Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Benimde bu ay 2 gun boyle cikmisti canim. Bence bugun ara verip yarin birlikte ol. Yarinda testi tekrarla. Siliklesince yumurtanin catladigini ve 24 saat spermi beklemek icin canli kalacagini anliyoruz. Yarin tekrar birliktelik olur.
tamam canımcım çok sağol

Canım üzme kendini belli mi olur bak hemşire nin dediği gibidir belki rahatla biraz

Eylemeylemce canım yeniledin mi testi ? Bugün hep aklımda sen vardin.
@triton-x canım üzme kendini rabbim hayırlısıyla nasip edecek bizlere de inşallah... başta insan yıkılıyor ama zaman insana herseyi unutturuyor. Başıma gelse naparim dediğin şeylere bile zamanla alisiyorsun. Şükür saglikliyiz eşimiz yanimizda... rabbim dualarimizi kabul eder insallah

Yok canim bugun yaptirmadim. Persembe gunu yaptiricam. Cumarteside doktora randevu aldim. Canim cok saol dusundugun icin. Stres yapmamak icin en guzeli persembe yaptirayim dedim iyice artmis olur hersey yolundaysa.

kızlar şuan acayip sinirli öfkeli ve baş ağrısı içindeyim resmen başım çatlıyor
1saat önce kahverengi kan geldi tuvalete gittim arkasındanda kırmızılar geldi acayip sinirlerim bozuk resmen benimle dalga geçti bugün gecikmenin 4.günü belki inanmayacaksınız ama ben %90 hamileyim diyordum çünkü tam regl günü başlayan 3gün kahve lekelenmem oldu ateşim hep 36.8üstü uykulu hal şişkinlik göğüs hassasiyeti sık idrar ayakta duramama hepsi vardı ve ben eminim tutunamadı sanırım gripli olmamdan kaynaklı dün akşam resmen ateşim vardı ve içim tittriyordu ılık duş aldım yattım ama demekki etkilendi olmadı olmadı dalga geçti resmen olmayacaktıysa normal zamanda regl olsaydım iye umutlandırdı ki

Uffff canım ya sakinleş önce. Mutlaka yolunda gitmeyen bişeyler oldu demekki. Üzülme canım vardır bundada bir hayır.

Canım şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki...manevi olarak çökmüş durumdayım...Odaya birileri gelmeyecek olsa oturup ağlayacağım. Benim daha adet gelmedi, sökülse de kurtulsam...ne diyim vardır bunda da bir hayır...

allah razı olsun canım, zaten neyi çok istesem hep böyle tırnaklarımla kazırım...zar zor olurum...istemediğim şeylerde hemen olur...şuan çok canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…