Cnm biri özel hastane diğeri devlet kadın doğum inan artık muayene olmak istemiyorum çünkü her gittiğimde alttan bakılıyor her seferinde şakır şakır kanamam oluyor düşeceği yoksa da bu şekilde düşecek zaten.bugün antibiyotik başlayacağım Salı yada çarşamba da tekrar kendi Dr Uma giderim zaten o zamana kadar duyulmazsa yapacak birşey de kalmaz tabi o zamana kadar düşmezseVeson canım alttan muayene oldunmu hiç? yada gittiğin yerin ultrason cihazı son teknoloji mi? Ona göre bir yorum yapılabilir ama eğer ki bulunduğun ilde tam teşekküllü bir kadın doğum hastanesi varsa acile bile gidebilirsin? Bir de onların yorumunu al derim ben sana...asistanlar bile daha iyi gözlem yapabiliyorlar canım o yüzden söyledim.
Bu nasıl iş nasıl anlamıyorlar hayret birşey ya, bunun üzerine uzmanlaşıyorlar...Psikolojik eğitim de vermek lazım dr lara, benimki dan diye kürtaj kağıdını elime tutuşturmuştu git fiyatını öğren gel diye, özel de! kadına bir bağırdım varya, bir de kadın olacak düşün! hem ağlayarak hem de bağırarak çıktım o odadadan...Ama şimdi dr.umu buldum hep ona gidiyorum. İnş. sende istediğin dr.u bulur ona gidersin canım ve dua etmekten başka yapacak hiçbirşey yok ne yazıkki...Düşerse de allahın takdiri decanım kendni telkin et olur mu? hakkında hayırlısı olsun inş.Cnm biri özel hastane diğeri devlet kadın doğum inan artık muayene olmak istemiyorum çünkü her gittiğimde alttan bakılıyor her seferinde şakır şakır kanamam oluyor düşeceği yoksa da bu şekilde düşecek zaten.bugün antibiyotik başlayacağım Salı yada çarşamba da tekrar kendi Dr Uma giderim zaten o zamana kadar duyulmazsa yapacak birşey de kalmaz tabi o zamana kadar düşmezse
benim kasıklarım tüm gün ağrıdı adet de olmadım bugün. umarım bir sıkıntı yoktur.Canım hamilelikten dolayı olabilir...
Evet öyle cnm Katılıyorum.burası adıyaman pek alternatif yok.dr Um çok ilgili en ince detayıma kadar gösteriyor anlatıyor.ama süper bir Dr diyemem.ilk hamileliğimi öğrendiğim de hatırlarsanız sen geçen aydan hamile kalmışsın boş kese var Demişti hematomla keseyi ayırt edememişti yani düşün.ama dediğim gibi pek alternatif yok.bir de şuan muayene olmak pek birşey değiştirmeyecek haftaya 8-3 falan olacak o zaman birşeyler netleşir herhalde hayırlısıBu nasıl iş nasıl anlamıyorlar hayret birşey ya, bunun üzerine uzmanlaşıyorlar...Psikolojik eğitim de vermek lazım dr lara, benimki dan diye kürtaj kağıdını elime tutuşturmuştu git fiyatını öğren gel diye, özel de! kadına bir bağırdım varya, bir de kadın olacak düşün! hem ağlayarak hem de bağırarak çıktım o odadadan...Ama şimdi dr.umu buldum hep ona gidiyorum. İnş. sende istediğin dr.u bulur ona gidersin canım ve dua etmekten başka yapacak hiçbirşey yok ne yazıkki...Düşerse de allahın takdiri decanım kendni telkin et olur mu? hakkında hayırlısı olsun inş.
ben ilk hamileliğimde kahve kokusundan tiksinmiştim. halbuki kahveye bayılırım. bu bir işaret olabilir. hayırlısı.Kizlar bata 5 gun kaldi ve yumurtlamadan sonra goguslerim sis. Ve hassas.yururken goguslerim sallaniyor ve agir gibi. Daha once hic olmadi boyle. Gebemiyim acaba. Karin altimda bicak gibi batmalae oldu sabah . Isyerindeki kahveyi bgenmedim .
