- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Bize umutsuz olmayın diyorsun sen umutsuzluk yapıyırsun pes etmek yok canım bırakmakta yokAyni seyleri ben de hissediyorum.. İnsallah senin olacak kuzum bebegin. Kalbini ferah tutmaya calis. Ama ben iki ay sonra son denememi yapip birakicam. Artik kendimi buna hazirladim.
Oyle bisey yok ne o oyle bosa kurek filan hic de degil. Tup bebege kadar deneyin imkanlariniz varsa. Bizim durumumuz kisitli ustelik simdi gitsem pgt yontemiyle birlikte yapilacak tup bebek o da 17000 tl kadar ve garantisi yokBilmiyorum canım, senin oluyor bebeğin bunu biliyorsun en azından, benim olmuyor belki de boşa kürek çektim! Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim..
Yok kuzum biz karar verdik esimle bizim zaten anomalili bebek oldugundan kritik. Ben sizinle mutlu oluyorumBize umutsuz olmayın diyorsun sen umutsuzluk yapıyırsun pes etmek yok canım bırakmakta yok
14. Gun test yapabilirsin canim. Yani cuma gunu. İnsallah hayirlisiyla vardir bebisin.Arkadaslar 6 kasimda asilama yaptirdim adetime 5gun var bende asilamadan beri kasik agrisi var ve halsizlik var bu aksam basim kalkmadi kendimi hic iyi hissetmedim tansiyonum düştü sandim esim ölçtü 10.7 çıktı benim tansiyonum hep budur ama kendimi hic iyi hissetmedim evde bugun iste yapmadim kendimi yormadim goguslerimde catliycak gibi ağrıyor hamilemiyim cok merak ediyorum ama pazartesi günü hastaneye giderim artik sizce bebis varmidir
İnşallah vardır canım.Arkadaslar 6 kasimda asilama yaptirdim adetime 5gun var bende asilamadan beri kasik agrisi var ve halsizlik var bu aksam basim kalkmadi kendimi hic iyi hissetmedim tansiyonum düştü sandim esim ölçtü 10.7 çıktı benim tansiyonum hep budur ama kendimi hic iyi hissetmedim evde bugun iste yapmadim kendimi yormadim goguslerimde catliycak gibi ağrıyor hamilemiyim cok merak ediyorum ama pazartesi günü hastaneye giderim artik sizce bebis varmidir
Bilmem birde gunde arkadaslarin kizlarini gorunce icim cok garip oldu optum kokladim sevdim onlari hepOlur kuzum arada insan ruhunu bosaltmak hafifletmek istiyor aglayarak. Artik tip daha ileri mutlaka olacak bebisiniz sen canini sikma daha yasiniz kucuk birbirinizin sevgisinin tadini cikarin zamani gelince olacak
Hic belli olmuyor canim belirti de olabiliyor hic belirti olmadan da olabiliyor. İstersen yarin bi test yap bakalim birlikte.
hicbirsey kullanmadan akintinin saydam ve yapiskan olmasindan anlayabilirsin canim. Hayirlisi olsun.
canım inşallah ama hiç içime doğmuyor nedense. komşuda varmış test ondan aldım yoksa düşün artık daha bekleyecektim.
Canım benim de öyle şuan maddi açıdan sıkıntıdayız zaten, bir de kendimi suçlu hissediyorum.. Yani büyük paralar verilmeden de çocuk sahibi oluyor insanlar.. Amaaan boşver konuşmayalım böyle konuları artık diyorum, hayırlısı ne ise o olsunOyle bisey yok ne o oyle bosa kurek filan hic de degil. Tup bebege kadar deneyin imkanlariniz varsa. Bizim durumumuz kisitli ustelik simdi gitsem pgt yontemiyle birlikte yapilacak tup bebek o da 17000 tl kadar ve garantisi yokyapamayiz yani. Lutfen canim hemen teslim olma. İnsallah en kisa zamanda bu konusmalarimizi gulerek yad ederiz...
