Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cnm biri özel hastane diğeri devlet kadın doğum inan artık muayene olmak istemiyorum çünkü her gittiğimde alttan bakılıyor her seferinde şakır şakır kanamam oluyor düşeceği yoksa da bu şekilde düşecek zaten.bugün antibiyotik başlayacağım Salı yada çarşamba da tekrar kendi Dr Uma giderim zaten o zamana kadar duyulmazsa yapacak birşey de kalmaz tabi o zamana kadar düşmezse

Bu nasıl iş nasıl anlamıyorlar hayret birşey ya, bunun üzerine uzmanlaşıyorlar...Psikolojik eğitim de vermek lazım dr lara, benimki dan diye kürtaj kağıdını elime tutuşturmuştu git fiyatını öğren gel diye, özel de! kadına bir bağırdım varya, bir de kadın olacak düşün! hem ağlayarak hem de bağırarak çıktım o odadadan...Ama şimdi dr.umu buldum hep ona gidiyorum. İnş. sende istediğin dr.u bulur ona gidersin canım ve dua etmekten başka yapacak hiçbirşey yok ne yazıkki...Düşerse de allahın takdiri decanım kendni telkin et olur mu? hakkında hayırlısı olsun inş.

Evet öyle cnm Katılıyorum.burası adıyaman pek alternatif yok.dr Um çok ilgili en ince detayıma kadar gösteriyor anlatıyor.ama süper bir Dr diyemem.ilk hamileliğimi öğrendiğim de hatırlarsanız sen geçen aydan hamile kalmışsın boş kese var Demişti hematomla keseyi ayırt edememişti yani düşün.ama dediğim gibi pek alternatif yok.bir de şuan muayene olmak pek birşey değiştirmeyecek haftaya 8-3 falan olacak o zaman birşeyler netleşir herhalde hayırlısı

Kizlar bata 5 gun kaldi ve yumurtlamadan sonra goguslerim sis. Ve hassas.yururken goguslerim sallaniyor ve agir gibi. Daha once hic olmadi boyle. Gebemiyim acaba. Karin altimda bicak gibi batmalae oldu sabah . Isyerindeki kahveyi bgenmedim .

Kizlar bata 5 gun kaldi ve yumurtlamadan sonra goguslerim sis. Ve hassas.yururken goguslerim sallaniyor ve agir gibi. Daha once hic olmadi boyle. Gebemiyim acaba. Karin altimda bicak gibi batmalae oldu sabah . Isyerindeki kahveyi bgenmedim .
ben ilk hamileliğimde kahve kokusundan tiksinmiştim. halbuki kahveye bayılırım. bu bir işaret olabilir. hayırlısı.

benim kasıklarım tüm gün ağrıdı adet de olmadım bugün. umarım bir sıkıntı yoktur.
Canım artık yarın test yapabilirsin bence, adetlerin sarkarmıydı normalde? Mesela benimki sağolsun hiç bekletmez...o yüzden gecikirsem şüphelenmeye başlayacağım artık...
Canım aynen nasıl dr oluyorlar onu anlamış değilim. Biz bile baya şey biliyoruz, resmen uzmanlaştım bu konuda bunlar yüzünden...inş bir mucize daha olur allahım inş ya...

Eylemeylemce canım sen tekrar kan yestine gittinmi? Yoksa direk dr amı görüneceksin?
Canim yarin gidicem yuksek ihtimalle ksn vermeye.Gunduz keyfim olmazsa aksam esimle gidebilirim. Cumartesi gunu doktora randevu aldim. Cumarteside doktor tekrar yaptirir herhalde. Panik oluyorum diye bu sekilde yapmaya karar verdik.

gecikmem normalde ama sadece iki gün gecikti çok bişey değil hani. belki mevsim değişikliğindendir dedim hiç belirti olmayınca. yarın çıkar mı test yapsam erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…