Ayy tmm catladi bence.canim bugun kesin olsun. Tutma sansi cok yuksek. Hadi hayirlisi. Allahim yardimcin olsun. Guzel haberlerini alalim.canım azönce yine yaptım ovu testi bi bakarmısınEki Görüntüle 1693212
Kiz sen hamiş olabilirsin. Bak benimde ara ara hafif hafif adet sancim oluyor sonra geciyor. Gecende yazmistim buraya.benim kasıklarım tüm gün ağrıdı adet de olmadım bugün. umarım bir sıkıntı yoktur.
inşAllah canım bu akşam olcak ya yarında olsunmu canımAyy tmm catladi bence.canim bugun kesin olsun. Tutma sansi cok yuksek. Hadi hayirlisi. Allahim yardimcin olsun. Guzel haberlerini alalim.
Canım artık yarın test yapabilirsin bence, adetlerin sarkarmıydı normalde? Mesela benimki sağolsun hiç bekletmez...o yüzden gecikirsem şüphelenmeye başlayacağım artık...benim kasıklarım tüm gün ağrıdı adet de olmadım bugün. umarım bir sıkıntı yoktur.
Canım aynen nasıl dr oluyorlar onu anlamış değilim. Biz bile baya şey biliyoruz, resmen uzmanlaştım bu konuda bunlar yüzünden...inş bir mucize daha olur allahım inş ya...Evet öyle cnm Katılıyorum.burası adıyaman pek alternatif yok.dr Um çok ilgili en ince detayıma kadar gösteriyor anlatıyor.ama süper bir Dr diyemem.ilk hamileliğimi öğrendiğim de hatırlarsanız sen geçen aydan hamile kalmışsın boş kese var Demişti hematomla keseyi ayırt edememişti yani düşün.ama dediğim gibi pek alternatif yok.bir de şuan muayene olmak pek birşey değiştirmeyecek haftaya 8-3 falan olacak o zaman birşeyler netleşir herhalde hayırlısı
Tatlım bu akşam olma ihtimali çok yüksek, ama haliniz olursa canınız isterse yarında olsuninşAllah canım bu akşam olcak ya yarında olsunmu canım
yarın idrar testi mi yapsam sabah adet olmazsam bilemedim?Kiz sen hamiş olabilirsin. Bak benimde ara ara hafif hafif adet sancim oluyor sonra geciyor. Gecende yazmistim buraya.
Canim yarin gidicem yuksek ihtimalle ksn vermeye.Gunduz keyfim olmazsa aksam esimle gidebilirim. Cumartesi gunu doktora randevu aldim. Cumarteside doktor tekrar yaptirir herhalde. Panik oluyorum diye bu sekilde yapmaya karar verdik.Eylemeylemce canım sen tekrar kan yestine gittinmi? Yoksa direk dr amı görüneceksin?
Olsun bence. Bu ay aşk ayı şekerim. Yarinda olsun.inşAllah canım bu akşam olcak ya yarında olsunmu canım
Gecti dimi bat? Sabah ilk idrarla yapabilirsin canim bence. Hadi inşallah.yarın idrar testi mi yapsam sabah adet olmazsam bilemedim?
Canım artık yarın test yapabilirsin bence, adetlerin sarkarmıydı normalde? Mesela benimki sağolsun hiç bekletmez...o yüzden gecikirsem şüphelenmeye başlayacağım artık...
Canım aynen nasıl dr oluyorlar onu anlamış değilim. Biz bile baya şey biliyoruz, resmen uzmanlaştım bu konuda bunlar yüzünden...inş bir mucize daha olur allahım inş ya...
2 gün geçti çok bişey değil.Gecti dimi bat? Sabah ilk idrarla yapabilirsin canim bence. Hadi inşallah.
Canim biliyo musun ben bugun test yaptim bst dundu acayip koyu cikti. Yani gec dollenme ihtimali yoksa bence cikar.2 gün geçti çok bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?