ben de öğretim görevlisiyim canım. umarım bana da yardımcı doçent kadrosu çıkar bitirince.Canım ne güzel öğretmen olup doktora yapan çok az var...ben araştırma görevlisiydim. Doktoramı bitireli 1 yıl oldu, şuan yardımcı doçentim.
Seni o kadar iyi anlıyorumki, heranın sıkıntı stresle geçiyor tahmin ediyorum...rabbim feraha çıkarsın inş seni canımBebeği GÖRDÜ bilmiyorum keşke bir mucize olsa yada kendiliğinden düşse çünkü bu bekleyiş gerçekten çok stresli bekleyeceğim
Çıkar canım neden çıkmasın, ben 1 sene bekledim. Çok şükür çıktı...ben de öğretim görevlisiyim canım. umarım bana da yardımcı doçent kadrosu çıkar bitirince.
kuzum bu ay aynıyız 15i de benim beraber bekleriz yeni umutlarla inş...charmant canım yeni bat 16 aralık
yeni yıla yenilikle girsek keşke :)kuzum bu ay aynıyız 15i de benim beraber bekleriz yeni umutlarla inş...
İnşallah canım.Çıkar canım neden çıkmasın, ben 1 sene bekledim. Çok şükür çıktı...
selam canımslm canlarım
naber canım?selam canım
inş canım inş.yeni yıla yenilikle girsek keşke :)
uzanıyorum evde. kasıklarımda ağrılar... senden naber?naber canım?
bende aynı şekil uzanıyorum ağrı girio karnıma ara sıra bugün iyiyim düne göreuzanıyorum evde. kasıklarımda ağrılar... senden naber?
cnm her ikiside olabilio oyğzden net bişi diyemiorumKizlar bir sey sorucam beyaz akinti dollenmeden hemen sonra mi oldu yoksa adete yakin mi cevap verirseniz sevinirim
Tamam canim sag olcnm her ikiside olabilio oyğzden net bişi diyemiorum
bi keremi grldi yoksa devamlımı gelioTamam canim sag ol
Baskalarinin goruslerini de bekliyorum
yeni yıla yenilikle girsek keşke :)
Seni o kadar iyi anlıyorumki, heranın sıkıntı stresle geçiyor tahmin ediyorum...rabbim feraha çıkarsın inş seni canım
selam canım
Kızlar Başka bir Dr a gittim ama hala kafam Karışık.kalp atışları duyulmadı bebek var ama içerde büyük bir kanama alanı var o Görülen pıhtı da olabilir bizi yanıltıyor olabilir dedi.sabırlı isen bekle dedi ama lop diye Heran düşebilir gibi duruyor bu akşam bile düşebilir ama görüntü bizi yanıltabilir bu daha uzun bir süre de sürebilir dedi.betayı söyledim sanki betanın hiçbir Önemi yok gibi davrandı hatta buna benzer bir cümle kullandı.biraz koku da Başlamış enfeksiyon da var antibiyotik kullan dedi.parça kaldı enfeksiyon yaptı uğraşacağına cumaya aldır dedi. Diğer Dr dediklerini söyleyince bu seferde ben baştan beri durumunu bilmediğim için kesin birşey söyleyemem dedi.yani yine kafam karışıknaber canım?
Surekli canimbi keremi grldi yoksa devamlımı gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?