- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım benim zamanında aynı şeyleri yaşadım benimki de geriden geliyordu. Hatta kalp atışı da alındı en son ama 3 gün sonra bebeğim kendi gitmeyi tercih etti...allahtan ümit kesilmez canım hiç belli olmaz, allah yardımcın olsun...çok üzgünümKızlar uzun zamandır buraya girmiyorum gelişmelerden haberdar edeyim bugün kontrole gittik bebek görüldü ama kalp atışı yok iki hafta geriden takip ediyor değerim bir haftada 7000 den 8000 e ancak çıkabilmiş.bir hafta daha kendisi düşsün diye bekleyeceğiz sonra kürtaj yolu gözüküyor
Tez zamanda gecer insallah kuzum. Zor durumlar yasiyoruz ama napalim sabredicez. İnsallah arkasindan saglikli bir hamilelik gelir.Kızlar uzun zamandır buraya girmiyorum gelişmelerden haberdar edeyim bugün kontrole gittik bebek görüldü ama kalp atışı yok iki hafta geriden takip ediyor değerim bir haftada 7000 den 8000 e ancak çıkabilmiş.bir hafta daha kendisi düşsün diye bekleyeceğiz sonra kürtaj yolu gözüküyor
Tamam kuzum. İnsallah bu ay kavusacaksin bebisine :)Sabredeceğim kuzum tamam zaten başka şansımız yok:) buarada adetim bekletmedi canım sağolsun bu sabah başladı. Yeni bat 15 aralık canım
canım benim dün gece rüyalarıma girdin valla. demek ki burdaki konuşmalar çok etkiledi beni.Sabredeceğim kuzum tamam zaten başka şansımız yok:) buarada adetim bekletmedi canım sağolsun bu sabah başladı. Yeni bat 15 aralık canım
Beta da böyle geriden geliyor muydu? Hala Ümit var mı diyorsunuz kafam çok Karışık kimse net birşey demiyor Dr bile ümitlenme ama beklemek istersen bekle dedi.o bile Kafamı karıştırdı.Canım benim zamanında aynı şeyleri yaşadım benimki de geriden geliyordu. Hatta kalp atışı da alındı en son ama 3 gün sonra bebeğim kendi gitmeyi tercih etti...allahtan ümit kesilmez canım hiç belli olmaz, allah yardımcın olsun...çok üzgünüm
evet cnm.hastanede çalışıyorum çalıştığım yerde yaptırdım.tşk ederimaz da olsa yükselme olmuş olma ihtimali var fakat aynı yerde mi yaptırdın tahlili bu da önemli. iki gün sonra tekrarlamanı öneririm. hayırlısı.
Tekrar yaptirdin mi canim?evet cnm.hastanede çalışıyorum çalıştığım yerde yaptırdım.tşk ederim
hayır yaptırmadım henüz.geçen ay 25 inde olmuştum bu tarihi beklesemmi die düşünüorum.geciktiriciden sonra tam tarihi bilememekte çok kötüymüşş.Tekrar yaptirdin mi canim?
Ayy canım ne zor bir durum Allah yardımcın olsun. İnşallah kısa zamanda netleşir durumun.Beta da böyle geriden geliyor muydu? Hala Ümit var mı diyorsunuz kafam çok Karışık kimse net birşey demiyor Dr bile ümitlenme ama beklemek istersen bekle dedi.o bile Kafamı karıştırdı.
Eylemeylemce @triton-x mavimli @ada_aras Homely_angel charmant
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız sağolun desteğiniz için ve kusrabakmayın üzdüğüm için herşeyin vakti var tabiki normalde bukadar takmamaya çalışıyorumda sanırım bu beni mahfetti 2.düşük gibi gördüm olmayacak hayal gibi geldi biran ve tabiki eşimi düşündüm bian çok üzülecek oda sabırsızlıkla bekliyordu bu sefer ümitlenmişti nasip hakkınızı helal edin
Hakkınızda hayırlsıı olsun canım. Hani sıkıntılarımızdan bahsediyoruz ya. Ben çok garip şeyler yaşadım. Birçok hata yapmtım. bu hatamın sonuçlarını çekiyorum. Ama geriye dönüp baktığımda Rabbim beni korumuş ben anlamamışım diyorum. İyiki olmamış diyorum çok sıkıntı yaşamama rağmen.Herşey sağlıksız Gebeliği işaret ediyor bir hafta daha düşmesini bekleyeceğiz olmadı kürtaj
çok geçmiş olsun canımKızlar uzun zamandır buraya girmiyorum gelişmelerden haberdar edeyim bugün kontrole gittik bebek görüldü ama kalp atışı yok iki hafta geriden takip ediyor değerim bir haftada 7000 den 8000 e ancak çıkabilmiş.bir hafta daha kendisi düşsün diye bekleyeceğiz sonra kürtaj yolu gözüküyor
Aynen canım katılıyorum. İllaki o sperm o yumurtayı tavlayacak. Geç olsun güç olmasın. Umut kaybetmek yok, üzülüp karalar bğlamak yok. Herşey güzel olacak hepimiz için...canım yaaa, üzülmek değil paylaşıp hüznü bölüşmek o. Burada öyle bir bağ var ki, her gün yüzünü gördüğümüz insanlardan daha iyi geliyoruz sanki birbirimize. Bu ay ben de her zamankinden daha zor atlattım. Annelik ne kadar zor biz şimdiden yaşamaya başladık sanki.
Haydi bakalım kızlar, silkeleniyoruz, kendimize geliyoruz. Ve yeni yumyumları güzelce besleyip büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz
Canımsın ya inş. sen daha adet olmadıysan umutlu olalım ozaman senden canım inş. sen yüzümüzü güldür...canım benim dün gece rüyalarıma girdin valla. demek ki burdaki konuşmalar çok etkiledi beni.bebeğin bir gün hayırlısıyla gelecek canım buna inanıyorum.
Beta da böyle geriden geliyor muydu? Hala Ümit var mı diyorsunuz kafam çok Karışık kimse net birşey demiyor Dr bile ümitlenme ama beklemek istersen bekle dedi.o bile Kafamı karıştırdı.
Canımsın ya inş. sen daha adet olmadıysan umutlu olalım ozaman senden canım inş. sen yüzümüzü güldür...
Canım bana da dr. hemen kürtaj dedi, bhcg me bakılmadı ozaman, bebek gelişmiyor dedi dr. ben beklemeyi tercih ettim...İyiki etmişim sonra o gitmeyi seçti. Acabalarla yaşayacaktım...O yüzden şuan kaç haftalık senin bilmiyorum ama, allahtan ümit kesilmez. biraz daha bekleyebilirsin bence...bir de 12 haftalık olana kadar bebek zehirlemiyor diye biliyorum ben. Tabi farklı durumlar yoksa eğer
Canım dün atlamışım kusuruma bakma, sen ne savunmasına gireceksin?doktora mı ay ben de savunmaya girecem yakında. bak başka ortak noktalarımız da varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?