Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar bugun sabah ilk idrarla degil ama saat 10 buçuk gibi ovulasyon testi yaptim dun aksam ve bugun yumurta aki akintim oldu. Sizce durum ne ?

Eklentiler

• 20151118_104926.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 20151118_104904.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar bugun sabah ilk idrarla degil ama saat 10 buçuk gibi ovulasyon testi yaptim dun aksam ve bugun yumurta aki akintim oldu. Sizce durum ne ?
Canım ovulasyon testini ilk idrarla yapmıyoruz. İdrara sıkışık olmak lazım. Yani 4 saat gibi beklemen lazım. Ve o arada cok fazla sıvı almaman lazım. Ozellikle meyve suyu çok etkiliyormuş. Öğlen saatlerinde yapsan dahs iyi olur böyle 1 gibi falan. Bide hep aynı saatte yapmaya çalış. C kadar koyu olmalı. Bu arada adetten kaç gün geçti senin? Kaç günde bir adet oluyosun?

valla benimde kafam karıştı canım kritik bir karar bu oyüzden çokta fikir beyan etmek istemiyorum yanlış birşey söylerim diye kalp atışı yok diyosun zor bir karar inşallah bidahaki muayenede herşey hayrına netleşir canım

Evet cnm Karışık bir durum ama her iki Dr da ümitlenme ama bekle dedi haftaya netleşir herhalde rabbinden Herşeyin hayırlısını diliyorum

@Chartmant Slm kizlar bugun tuhaf birsey oldu . 2 gundur gogus agrim kasik agrim vardi ve bugun peceteye 2 damla pembe kan geldi regil biteli 1hafta oldu neden olabilir ki bu

Canim benim insallah tez zamanda feraha cikarsin.. Biz hep burda birbirimize destek icin variz. Aglamaksa aglamak gulmekse gulmek.. Senin icin de gun dogacak elbet sabret kuzum..
Slm canim nasilsin . bn bugun cok kotuyum . Gune gittik 2 tane taze anne yeni bebis bardi diger arkadasta oglunun fotosunu atti yeni dogan. Icim daraldi suan cok agliyorum haşa isyan etmek degilde neden bnm bebisim yokdiye oturdum agliyorum eşimde teselli ediyor uzulme daha 4 aydir dusunuyoruz diye

5 gunum kaldi bata .korkuyorum yine olmicak diye her ay hayalkirikligina ugruyorum kizlar.tek belirtim goguslerim cok sert ve sis.

Bugün 12. Gün canım 28 - 29 günde bir oluyorum adet düzenli çok şükür. Sabah 6.30 da kalmıştım o yuzden 10.30 a dört saat geçmişti bide uyandığımda kahvaltiyla içmiştim su sonra icmemistim o yuzden eve gelincr yapayim dedim sıkışmistim da. Saat 13.00 gibi okulda oluyorum ya yapması zor oluyor canım ya

kızlar bende bu ay 5 inde adet oldum,32 günde 1 oluyorum. bu pazar ilk denemeyi yaptık yarın eşim sperm testi yapcağından bu süre zarfında perhizdeydik. cumadan itibaren inş. başlıcaz tekrar umarım hayırlısıyla olur. şimdide ya yumurtlamazsam korkusu sardı,işyerinden zırt pırtta izin alamıyorum ki gideyim kontrol ettireyim evde ağrı,sızı dışında nasıl anlayabilirim acaba?

O zaman bu aralar catlicak canim ortalama. Test icin uygun saatler oglen saatleri diye biliyorum ben canim, bu teste gore daha var gibi. Koyuyu gorene kadar yapmaya devam.

Neden kimse benimle konusmuyor 10 tane sey yaziyorum ne cevap nede karsilik var. Bi sizmi cocuk istiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…