tamam sabah yapıyorum o zaman. kızlar dua edin nolur.Canim biliyo musun ben bugun test yaptim bst dundu acayip koyu cikti. Yani gec dollenme ihtimali yoksa bence cikar.
Bak ezan okunuyor burda. İnşallah hamilesindir. Saglikla devam eden bir hamileligin ve saglikla kucagina alacagin bir evladin olur, yada ikitamam sabah yapıyorum o zaman. kızlar dua edin nolur.
Amin.Bak ezan okunuyor burda. İnşallah hamilesindir. Saglikla devam eden bir hamileligin ve saglikla kucagina alacagin bir evladin olur, yada iki
Canım ovulasyon testini ilk idrarla yapmıyoruz. İdrara sıkışık olmak lazım. Yani 4 saat gibi beklemen lazım. Ve o arada cok fazla sıvı almaman lazım. Ozellikle meyve suyu çok etkiliyormuş. Öğlen saatlerinde yapsan dahs iyi olur böyle 1 gibi falan. Bide hep aynı saatte yapmaya çalış. C kadar koyu olmalı. Bu arada adetten kaç gün geçti senin? Kaç günde bir adet oluyosun?Kizlar bugun sabah ilk idrarla degil ama saat 10 buçuk gibi ovulasyon testi yaptim dun aksam ve bugun yumurta aki akintim oldu. Sizce durum ne ?
valla benimde kafam karıştı canım kritik bir karar bu oyüzden çokta fikir beyan etmek istemiyorum yanlış birşey söylerim diye kalp atışı yok diyosun zor bir karar inşallah bidahaki muayenede herşey hayrına netleşir canımKızlar Başka bir Dr a gittim ama hala kafam Karışık.kalp atışları duyulmadı bebek var ama içerde büyük bir kanama alanı var o Görülen pıhtı da olabilir bizi yanıltıyor olabilir dedi.sabırlı isen bekle dedi ama lop diye Heran düşebilir gibi duruyor bu akşam bile düşebilir ama görüntü bizi yanıltabilir bu daha uzun bir süre de sürebilir dedi.betayı söyledim sanki betanın hiçbir Önemi yok gibi davrandı hatta buna benzer bir cümle kullandı.biraz koku da Başlamış enfeksiyon da var antibiyotik kullan dedi.parça kaldı enfeksiyon yaptı uğraşacağına cumaya aldır dedi. Diğer Dr dediklerini söyleyince bu seferde ben baştan beri durumunu bilmediğim için kesin birşey söyleyemem dedi.yani yine kafam karışık
canım inşallah iyi haberler gelir senden var bişiler sanki sende bayaa belirti belirtmişsin ee gününde geçmiş yumurtlama gününü biliyomuydun2 gün geçti çok bişey değil.
Evet cnm Karışık bir durum ama her iki Dr da ümitlenme ama bekle dedi haftaya netleşir herhalde rabbinden Herşeyin hayırlısını diliyorumvalla benimde kafam karıştı canım kritik bir karar bu oyüzden çokta fikir beyan etmek istemiyorum yanlış birşey söylerim diye kalp atışı yok diyosun zor bir karar inşallah bidahaki muayenede herşey hayrına netleşir canım
amin canım amin Allah yar ve yardımcın olsunEvet cnm Karışık bir durum ama her iki Dr da ümitlenme ama bekle dedi haftaya netleşir herhalde rabbinden Herşeyin hayırlısını diliyorum
biliyorum canım 2-3 kasım yum.canım inşallah iyi haberler gelir senden var bişiler sanki sende bayaa belirti belirtmişsin ee gününde geçmiş yumurtlama gününü biliyomuydun
Canım hastanede makine bozulmuş çektiremedim, bir dahaki aya kaldı..gulit_me Kuzum insallah bir cirpida hissetmeden gecer canim.
ay ben heyecanlandım yacanım inşallah iyi haberler gelir senden var bişiler sanki sende bayaa belirti belirtmişsin ee gününde geçmiş yumurtlama gününü biliyomuydun
Slm canim nasilsin . bn bugun cok kotuyum . Gune gittik 2 tane taze anne yeni bebis bardi diger arkadasta oglunun fotosunu atti yeni dogan. Icim daraldi suan cok agliyorum haşa isyan etmek degilde neden bnm bebisim yokdiye oturdum agliyorum eşimde teselli ediyor uzulme daha 4 aydir dusunuyoruz diyeCanim benim insallah tez zamanda feraha cikarsin.. Biz hep burda birbirimize destek icin variz. Aglamaksa aglamak gulmekse gulmek.. Senin icin de gun dogacak elbet sabret kuzum..
Canım ovulasyon testini ilk idrarla yapmıyoruz. İdrara sıkışık olmak lazım. Yani 4 saat gibi beklemen lazım. Ve o arada cok fazla sıvı almaman lazım. Ozellikle meyve suyu çok etkiliyormuş. Öğlen saatlerinde yapsan dahs iyi olur böyle 1 gibi falan. Bide hep aynı saatte yapmaya çalış. C kadar koyu olmalı. Bu arada adetten kaç gün geçti senin? Kaç günde bir adet oluyosun?
O zaman bu aralar catlicak canim ortalama. Test icin uygun saatler oglen saatleri diye biliyorum ben canim, bu teste gore daha var gibi. Koyuyu gorene kadar yapmaya devam.Bugün 12. Gün canım 28 - 29 günde bir oluyorum adet düzenli çok şükür. Sabah 6.30 da kalmıştım o yuzden 10.30 a dört saat geçmişti bide uyandığımda kahvaltiyla içmiştim su sonra icmemistim o yuzden eve gelincr yapayim dedim sıkışmistim da. Saat 13.00 gibi okulda oluyorum ya yapması zor oluyor canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?