Canım siz kromozom analizi de yaptırdınız mı? Birde bebeklerinîn genetğine bakıldımı?Yok kuzum biz karar verdik esimle bizim zaten anomalili bebek oldugundan kritik. Ben sizinle mutlu oluyorumkeske hepiniz hemen hamile olsaniz :)
Sans iste napalim.. Biyerden alip biryerden veriyor.. Bizim nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz. Cok zor gercekten ama elden bisey gelmeyince susup oturuyoruz. Gun dogmadan neler dogar diyerek zaman geciyor.Canım benim de öyle şuan maddi açıdan sıkıntıdayız zaten, bir de kendimi suçlu hissediyorum.. Yani büyük paralar verilmeden de çocuk sahibi oluyor insanlar.. Amaaan boşver konuşmayalım böyle konuları artık diyorum, hayırlısı ne ise o olsun
Komşuda fazla gebelik testimi var hehe çok iyiymiş o komşu:)canım inşallah ama hiç içime doğmuyor nedense. komşuda varmış test ondan aldım yoksa düşün artık daha bekleyecektim.
Ayy inşallah cikmaz bisey canim benim, hadi hayirlisi yeni ay yeni umutlar...Canım son dk eşime bir görev çıkarmazlarsa inş birlikteyiz ama heran herşey olabiliyor
İnşallah canım benim. burası çok güzel bir platform gerçektenEylemeylemce canim beniiimmm kendi sayfan gibi herkese yetismeye calismissin. Burayi birakip gidebilirdin. Ama burdasin :) coook tesekkur ederim. İnsallah miss kokulu yavrunu sag salim kucagina al kuzum. Ve diger yazan birbirine destek olan tum arkadaslarim hepinize tesekkur ederim. @triton-x casun mavimli ve daha yazamadigim bir cok kisi... Burasi bizim dert ortagimiz birbirimizi gormeden guvendigimiz guzel iliskiler kurdugumuz bir platform. Yillar sonra burayi hatirlayacagiz. Hepinizi cok seviyorum. İnsallah bir gun yavrularimiza kavusuruz..
dimi amaKomşuda fazla gebelik testimi var hehe çok iyiymiş o komşu:)
Canim benim gitmem ki ben burdan. Hepinizi çok seviyorum.Eylemeylemce canim beniiimmm kendi sayfan gibi herkese yetismeye calismissin. Burayi birakip gidebilirdin. Ama burdasin :) coook tesekkur ederim. İnsallah miss kokulu yavrunu sag salim kucagina al kuzum. Ve diger yazan birbirine destek olan tum arkadaslarim hepinize tesekkur ederim. @triton-x casun mavimli gulit_me ve daha yazamadigim bir cok kisi... Burasi bizim dert ortagimiz birbirimizi gormeden guvendigimiz guzel iliskiler kurdugumuz bir platform. Yillar sonra burayi hatirlayacagiz. Hepinizi cok seviyorum. İnsallah bir gun yavrularimiza kavusuruz..
Tüylerim diken diken oldu canım senin oluşturduğun bu platform sayesinde kendimi hiç yalnız hissetmiyoru...senden allah razı olsun uzaklarda ama aslında yanıbaşındasınız, hepiniz kardeşlerim ve ablalarımsıbız...inş bu konudaki kimse hamile olmadan ayrılmayacak inş inş...ben sana esas çok tesekkür ederim bize böyle güzel dostluklar kazanma fırsatı sağladığın için...Eylemeylemce canim beniiimmm kendi sayfan gibi herkese yetismeye calismissin. Burayi birakip gidebilirdin. Ama burdasin :) coook tesekkur ederim. İnsallah miss kokulu yavrunu sag salim kucagina al kuzum. Ve diger yazan birbirine destek olan tum arkadaslarim hepinize tesekkur ederim. @triton-x casun mavimli gulit_me ve daha yazamadigim bir cok kisi... Burasi bizim dert ortagimiz birbirimizi gormeden guvendigimiz guzel iliskiler kurdugumuz bir platform. Yillar sonra burayi hatirlayacagiz. Hepinizi cok seviyorum. İnsallah bir gun yavrularimiza kavusuruz..
Genetik arastirma yapilmadi sadece patoloji sonucu aldik. Raporda down sendromuna benziyor. Kromozom analizine gidersek ve problem cikarsa zaten pgt den baska yolu yok. Bunlari ogrendik. O yuzden buna gucumuz yetmez suan. Bizde bir kez daha denemeye karar verdik. Olursa da zor bir hamilelik donemi beni bekliyor. Amniosentez kesin. Peritanoloji uzmani takip edecek. Vs.vs. ve bunlar hep masrafli isler. Bilmiyorum.. Yasim bi taraftan geciyor.. Desersek benim de canim sikkin ama orali olmak istemiyorumCanım siz kromozom analizi de yaptırdınız mı? Birde bebeklerinîn genetğine bakıldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?