değil dedi
Bat lar aynı sanırım benimde 2 hafta var ve günler geçmiyorBende bu ay ilk denemem heyecanliyim daha 2 hafta var adetime kesinlikle cikmaz idrar testinde ama 1 hafta sonra yapicam sanirim dayanamam
1 aralık bat ama bende belirti filan yokkkBat lar aynı sanırım benimde 2 hafta var ve günler geçmiyor
Benimde 29 kasım çok erken belirti için ama belirti arayinca beyin oyun oynuyor rahat ol biraz haftaya bende test yapmaya baslicam1 aralık bat ama bende belirti filan yokkk
Benimde 29 kasım çok erken belirti için ama belirti arayinca beyin oyun oynuyor rahat ol biraz haftaya bende test yapmaya baslicam
Yok canim bugun yaptirmadim. Persembe gunu yaptiricam. Cumarteside doktora randevu aldim. Canim cok saol dusundugun icin. Stres yapmamak icin en guzeli persembe yaptirayim dedim iyice artmis olur hersey yolundaysa.Eylemeylemce canım yeniledin mi testi ? Bugün hep aklımda sen vardin.
@triton-x canım üzme kendini rabbim hayırlısıyla nasip edecek bizlere de inşallah... başta insan yıkılıyor ama zaman insana herseyi unutturuyor. Başıma gelse naparim dediğin şeylere bile zamanla alisiyorsun. Şükür saglikliyiz eşimiz yanimizda... rabbim dualarimizi kabul eder insallah
Bende seni takip ederim yoktan belirti yaratirizTakip edicem o zaman seniBanada yol göstermiş olursun 2 gün var aramızda
Uffff canım ya sakinleş önce. Mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler oldu demekki. Üzülme canım vardır bundada bir hayır.kızlar şuan acayip sinirli öfkeli ve baş ağrısı içindeyim resmen başım çatlıyor
1saat önce kahverengi kan geldi tuvalete gittim arkasındanda kırmızılar geldi acayip sinirlerim bozuk resmen benimle dalga geçti bugün gecikmenin 4.günü belki inanmayacaksınız ama ben %90 hamileyim diyordum çünkü tam regl günü başlayan 3gün kahve lekelenmem oldu ateşim hep 36.8üstü uykulu hal şişkinlik göğüs hassasiyeti sık idrar ayakta duramama hepsi vardı ve ben eminim tutunamadı sanırım gripli olmamdan kaynaklı dün akşam resmen ateşim vardı ve içim tittriyordu ılık duş aldım yattım ama demekki etkilendi olmadı olmadı dalga geçti resmenolmayacaktıysa normal zamanda regl olsaydım iye umutlandırdı ki
canım şimdi birsürü iş yüklediler üstüme toplantıdaydım. Bunun üstüne tuz biber oldu, çalışan var nasıl olsa yükleyin de yükleyin valla moralmen çöktüm ya...@triton-x canım üzülme daha adet gelmedi bak hem 3 tane testte yanlış değildir yaa
Canım şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki...manevi olarak çökmüş durumdayım...Odaya birileri gelmeyecek olsa oturup ağlayacağım. Benim daha adet gelmedi, sökülse de kurtulsam...ne diyim vardır bunda da bir hayır...kızlar şuan acayip sinirli öfkeli ve baş ağrısı içindeyim resmen başım çatlıyor
1saat önce kahverengi kan geldi tuvalete gittim arkasındanda kırmızılar geldi acayip sinirlerim bozuk resmen benimle dalga geçti bugün gecikmenin 4.günü belki inanmayacaksınız ama ben %90 hamileyim diyordum çünkü tam regl günü başlayan 3gün kahve lekelenmem oldu ateşim hep 36.8üstü uykulu hal şişkinlik göğüs hassasiyeti sık idrar ayakta duramama hepsi vardı ve ben eminim tutunamadı sanırım gripli olmamdan kaynaklı dün akşam resmen ateşim vardı ve içim tittriyordu ılık duş aldım yattım ama demekki etkilendi olmadı olmadı dalga geçti resmenolmayacaktıysa normal zamanda regl olsaydım iye umutlandırdı ki
allah razı olsun canım, zaten neyi çok istesem hep böyle tırnaklarımla kazırım...zar zor olurum...istemediğim şeylerde hemen olur...şuan çok canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...Eylemeylemce canım yeniledin mi testi ? Bugün hep aklımda sen vardin.
@triton-x canım üzme kendini rabbim hayırlısıyla nasip edecek bizlere de inşallah... başta insan yıkılıyor ama zaman insana herseyi unutturuyor. Başıma gelse naparim dediğin şeylere bile zamanla alisiyorsun. Şükür saglikliyiz eşimiz yanimizda... rabbim dualarimizi kabul eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?